Zoeken naar vergaderlocatie amsterdam

vergaderlocatie amsterdam
vergaderlocatie friesland
Home Informatiepaginas Vergaderlocatie Friesland. Vergadering en teamuitje Friesland Campina. Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan frisse lucht? Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
zaalverhuur amsterdam
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Paul Weijenberg 2017-07-18T1355160000. MAIL ONS Zaalverhuur op een unieke locatie in Amsterdam voor 80 tot 250 personen. Je zoekt een unieke locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop en leent zich uitstekend als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen promotiefeesten productpresentaties bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam.
Vergaderlocatie Amsterdam Singel80.
Voor een voordeeltarief van 20 euro per dag kunt u maximaal een dag voor aanvang van uw vergadering een plaats reserveren in de P1-garage aan de Prins Hendrikkade. De garage werkt met kentekenherkenning. Graag vergaderruimte in Amsterdam reserveren? Bel gerust voor de mogelijkheden via 06-52518621 stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in. 2016 Singel 80 Vergaderruimte Amsterdam Vergaderlocatie Amsterdam Vergaderen Amsterdam Vergaderruimte Amsterdam Centrum Kleine vergaderruimte Amsterdam Meeting Amsterdam Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam. Bent u juist op zoek naar een landelijk gelegen vergaderruimte?
Vergaderlocatie Amsterdam Zuid.
Vergaderen op een bijzondere locatie doe je dan ook in Het Portiershuisje! T 31 20 675 29 00.
Vergaderlocatie op de NDSM werf in Amsterdam De IJ-Kantine.
Restaurant de IJ-kantine is een rustige en makkelijk bereikbare vergaderlocatie in Amsterdam Noord. Er is keuze uit twee verschillende besloten vergaderruimtes. De Havenkamer en de Cornelis Douweszaal. In beide vergaderruimtes is er internet een beamer en geluidsapparatuur aanwezig. Ook bieden we verschillende arrangementen aan zodat u tussen het vergaderen door eventueel kunt lunchen. Uiteraard hebben de vergaderruimtes een prachtig uitzicht over het IJ. Het restaurant bevindt zich op de NDSM-werf en is te bereiken via de gratis pont. Ook is er een groot parkeerterrein naast het restaurant. Parkeren kost 130 per uur.
Vergaderlocatie Amsterdam? U vindt ze op Regardz.nl.
Op regardz.nl kunt u waar en wanneer u wilt altijd een event congres-of vergaderruimte door heel Nederland zoeken en direct online reserveren. You are here Home / Vergaderen / Vergaderlocatie Amsterdam. Meest bijzondere vergaderlocaties in regio Amsterdam. Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in Amsterdam en omgeving die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl. Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren. Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie. Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking. Heeft u onze inspirerende vergaderlocaties in Utrecht en Rotterdam al gezien? Ook hier hebben wij een ruim aanbod van diverse bijzondere locaties.Uiteraard helpen wij u met al uw vragen.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Amsterdam Inspiratie op Locatie.
De perfecte bereikbaarheid in combinatie met het huiselijke maar hippe interieur maken dit tot de perfecte vergaderlocatie! vanaf 7500 per uur. Bijzonder Blikveld vergaderlocaties met het mooiste uitzicht! Vergaderen aan het Strand. Vergaderlocaties in alle steden. Feestlocaties in alle steden. Vergaderruimtes in alle steden.
Vergaderlocatie Amsterdam De Kleine Werf.
Wat natuurlijk ook een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst kan zijn is om na het vergaderen de training of brainstormsessie te worden opgehaald voor een tocht over de Amsterdamse grachten. Inspirerende en unieke vergaderlocatie in Amsterdam. De Kleine Werf is een schitterende vergaderlocatie in centrum Amsterdam met openslaande deuren naar het terras en grote ramen met uitzicht op het karakteristieke Bickers en Realeneiland. De 17e-eeuwse sfeer en de unieke vergaderplek in Amsterdam maken de Kleine Werf tot een inspirerende vergaderlocatie waar je in alle rust kunt vergaderen of brainstormen. Tarieven vergaderlocatie en arrangementen. De vergaderruimte van 6 tot 26 personen is heel geschikt als trainingsruimte voor brainstormsessies workshops of kleine productpresentaties.
Vergaderlocatie Amsterdam met prachtig uitzicht Dak van Amsterdam.
Geniet van het adembenemende uitzicht over het Rijksmuseum de haven binnentuinen dakterrassen kerktorens en de prachtige stad. Combineer uw vergadering met een uitje. Het Dak van Amsterdam is een vergaderlocatie van Puur Amsterdam. Puur Amsterdam organiseert al sinds 1996 originele bedrijfsuitjes in Amsterdam. Van teamuitjes van 8 personen tot relatie evenementen van méér dan 2000 personen. Maak uw dag onvergetelijk en combineer uw vergadering met een interactieve smartphonegame een rondleiding met zingende gids of een heerlijke rondvaart door de grachten met BBQ. Kijk snel op PuurAmsterdam.nl of bel 020 3337449 voor vrijblijvend advies en tips. Fijne mooie en informele plek. Leuk personeel en de lunch was heerlijk!
Vergaderlocatie Amsterdam vergaderruimtes en vergaderzalen Puur Amsterdam.
Het Dak van Amsterdam is absoluut de mooiste vergaderlocatie van Amsterdam. De stad aan uw voeten! Deze ruimte met subliem uitzicht maakt knopen doorhakken makkelijker en geeft elke training of workshop nét die extra glans. 0400 uur minimaal 8 personen Prijs op aanvraag. Oase in de binnenstad. Oase in de binnenstad. U vergadert in alle rust aan één van de mooiste grachten van Amsterdam de Kromboomssloot in de charmante Nieuwmarktbuurt.
Vergaderruimte aan de gracht in Amsterdam Singel80.nl.
Bent u juist op zoek naar een landelijk gelegen vergaderruimte?
Vergaderlocatie Amsterdam The Playing Circle.
Uiteraard kunt u de vergaderlocatie ook gebruiken voor uw training in Amsterdam of voor teambuilding activiteiten? The Playing Circle is de specialist op het gebied van bijzondere en unieke vergaderlocaties voor alle type meetups in Amsterdam. In ons aanbod van vergaderlocaties vindt u onder andere een oud atelier theater en concertzaal. In deze vergaderruimtes kunt u terecht met een groep van 4 tot 110 personen. Stuk voor stuk geweldige vergaderlocaties in Amsterdam die naast hun historie ook rust en ruimtelijkheid uitstralen.

Contacteer ons