Resultaten voor vergaderen in rotterdam

vergaderen in rotterdam
Originele vergaderlocatie in Rotterdam nodig?
Hier vind je een overzicht van al onze vergaderlocaties in Rotterdam die geschikt zijn voor het organiseren van inspirerende en creatieve vergaderingen. Vergaderen kan soms best saai zijn. Het is daarom des te leuker om een bijzondere vergaderruimte uit te kiezen!
feestzaal
Vergaderlocaties Rotterdam. Unieke vergader locaties BuitenBusiness.nl.
Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Goed en goedkoop. Wanneer wil je vergaderen? Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere en inspirerende vergaderlocaties Rotterdam. Heb je hulp nodig bij het vinden van vergader locaties in Rotterdam?
rotterdam map
Vergaderlocaties Rotterdam Locaties.nl.
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Yacht Experience Grace Kelly. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag.
heelys x2
Vergaderen Rotterdam.
Vergaderen in Rotterdam kan op vele manieren. Rotterdam heeft tientallen prachtige locaties waar u kunt vergaderen. Een vergadering, seminar of congres organiseren kan op vele originele en unieke locaties. Op LOCATIES010.com kunt u een compleet aanbod vinden van deze locaties in de regio Rotterdam.
vergaderen
Vergaderruimte huren in Rotterdam? ZAPP office.
Boek de vergaderruimtes Gold Room en Yellow Room. Vergaderen vanaf 20, per uur. Op de 1 ste, 2 de en 3 de verdieping van het ZAPP office kantoorgebouw in Rotterdam bevinden zich vergaderruimtes die sfeervol zijn ingericht en een ideale omgeving vormen voor het ontstaan van creatieve ideeƫn.
ledlampen
Exclusieve vergaderlocatie Rotterdam Uniek Luxe.
Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw spetterende personeelsfeest, of u wilt met een klein groepje collegas vergaderen, Het Koetshuis biedt voor. 4 tot 250. Geen eigen catering mogelijk. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam biedt, als Erkend Congresbedrijf, een full-service concept in het hart van Rotterdam.
De Vertrekhal Vergaderruimte in haven van Rotterdam.
vergaderen op een inspirerende locatie in Rotterdam. vergaderen op een inspirerende locatie in Rotterdam. Alles volledig geregeld. De Vertrekhal gaat hard! Vergaderen in De Vertrekhal? Reserveer De Vertrekhal, vraag een bezichtiging of offerte aan of stel uw vraag: contact opnemen met De Vertrekhal is heel eenvoudig.
Vergaderlocaties Rotterdam Inspirerende Locaties.
vergelijk mijn selectie. Rotterdam Personen: 2 5000. Inspirerende bijeenkomsten in een UNESCO werelderfgoed! vergelijk nu 9 Art Centre Delft. vergelijk mijn selectie. Delft Personen: 1 200. Art Centre Delft de award Meest Bijzondere Locatie 2015. vergelijk nu 10 Delta Hotel. vergelijk mijn selectie. Vlaardingen Personen: 10 250. Gelegen aan de Nieuwe Maas met een prachtig uitzicht. vergelijk nu 11 Lijm Cultuur. vergelijk mijn selectie. Delft Personen: 20 7500. Monumentale industriƫle conceptlocatie aan de Schie. vergelijk nu 12 Het Meisjeshuis. vergelijk mijn selectie. Delft Personen: 10 100. Vergaderen, presenteren, dineren en borrelen in het centrum van Delft.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Rotterdam Inspiratie op Locatie.
Bekijk hier het volledige aanbod in Rotterdam. Kleine maar fijne, bijzondere locaties! Vergadervilla's, bijzonder vergaderen in een villa of prive huis. Duurzaam en Ecologisch Vergaderen. 5 feiten over vergaderingen die je nog niet wist. Vergaderlocaties Den Haag. Vergaderlocaties Den Bosch.
Vergaderen ss Rotterdam.
En zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren! Vergaderen aan boord in de luxe van een cruiseliner?

Contacteer ons