Resultaten voor locatie huren

locatie huren
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
De grootste locatiezoeker levensgenieter en initiatiefnemer van locatiezondercatering.nl komt uit de itsyourday-familie Zij is dol op de Indische keuken Na jarenlange zoektochten en discussies met locaties of de catering door haar favoriete Indische cateraar verzorgd kon worden kwam ze met dit idee Natuurlijk had ze alles even in een overzichtje kunnen zetten en dan versturen naar alle geïnteresseerden Maar wat is de lol daarvan Liever hoort ze nog meer mogelijkheden van jou voor haar volgende feest De rest van wie zijn wij zijn eigenlijk jij en ik Wij dus Wij de zoekers en gebruikers van locaties Wij jij en ik die zeggen wat we van een locatie vinden Wij Degenen die leuke nieuwe locaties toevoegen of goede tips hebben Dus hierbij bedanken wij jou alvast omdat je op je zoektocht ons gevonden hebt En mocht je tóch een cateraar bij je locatie zoeken dan hebben we voor het gemak daar ook een lijstje voor Dus zoek naar hartelust onafhankelijk van elkaar naar catering en/of locaties en laat vooral weten wat je ervaringen zijn Zo heeft iedereen er wat aan Volg ons op. Aanbiedingen lees meer
goochelaar huren
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Met een vloeroppervlak van 43 m2 br 6.80 x diep 6.30 of als de locatie dat niet toelaat 30 m2 br 6.80 x diep 4.40. Kroon Bloemendaal, NH. zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. Bar achterzaal van jazzcafe t geveltje, bloemgracht 170, in het centrum van amsterdam midden in de jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond. Klik hier voor meer informatie
goochelaar huren
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem Seinwezen 2017-09-01T1546400000. De zalen van het Seinwezen bieden ruime mogelijkheden van congres workshop of seminar tot training sollicitatiegesprek of brainstormsessie Ook kleinschalige festivals, televisieopnames presentaties of exposities behoren tot de mogelijkheden Persoonlijke aanpak. Klik voor meer informatie
goochelaar huren
Prijzen zaalhuur per uur Zaalverhuur7.
Alles was uitstekend verzorgd de lunch koffie thee en ook de technische ondersteuning De zaal was perfect heel mooi en goed gelegen in het oude centrum van Utrecht Uitstekend bereikbaar met OV hoewel veel mensen met de auto kwamen Zaal huren utrecht. inspirerende locatie utrecht.
dj huren
Locatie huren Vuurlinie Beverwijk.
1948 PJ Beverwijk Wo. Vuurlinie Beverwijk Activiteiten Locatie huren DE LOCATIE VOOR AL UW EVENEMENTEN. Van een vergadering tot een evenement met 900 personen. Vuurlinie Beverwijk centraal gelegen aan de afslag A9 Beverwijk Oost biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen Onder onze schitterende terrasoverkapping is plek voor circa 80-100 personen U kunt hier o.a terecht voor verjaardagen trainingen vergaderingen recepties workshops en brainstormsessies Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken Vooral met mooi weer een aanrader Ook beschikken we over een ruime sfeervolle hal die we voor elk thema en voor elke groepsgrootte kunnen aanpassen Zowel kleine groepen tot 50 personen als grote groepen tot 900 personen kunnen een goed feest vieren in onze hal Flexibele mogelijkheden op onze locatie.
appartement curacao
Feestlocaties, congres en vergaderlocaties en evenementenlocaties Locaties.nl.
Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam. Congreslocaties in Utrecht. Evenementenlocaties Den Haag. Evenementenlocaties Den Bosch. Sites High Profile Locaties bv. Uw locatie op deze site? Speciale aanbiedingen voor klanten.
goochelaar huren
Feestlocaties 2500 unieke feestlocaties Locaties.nl.
Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam. Congreslocaties in Utrecht. Evenementenlocaties Den Haag. Evenementenlocaties Den Bosch. Sites High Profile Locaties bv. Uw locatie op deze site? Speciale aanbiedingen voor klanten.
locatie huren
De mooiste feestlocaties in Amsterdam DNLS.
Voor uw feest hebben wij vele bijzondere feestlocaties in Amsterdam geselecteerd Deze feestlocaties in Amsterdam zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten evenementen trouwfeesten productlanceringen personeelsfeesten en andere feestelijke gelegenheden Kies een feestlocatie die bij uw wensen past zoals bijvoorbeeld een kerk museum studio theater of een historische locatie met een industrieel verleden Voor ieder feest is er wel een feestlocatie te vinden in Amsterdam dus ook voor uw feest DNLS.
Prijslijst locatie huren Het Drents Kwartiertje.
Wij beschikken over 3 verschillende zalen De eerste zaal bestaat uit een bar stamtafel en gezellige zitjes en is geschikt voor 40 personen De tweede ruimte hierachter gelegen is voorzien van een buffetkast Ook hier kun je gezellig samen tafelen Deze ruimte is geschikt voor 20 personen Deze twee ruimtes worden veelal gezamenlijk gebruikt Daarnaast beschikken we over een kookstudio Deze is voorzien van een groot keukenblok met veel werkruimte om te koken Daarnaast is hier plaats voor 30 personen om te zitten Het koken en eten gebeurt in dezelfde ruimte Het is mogelijk om de verschillende zalen af te huren en uw eigen bijeenkomst/feest te organiseren Print deze pagina Locatie huren.
Zaalverhuur Velp Zaal huren Kastanjelaan13 Evenementenlocatie.
Kastanjelaan13 beschikt over diverse zalen Deze zalen bieden ruimte voor groepen van 5 tot 500 personen Er is een ruime theaterzaal een lounge diverse vergaderkamers en veel meer Een zaal huren doet u bij Kastanjelaan13 Zaal huren voor uw feest. Bent u jarig geweest Viert u een jubileum Of bent u op zoek naar een geschikte locatie om een zaal te huren Kastanjelaan13 biedt diverse zalen voor alle soorten feesten Dit kan voor 20 personen maar ook voor 300 personen Neem nu contact op voor een voordelig arrangement Zaal huren met alle middelen.

Contacteer ons