Resultaten voor congrescentrum

congrescentrum
Congrescentrum Mooirivier een unieke congreslocatie.
Congrescentrum Mooirivier een unieke congreslocatie aan de rivier de Vecht net buiten Zwolle
rijschool hoevelaken
Antropia Cultuur en Congrescentrum.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Antropia! Bekijk hier onze tarieven en aantrekkelijke arrangementen! Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
rijschool hoevelaken
Congrescentrum Achmea Zeist Gezond in.
Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Voor het eerst hier? Klik dan op Registreren. Locatie Congrescentrum Achmea Zeist. Locatie Congrescentrum Achmea Zeist. Locatie Congrescentrum Achmea Zeist. Monitoren voortgang en resultaten. Sociale marketing op alle niveaus. 030 234 98 00. Het stimuleringsprogramma wordt uitgevoerd door. Pharos en Platform31 met financiering van VWS.
rijschool hoevelaken
Congrescentrum Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een congrescentrum is een gebouw of complex van gebouwen dat gelegenheid biedt voor het organiseren van congressen en vaak ook andere grootschalige evenementen. Meestal gaat het daarbij niet slechts over één zaal maar zijn er meerdere ruimtes geschikt voor groepen van verschillende omvang. Zij onderscheidt zich in de schaal van een vergadercentrum waar alleen kleine en/of middelgrote gezelschappen terechtkunnen. In de meeste congrescentra is een cateringbedrijf gevestigd dat voor alle eten en drinken voor de bezoekers zorgt. Vaak is er een hotelfunctie of is het congrescentrum daaruit voortgekomen. Ook andere locaties die actief zijn op de markt van grootschalige evenementen hebben een congrescentrum. Daarbij valt te denken aan ondernemingen als de RAI in Amsterdam en Brussels Expo in Brussel.
rijschool hoevelaken
Congrescentrum Figi Zeist de ideale congres locatie in Utrecht.
Hotel Theater Figi is een multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland. Het derde generatie familiebedrijf staat al 150 jaar voor gastvrijheid. Hotel Theater Figi onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin je evenals je gasten je direct thuis zal voelen. De enthousiaste eventplanners helpen je graag bij het uniek maken van jouw evenement. Bijvoorbeeld door proactief met u meedenken om van uw congres een succes te maken.
rijschool hoevelaken
1931 Congrescentrum s-Hertogenbosch Evenementenlocatie Libéma.
Van een praktische korte ontmoeting tot een meerdaags evenement 1931 Congrescentrum s-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte. Op deze gemoderniseerde locatie op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient.
rijschool hoevelaken
Congrescentrum Gemeente Amsterdam.
Het Congrescentrum is een professioneel congrescentrum met diverse mogelijkheden. Om u een goede indruk te geven kunt u hier de foto's van het Congrescentrum bekijken. Werken bij het Congrescentrum. Het Congrescentrum is naast een prachtig congrescentrum een interessant re-integratietraject voor klanten van DWI. Werkzoekende Amsterdammers doen werkervaring op om zo door te stromen naar een reguliere baan. Contact met het Congrescentrum. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Voeg huidige pagina toe aan Deel dit via Google. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur.
rijschool hoevelaken
Congrescentrum ook dat is Gooiland Events Evenementenlocatie Gooiland.
Congrescentrum ook dat is Gooiland Events. Heel veel mensen kennen Gooiland vooral als event locatie. Dat is ook niet het vreemd events zit tenslotte in de naam. Toch wordt Gooiland vandaag de dag steeds meer ingezet als congrescentrum. Door onze unieke centrale ligging in het hart van Hilversum en onze sfeervolle ruimtes is Gooiland een enorm geschikte locatie voor congressen seminars en symposia. Daarnaast kunnen wij als een van de weinige congrescentra van Nederland jouw bezoekers ook een hotel overnachting aanbieden in ons pas gerenoveerde Gooiland Hotel.
rijschool hoevelaken
Route ReeHorst vergaderen slapen en genieten in Ede.
Uw postcode of plaats Plan uw route. Hotel en Congrescentrum de ReeHorst. 6717 LM EDE GLD. t 0318-750300 e sales@reehorst.nl. t 0318-750300 e hotel@reehorst.nl. t 0318-750300 e restaurant@reehorst.nl. t 0318-750332 e theater@reehorst.nl. Alles onder 1 dak! Prachtige Veluwe leuke tips voor uw verblijf! Zakelijk Overnachten the best business deals!
Homepage Papendal.
Verscholen in de Veluwse bossen aan de rand van Arnhem ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie komen topsport en bedrijfsleven samen.

Contacteer ons