Meer resultaten voor locatie utrecht

locatie utrecht
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Locaties trainingscentra Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
De locaties zijn zo goed mogelijk toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. 2908 MB Capelle aan den IJssel. Laan van Waalhaven 450. 2497 GR Den Haag. Onze opleidingsadviseurs geven graag antwoord op uw vragen.
zaalverhuur amsterdam zuidoost
Locaties.
Uw BSN staat op uw paspoort rijbewijs of identiteitskaart. Wij verzoeken u dan ook een van deze legitimatiebewijzen mee te nemen naar een Saltro-locatie. Het inleveren van lichaamsmaterialen zoals urine feces is mogelijk op élke bloedafname locatie van Saltro. Het inleveren van sperma is alleen mogelijk op de hoofdlocatie van Saltro Mississippidreef 83 te Utrecht op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 uur. Hier vindt u meer informatie. Bent u door uw huisarts van Arts en Zorg doorverwezen? Kijk dan op de website van Arts en Zorg voor de locaties en openingstijden. Zoek de gewenste locatie. Ambulante bloeddrukmeting 24 uurs.
DeFabrique Industriële evenementenlocatie in Utrecht.
Centraal gelegen in Utrecht. Flexibel en proactief team met ruim 15 jaar ervaring. Perfect bereikbaar met het OV en via de A2. Minder foodmiles door lokale biologische leveranciers. Voorloper met technologische innovaties als beacons en LED. Industrieel erfgoed met karakter. Perfect bereikbaar via de A2 en met het ov. 31 030 240 40 30. KNGF Dag van de Fysiotherapeut.
Utrecht 300 locaties Locaties.nl.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Vergaderlocaties Congreslocaties Buitenlocaties Musea e. Unieke historische en inspirerende locatie in hartje Utrecht. Pers 6 600 vergelijk nu. Vergaderlocaties Congreslocaties Musea en Galeries Indu. Bijzondere event en congreslocatie in het hart van de media. Pers 15 1500 vergelijk nu. Vergaderlocaties Congreslocaties Hotels Kerken en kloos. Conferentiehotel voor Werelds vergaderen.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Utrecht Inspiratie op Locatie.
Kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Utrecht om te vergaderen voor een brainstorm training presentatie private dinner of andere bijeenkomst? Hier vind je de meest inspirerende en bijzondere vergaderlocaties! Je kunt voor iedere locatie zelf je offerte samenstellen en de vergaderruimte direct reserveren op basis van actuele prijzen en beschikbaarheid. Bekijk alle locaties in Utrecht stad of de Provincie Utrecht! Vergaderen trainen borrelen of feesten midden in Utrecht stad. Unieke Mobiele Vergaderlocatie voor in Binnen én Buitenland. 0 / 5 0.
Locatie Utrecht CineMec.
Zalen 2 t/m 5 2 mindervalide plaatsen per zaal achterin. CineMec Berlijnplein 100 3541 CM Utrecht. of locatie voor vaste GPS in auto CineMec Oude Vleutenseweg 33 te Utrecht. Met de auto vanaf Amsterdam A2. Neem op de A2 afrit 7 richting Centrum/Muziektheater. Ga na de afrit op de kruising linksaf richting Centrum/Muziektheater. Bij de volgende kruising voor de stoplichten rechtsaf slaan richting P-Berlijnplein. Volg de CineMec P-borden dan komt u uit op het CineMec parkeerterrein. Met de auto vanaf Arnhem A12. Ga op de A12 richting Amsterdam A2 en volg Lage Weide. Rechts aanhouden afslag 6-8 richting Maarssen/Utrecht Centrum. Rechts aanhouden neem afslag 8 richting Utrecht Langerak/Centrum.
Inspirerende locaties Utrecht 19e Eeuws Zaalverhuur7.
Een inspirerende locatie voor een vergadering of een congres vinden is een kunst. Verstopt achter een onopvallende gevel in de Boothstraat schuilt onze prachtige 19 de eeuwse kerk. Denk aan oude glas in loodramen hoge plafonds karakteristieke paneeldeuren vintage en design meubels. Deze locatie mag zich met recht scharen onder één van de inspirerende locaties Utrecht. Ligging Centraal Utrecht Centrum Catering warme en koude dranken lunch borrel en warme maaltijden Kenmerken snelle communicatie flexibele service behulpzaam.
Evenementenlocatie Trouwlocatie Vergaderlocatie Mereveld Utrecht Mereveld.nl.
Een bijzondere locatie voor ieder denkbaar evenement. Een luxe besloten omgeving lekker eten goede service en moderne faciliteiten een paar elementen waardoor deelnemers aan uw vergadering of congres zich comfortabel voelen. Een vergaderlocatie waar inspiratie kan opbloeien en snel een gevoel van vertrouwen ontstaat. Een belangrijke voorwaarde om te Lees meer. De romantische locatie de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom veel bruidsparen trouwen of hun feest geven op Mereveld.
Feestlocaties in Utrecht en omgeving Inspiratie op Locatie.
In 3 eenvoudige stappen boek je de perfecte locatie. Vind gemakkelijk jouw ideale locatie binnen ons unieke aanbod van ruim 600 verassende originele en vooral inspirerende locaties in heel Nederland! Klik gemakkelijk een offerte op maat bij elkaar en vergelijk jouw favoriete locaties. Reserveer jouw locatie direct online. Nog niet helemaal zeker? Plaats eerst een optie of stel een vraag en kom direct in contact met de locatie.
Koningsbergerstraat 9 Utrecht HU.nl.
Postbus 2511 3500 GM Utrecht. Plan uw reis met auto of ov Bus en tram in Utrecht. Werkdagen van 0930-1630 uur. Telefoon 088 481 81 81.

Contacteer ons