Op zoek naar evenementenlocatie?

evenementenlocatie
feest locatie amsterdam
Voordelig parkeren op het parkeerterrein van Artis is geen probleem. Waarom is Desmet zo bijzonder. Desmet is de enige locatie in Amsterdam waar je met een gezelschap tot 250 personen 2 aparte ruimtes krijgt. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren. Als je muziek een belangrijke ingrediënt voor jouw feest vindt.
vergaderlocatie friesland
Home Informatiepaginas Vergaderlocatie Friesland. Vergadering en teamuitje Friesland Campina. Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan frisse lucht? Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Evenementenlocatie Eiland Events.
Evenementenlocatie in Gelderland. Geschikt voor feesten en partijen binnen en buitenactiviteiten voor zowel particulier als zakelijke gasten.
marketingbureau Rotterdam
Concertzaal en evenementenlocatie Nieuwekerk Den Haag.
Daarvoor zijn er bijzondere akoestische aanpassingen aangebracht die het binnen interieur een modern gezicht geven. Anno 2015 wordt de kerk gebruikt door het bedrijfsleven voor de organisatie van congressen en evenementen door particulieren voor bijvoorbeeld hun huwelijksvoltrekking en als concertzaal voor door het door de Anton Philips Concertzaal georganiseerde voorstellingen. Sinds 2012 vinden er wederom kerkelijke diensten plaats van de Redeemer Church. Neem contact met ons op. Heeft u vragen en of opmerkingen?
Bedrijfsuitje
Evenementenlocatie vraag voor meer informatie!
Parkstad Limburg Theaters biedt voor bijna alle denkbare evenementen de perfecte locatie. Denk hierbij aan vergaderingen congressen symposia en bedrijfsfeesten. U heeft een keuze uit twee locaties gelegen in Heerlen en Kerkrade. Deze locaties bieden een capaciteit aan 3000 personen. Deze evenementenlocaties beschikken beide over de beste audiovisuele hulpmiddelen die uw evenement op allerlei manieren kunnen versterken.
Evenementenlocatie Utrecht Hotel Bergse Bossen.
Route vanaf NS station. Plan uw reis met NS. NL / ENG / DEU. reserveer uw hotelkamer online. Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen. reserveer uw hotelkamer online. Op zoek naar een evenementenlocatie vlakbij Utrecht? Bergse Bossen is dé locatie voor een uniek evenement. Of het nu gaat om muziekoptredens feesten dansevenementen theater of kleinkunst. Hotel Bergse Bossen is de ideale locatie voor evenementen van 20 tot 500 personen. Centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Zeer flexibel in aankleding ruimte en eindtijd.
Het Arsenaal in Grave wordt horeca en evenementenlocatie Ook verenigingen kunnen er terecht Omroep Brabant.
GRAVE Het historische Arsenaal in Grave krijgt een andere bestemming. Het gebouw dat al heel lang leeg staat wordt een horeca en evenementenlocatie. Dat maakten de toekomstige exploitanten woensdag bekend. Ook de vele dakloze clubs en verenigingen kunnen er terecht. De ondernemers Puck en Michaël van Doorn hopen zo snel mogelijk met de verbouwing te beginnen. Als eerste komen het binnenterrein en het huidige horecagedeelte aan de beurt. Zo wordt er een grand-café gevestigd. Het ondernemersstel wil in de toekomst ook diverse laagdrempelige evenementen huisvesten in Het Arsenaal.
Puur Produkties presenteert evenementen locatie Paviljoen Puur Puurprodukties.
Unieke evenementenlocatie Mariënhof Amersfoort.
Monumentale evenementenlocatie in hartje Amersfoort. Your Custom Text Here. Mariënhof monumentale evenementenlocatie in hartje Amersfoort. Zaalverhuur in hartje Amersfoort. De karakteristieke zalen van de Mariënhof Amersfoort.
Evenementenlocaties Amsterdam OCEANDIVA evenementenlocaties.
Ervaar samen met OCEANDIVA varende evenementenlocaties Amsterdam als nooit tevoren en organiseer een onvergetelijk evenement!
Evenementen locatie Breda Kerkplein Breda.
Prachtige evenementen locatie met een warm en chique interieur in Breda. Workshops personeelsfeesten bruiloften recepties en tal van andere evenementen.
Evenementenlocatie omgeving Venlo Brabant Toverland.
Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel 31 077 467 7050. Evenementenlocatie omgeving Venlo en Brabant. Naast een bruisend attractiepark is evenementenlocatie Toverland een sfeerrijke plek voor geweldige bedrijfsfeesten. Wij hebben vier uiteenlopende feestlocaties met elk een eigen karakter en stijl. Waar Arabische sprookjes tot leven komen in de Magische Medina ademt Katara Plaza het zomerse gevoel van het subtropische Ibiza. Evenementenlocatie Sim Sa lOase. De feestlocatie Sim Sa lOase staat voor loungen dansen eten en drinken. Het luxe verhoogde terras combineert de sfeer van een relaxte beachclub met de charme van een authentiek grand café.

Contacteer ons