Zoeken naar conferentiecentrum

conferentiecentrum
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Drakenburg Home drakenburg.nl.
Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn bevat 11 goed geoutilleerde vergaderzalen geschikt voor cursussen trainingen vergaderingen congressen bedrijfsuitjes teambuildings coachingssessies en workshops. Alle vergaderzalen zijn voorzien van gratis wifi een projectiescherm flip-over met stiften en geluidsinstallatie. Bovenstaande apparatuur en materialen zijn inbegrepen bij de huur van de vergaderzaal. Op uw verzoek kunnen wij andere apparatuur voor u neerzetten of voor u inhuren. Zoekt u een conferentiezaal in de buurt van Utrecht of Amsterdam? Conferentiecentrum Drakenburg in de bossen van Baarn bevat goed geoutilleerde conferentiezalen. Geschikt voor beurzen seminars lezingen trainingen vergaderingen workshops en congressen.
kloosterhotel ZIN conferentiecentrum conferentiecentra in omgeving Den Bosch Tilburg Eindhoven Brabant kloosterhotel ZIN.
conferentiecentrum in het groen. conferentiecentrum in het groen. U kunt bij dit conferentiecentrum genieten van 7 hectare prachtig landgoed 100% biologische maaltijden en een uitgebreide kunstcollectie. ZIN onderscheidt zich van andere conferentiecentra in Noord-Brabant door het verhaal. Collega's met een beperking verzorgen u gedurende dag. Dit ZINteam schenkt uw koffie poetst de gangen maakt u kamer gereed en heet u van harte welkom. De openheid en energie van deze mensen werken zeer aanstekelijk en zullen u zeker verrassen. Bij kloosterhotel ZIN heerst een atmosfeer van bezinning ter bevordering van de dag.
Bovendonk succesvol vergaderen Conferentiecentrum Bovendonk Hoeven.
Vergaderen en netwerken zijn het plezierigst in een rustige en inspirerende omgeving zoals Bovendonk die biedt. Multifunctionele zalen culinaire topverzorging en overnachtingsmogelijkheden.
Congreslocaties Breda Noord-Brabant Locaties.nl.
Waar u ook bent u heeft uw favoriete congreslocaties altijd bij de hand. Bekijk nu onderstaande congreslocaties in Breda. Congreslocaties conferentiecentrum congrescentra conferentiecentra. Vergaderlocaties Kastelen land en herenhuizen Congres. Authentieke locatie met veel verschillende ruimtes en. Pers 0 3500 vergelijk nu. Vergaderlocaties Clubs en discotheken Studios en Conce. Modern decor voor zakelijke events.
Welkom bij Conferentiecentrum Hotel Bovendonk Hoeven.
Conferentiecentrum Hotel Bovendonk bevindt zich centraal gelegen tussen Breda Etten-Leur en Roosendaal. Voor al uw congressen bijzondere evenementen en feesten. We verwelkomen u graag in een van onze 19 zalen.
Conferentiecentrum Amersfoort Kontakt der Kontinenten.
2015 Inspiratiedag Hoe kan ik helpen? 2014 Eerlijk en Duurzaam eten. 2013 Kinderen en Mondiaal Burgerschap. Niet zómaar een fiets. In de regio Amersfoort Where Minds Meet vindt u conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten. Op kleine afsrtand van Amersfoort ligt in Soesterberg ons conferentiehotel met conferentiezalen en trainingsruimtes. Met 131 hotelkamerseen uitstekende keuken en wereldse gastvrijheid zijn wij de perfecte accommodatie voor een conferentie congres en meerdaagse bijeenkomst. Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. De twee historische locaties een voormalig missiehuis en klooster hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten partijen en vergaderingen.
Home Conferentiecentrum De Hoorneboeg Hilversum.
De locatie is uniek gelegen in het midden van Nederland temidden van bossen en heide met totaal een oppervlakte van 13 hectare. Hier vindt men de rust en ruimte om zich te kunnen concentreren op de inhoud van de vergadering. Ook biedt de natuur inspiratie voor outdooractiviteiten ten behoeve van teambuilding. Wij leiden u graag rond op het terrein om de verschillende gebouwen te bekijken. Klik hier voor een foto impressie. Hoorneboeg 5 1213 RE Hilversum Telefoon 035 577 12 31 Fax 035 577 22 84.
Vergader en Conferentiecentrum Soeterbeeck Vergader en Conferentiecentrum Soeterbeeck.
Vergader en Conferentiecentrum Soeterbeeck. Tel 024-36 15 999. Reserveringen 024 36 15 825. Bekijk onze Facebook pagina Volg ons op Twitter Bekijk ons LinkedIn profiel Bekijk ons Youtube kanaal.
Conferentiecentrum Noord-Brabant.
Op zoek naar een conferentiecentrum in de provincie Noord-Brabant? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt conferentiecentrum. Voeg het betreffende conferentiecentrum dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle plaatsen in de provincie Noord-Brabant. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 1012 reviews. Son en Breugel Eindhoven.
Woudschoten Hotel Conferentiecentrum in Zeist. Woudschoten.
zalen van 20 tot 350 m2. 140 comfort luxe kamers. Woudschoten Hotel Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest. We zijn uitstekend geschikt voor één en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie om te vergaderen voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg. Graag nodigen wij u uit de waarde van Woudschoten zelf te ervaren.

Contacteer ons