Op zoek naar vergaderlocatie utrecht?

vergaderlocatie utrecht
vergaderlocatie friesland
Home Informatiepaginas Vergaderlocatie Friesland. Vergadering en teamuitje Friesland Campina. Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan frisse lucht? Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
locatie verhuur
Vergaderen Utrecht Hotel Mitland Utrecht.
Alle vergaderruimtes zijn voorzien van daglicht. Ook is in alle vergaderzalen snel en gratis draadloos internet via KPN Hotspots beschikbaar. Hotel Mitland is zeer geschikt als vergaderlocatie in Utrecht vanwege de gunstige ligging nabij afrit 30 van de A27. Op ons eigen bewaakte parkeerterrein kunt u tevens zeer gemakkelijk en voordelig parkeren ten opzichte van het stadscentrum. Voor meer informatie over vergaderen bij Mitland kunt u contact opnemen met de afdeling zaalreserveringen 030 271 58 24. Klik hieronder op een vergaderruimte aangegeven met een zwart kader voor meer informatie. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.
horeca stoelen
Vergaderen bij Utrecht De Boerenstee.
Vergaderen op een locatie in de provincie Utrecht prettig centraal gelegen midden in het land? Op een half uurtje rijden van de stad Utrecht arriveert u bij vergaderlocatie De Boerenstee. In een groene omgeving bij een boerderij vindt u hier geschikte ruimtes voor overleg en zakelijke bijeenkomsten. De centrale ligging in Nederland maakt De Boerenstee een perfecte ontmoetingsplek voor een vergadering of training voor bedrijven met medewerkers in het hele land. Alle vergaderlocaties bij De Boerenstee bieden de mogelijkheid voor vergaderen met overnachting. Vergaderaccommodatie De Boerenstee op 35 km van de stad Utrecht ligt op het platteland bij Veenendaal Scherpenzeel en Woudenberg. Drie keer een verschillende vergadersfeer in de provincie Utrecht.
sportschool apeldoorn
Originele vergaderlocatie tussen Utrecht en Den Haag Burton Events.
Ideaal voor een vergadering meeting of klantendag. Na uw vergadering presentatie of informele meeting staat er een heerlijke lunch klaar. Vervolgens neemt u plaats in de Burtons voor een ontspannen toer door het Groene Hart. Burton Rally op maat. U heeft al een meeting of congres gepland staan? Wij komen graag naar u toe met de Burtons. Op de door u gewenste locatie zetten wij een uitdagende rally uit. Ideaal als break of ontspannende afsluiting van uw congres.
goedkoopste rijschool rotterdam
RuimteUtrecht.nl Vergaderen in een U-trechter de unieke omgebouwde zandtrechters.
Vergaderen in unieke omgebouwde zandtrechters in Utrecht. Vergaderen in unieke omgebouwde zandtrechters in Utrecht. In de historische Veilinghaven nabij Utrecht CS en Jaarbeurs Utrecht stonden in vroegere tijden industriële trechters waar men lading kon lossen en verdelen. Sinds een aantal jaren zijn de trechters weer terug op hun plek maar nu geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten en omgedoopt tot U-trechters. De U-trechters zijn identiek aan industriële zandtrechters maar nu kun je hier daadwerkelijk naar binnen zijn ze voorzien van alle faciliteiten én bieden 360graden natuurlijk zonlicht met 360graden uitzicht. Je hebt volop privacy op 10 meter hoogte en altijd de volledige beschikking over een eigen U-trechter dus geen gedeelde faciliteiten.
prijs regenwaterput
Vergaderen Utrecht? Kom naar Buren 30 min!
Al eens van Kunsthof de Heuf gehoord? We spreken tot je als echte Utrechters. De founding mother van Kunsthof de Heuf beeldend kunstenares Lydia van den Heuvel zette haar eerste stapjes in het hart van de Domstad op het Domplein. Ze werd geboren boven papiergroothandel van den Heuvel waar nu Grand Café Lebowski is gevestigd. Wij gingen je voor. Voorheen waren we gevestigd in de Twijnstraat we hadden er een galerie nu is er een kaaszaak gevestigd. Utrecht houdt een belangrijke plek in ons hart.
lit bebe bois
De Witte Vosch Home.
1 2 3 4. Welkom op de website van vergaderlocatie De Witte Vosch Utrecht. De Witte Vosch is gelegen in het hartje van Utrecht en is uniek door haar kleinschaligheid persoonlijke aandacht intieme sfeer maar toch ruimte voor groepen van 120 personen. Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100-120 personen zijn niet aangewezen op grootschalige onpersoonlijke complexen maar kunnen in de gezellige binnenstad van Utrecht in een sfeervolle locatie hun event organiseren. Het monumentale pand van De Witte Vosch op de Oudegracht in Utrecht is onderverdeeld in verschillende ruimtes met elk haar eigen mogelijkheden. Ook bieden wij audiovisuele ondersteuning aan ten tijde van uw bijeenkomst.
montreal limousine
Evenementenlocatie Trouwlocatie Vergaderlocatie Mereveld Utrecht Mereveld.nl.
Een bijzondere locatie voor ieder denkbaar evenement. Een luxe besloten omgeving lekker eten goede service en moderne faciliteiten een paar elementen waardoor deelnemers aan uw vergadering of congres zich comfortabel voelen. Een vergaderlocatie waar inspiratie kan opbloeien en snel een gevoel van vertrouwen ontstaat. Een belangrijke voorwaarde om te Lees meer. De romantische locatie de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom veel bruidsparen trouwen of hun feest geven op Mereveld.
visitekaartjes
Vergaderlocatie Utrecht Utrechtse Uitjes.
Vergaderen in Utrecht gaat niet zonder vergaderlocatie. UtrechtseUitjes.nl verzorgd vergaderingen op unieke locaties in en nabij Utrecht.
parkeren schiphol
Unieke en bijzondere vergaderlocatie in Utrecht Villa Lokeend Vinkeveen.
Are you looking for a special and unique meeting location or a location for a business meeting? Villa Lokeend offers lovely meeting rooms some with view over Vinkeveense Plassen. The meetingrooms are suitable for 4-60 people. The rooms are equipped with audiovisual equipment meeting supplies and air-conditioning. In the summer it is also possible to meet at Villa Lokeend possibly in combination with a cruise / canoe trip on Vinkeveenseplassen or lunch or dinner on our terrace.
geld lenen zwarte lijst
Congres en vergaderlocaties Utrecht Convention Bureau.
Zit uw ideale congreslocatie er niet tussen? Neem dan contact op met het Utrecht Convention Bureau. Wij helpen u graag verder! Alle vergader en congreslocaties. Over Utrecht Convention Bureau. Welkom bij het Utrecht Convention Bureau! Wij geven deskundig kosteloos en onafhankelijk advies aan organisatoren van congressen vergaderingen en andere zakelijke evenementen over de mogelijkheden die de Domstad op dit gebied te bieden heeft. Utrecht is dé kennisstad van Nederland met een jonge hoogopgeleide bevolking en een levendige middeleeuwse binnenstad.
waterontharder prijs

Contacteer ons