Meer resultaten voor actief vergaderen

actief vergaderen
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Actief vergaderen Flitz-Events.
Picknick Boot Den Haag. Rondvaart sloep Den haag. Vergaderen op het strand. Actief / sportief vergaderen? Wilt u met uw team een vergadersessie of meeting houden? Flitz-events combineerd een vergadering met een actieve onderbreking in de buitenlucht. Even lekker uitwaaien op het strand in combinatie met een activiteit. Het effect zal merkbaar zijn na de pauze is iedereen weer helemaal fris! Flitz-events biedt diverse vergader locaties aan in strandpaviljoens. Dit kan geboekt worden in combinatie met een actieve sportieve of creatieve vergaderbreak aan het strand of in de duinen. De accommodatie wordt aangeboden bij één van onze partners samen zorgen wij voor een ultieme vergadering!
Actief vergaderen Omnivents.
Lang bij elkaar zitten en praten over actuele onderwerpen. Vergaderen wordt vaak als vervelend en tijdrovend ervaren. Een vergadering kan ook anders verlopen. Met de juiste voorbereiding en een afwisselende agenda kan het een leuke en zinvolle dag worden. De voorbereiding van een vergadering begint met het concreet maken van het doel. Als dit is vastgesteld kan de juiste vergadervorm gekozen worden. Tijdens een brainstormvergadering komt iedereen aan het woord en worden er ideeën geopperd voor het oplossen van een probleem. Er is al een beslissing gemaakt hoe het probleem wordt opgelost.
Actief Vergaderen Outdoor Westvoorne.
Maak dan gebruik van de zoek mogelijkheid. In samenwerking met het Wapen van Marion bieden wij speciale arragementen aan om actief te vergaderen. Eerst speel je het spannende spel Outdoor Escape waarin je je collega's echt leert kennen. Vervolgens stappen we in een vergadering en bekijken we dingen net wat meer out of the box. Durven jullie het aan! Actief vergaderen 4725 p.p. Outdoor Escape 25 uur Teambuilding. Koffie en thee verschillende smaken. Supplement lunchbuffet 1650 p.p. Outdoorwestvoorne Stationsweg 4C 3255 BL Oude-Tonge Direct offerte aanvragen.
Actief vergaderen SEC Survivals.
Actief vergaderen in Almere. Geen tijdrovende en kleurloze besprekingen meer maar een actieve vergadering vol daadkracht plezier en inspiratie. Dat is wat Lodgerie Het Groene Geheim en Outdoorpark SEC Survivals u bieden! U vergadert op een sfeervolle locatie in de natuur van Flevoland met alle gewenste faciliteiten en gaat bovendien aan de slag met een leuke en uitdagende outdooractiviteit. Samen actief bezig zijn brengt creativiteit samenwerking en daadkracht in uw overleg. Programma afgestemd op uw wensen. De twee locaties liggen op loopafstand van elkaar.
Actief vergaderen is anders Management Support.
Spring naar menu Managementsupport Opleidingen Nieuwsbrief Accommodaties Event Vacatures Adverteren Digitaal Magazine Inloggen. 1 jan 2006 nieuws. Actief vergaderen is anders. Weer zon eindeloze vergadering waar iedereen onderuitgezakt in zijn stoel zit? Het kan ook anders. Door actief vergaderen toe te passen. Weer zon eindeloze vergadering waar iedereen onderuitgezakt in zijn stoel zit? Het kan ook anders. Door actief vergaderen toe te passen. Door een paar simpele maatregelen zorg je voor actief vergaderen en wordt iedereen beter bij de vergadering betrokken. Denk bijvoorbeeld eens aan. Hang een grote klok met secondewijzer duidelijk zichtbaar op. Zet sta-tafels in de vergaderkamer. Zorg voor projector whiteboard flipover stiften en plakband.
Vergaderen actief.
Vergaderen en activiteiten ondernemen! Boek nu Offerte Brochure. VERGADEREN MET EEN SPORTIEVE AFSLUITING! Waarom zou je je vergadering niet combineren met een sportieve middag? Dit programma biedt je de ultieme mix van serieuze zaken en gezamenlijke ontspanning. Maak gebruik van onze sfeervolle vergaderlocaties en sluit de dag samen af met een topactiviteit! Gebruik van vergaderlocatie naar keuze. Koffie thee en water. Een actief programma naar keuze. Vrije keuze uit al onze 100!
Zoekresultaat.
Toon meer plaatsen Toon minder plaatsen. Op mijn eigen bedrijfslocatie. Uitjes overal in Nederland mogelijk. Toon meer thema's Toon minder thema's. Bedrijfsuitje met de kinderen.

Contacteer ons