Op zoek naar congrescentrum?

congrescentrum
Route NBC Congrescentrum.
Infographic: De NBC successen van 2017 3 januari 2018. Inspireren met de juiste spreker doe je zo 27 november 2017. This field is for validation purposes and should be left unchanged. Copyright COPY; 2018 NBC Congrescentrum developed by IQ Leads.
rijschool hoevelaken
Congrescentrum Gemeente Amsterdam.
Pad tot huidige pagina. Bestuur en Organisatie. Het Congrescentrum is gesloten. De gemeente Amsterdam gaat de ruimte van het Congrescentrum op de Weesperstraat anders inzetten, daarom heeft het Congrescentrum vanaf 1 december 2017 haar deuren gesloten. Deel deze pagina op Facebook.
rijschool hoevelaken
NBC Congrescentrum Nieuwegein: The place to business.
Met 2 evenementenhallen, 35 zalen, een ruim aanbod aan innovatieve faciliteiten en een geweldige eigen keuken hebben we alles in huis om uw event tot een succes te maken. Maar het échte verschil bij het NBC Congrescentrum zit m in de mensen.
rijschool hoevelaken
Nieuw congrescentrum zorgt voor fors meer bezoekers aan de stad Amsterdam PAROOL.
Het nieuwe congrescentrum komt in Amsterdam-Noord, pal naast de A'DAM' Toren, en krijgt voldoende ruimte voor vierduizend mensen. Op het centrum komt een hoteltoren met 579 kamers. Het complex levert straks driehonderd arbeidsplaatsen op. Rechts de 110 meter hoge hoteltoren met daaronder het congrescentrum.
rijschool hoevelaken
1931 Congrescentrum s-Hertogenbosch Evenementenlocatie Libéma.
Van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement: 1931 Congrescentrum s-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient.
feestlocatie
BTB-congrescentrum.
taxi hoevelaken
Congrescentrum en hotel De Werelt.
Centraal gelegen locatie voor jouw congres, seminar of symposium tot 600 personen. Blijf overnachten en kom volledig tot rust in de bosrijke omgeving van De Werelt. Impressie van De Werelt. Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren.
rijschool hoevelaken
Congrescentrum Wikipedia.
Vaak is er een hotelfunctie, of is het congrescentrum daaruit voortgekomen. Ook andere locaties die actief zijn op de markt van grootschalige evenementen, hebben een congrescentrum. Daarbij valt te denken aan ondernemingen als de RAI in Amsterdam en Brussels Expo in Brussel.
rijschool hoevelaken
Antropia, Cultuur en Congrescentrum.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Antropia! Bekijk hier onze tarieven en aantrekkelijke arrangementen! Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Antropia, Cultuur en Congrescentrum, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen.
rijschool hoevelaken
Hotel en Congrescentrum Mennorode, Elspeet Conferentiehotel op de Veluwe.
Hotel Congrescentrum Mennorode. Een verblijf in het gerestylde Hotel Congrescentrum Mennorode staat garant voor puur genieten midden in de bossen van de schitterende Veluwe nabij het pittoreske Elspeet. Bent u op zoek naar een duurzame locatie voor een inspirerende bijeenkomst of voor een heerlijk weekend weg?
rijschool hoevelaken

Contacteer ons