Zoeken naar feestzaal

feestzaal
Feestzaal huren Volendam art hotel Spaander Volendam.
Feestzaal in Volendam: groots opgezet of juist intiem. Wanneer u een feestzaal wilt huren in Volendam bent u bij ons dus van harte welkom. Wij bieden een ruime keuze. Op de begane grond zijn vier zalen met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdingang en zij-ingangen.
sleutelmaker schiedam
Feestzaal in Amsterdam Café-Restaurant Dauphine.
Wat voor feestzaal in Amsterdam u dus zoekt, bij Cafe Restaurant Dauphine kunt u altijd terecht voor een prachtige feestzaal, met uitgebreide catering voorzieningen. Zelfs een DJ of livemuziek is een optie, zodat uw feestje helemaal geslaagd wordt! Prins Bernhardplein 175.
babykamer aankleding
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
rijschool deurne
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Zoekt u een feestzaal voor 15 personen tot 250 personen, in het Bevershof hebben wij voor ieder feest een passende zaal. Ook is het mogelijk om verschillende zalen te combineren waardoor wij een capaciteit kunnen dragen van ruim 450 gasten.
Taxi Nieuwegein
Feestzaal Rotterdam Unieke locatie Restaurant De Tuin.
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een feestzaal in Rotterdam! Bent u enthousiast geworden over de feestzalen van De Tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de verhuur van een feestzaal in Rotterdam. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte ruimte!
personal trainer deurne
Feestzaal Thoes.
Uw feestje thoes. Feestzaal Thoes is uitermate geschikt voor het houden van feesten en partijen. Of u nu voor 30 personen of voor 100 personen iets wilt organiseren, met of zonder personeel, met of zonder buffet of misschien wel een walking dinner.
Taxi Nieuwegein
Feestzaal Hotel Restaurant Boerhaave Voorhout.
Onze feestzaal biedt diverse mogelijkheden voor complete feesten partijen en bijzondere gelegenheden. Onze zaal is flexibel aan te passen naar de grootte van uw gezelschap tot 150 personen en grenst aan een terras, waar u bij mooi weer gebruik van kunt maken.
huizen te koop breda
Feestzaal Wikipedia.
Een versierde feestzaal in Batavia, Nederlands-Indië, in 1893. Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er ook veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen ook geschikt zijn voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten.
breda
Feestzaal.
Route naar de Tipmast google. Voor het houden van een feest, receptie, huwelijksfeest of jubileum heeft u met onze feestzaal de juiste accommodatie. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd door de oneindige mogelijkheden die we op culinair gebied kunnen bieden.
rijschool deurne
Feestzaal Hotel Gasterij De Roode Schuur De feestlocatie van Nijkerk.
De Loods is een moderne feestzaal in Nijkerk met een industrieel design. De Loods in Nijkerk is uitermate geschikt voor een receptie, diner en/of feest. De Loods is geschikt voor een bruiloftsfeest voor / 80 personen, afhankelijk van de opstelling.
rijschool deurne

Contacteer ons