Meer resultaten voor trainingsruimte huren

trainingsruimte huren
locatie verhuur
Cursusruimte huren in Gorinchem? ULO Gorinchem.
Cursusruimte huren in Gorinchem? Bij ULO Gorinchem kunt u cursus of trainingsruimte huren. De ULO Gorinchem heeft voor cursussen van 6 tot 60 personen diverse lokalen beschikbaar. Wifi is overal in het gebouw vrij te gebruiken met voldoende snelheid en bandbreedte. Presentatiemateriaal zoals beamer en flip-over zijn op verzoek beschikbaar. Voor groepen tot 12 personen hebben wij 3 atelierruimten. De kosten hiervoor bedragen 36 per dagdeel excl btw. Voor groepen tot 35 personen hebben wij een lokaal genaamd het hemeltje met een oppervlak van 70 m. De kosten hiervoor bedragen 75 per dagdeel excl btw.
zaalverhuur dordrecht
Trainingsruimte huren in provincie Utrecht.
Monumentaal / Historisch 73. Landelijk / Agrarisch 55. Kerken abdijen en kloosters. Wilt u een trainingsruimte huren in de provincie Utrecht. De trainingsruimtes zijn te huur voor verschillende soorten trainingen. U kunt online direct in contact komen met de locatie die aansluit aan uw wensen. Meerdere passende trainingsruimtes gevonden? Voeg de betreffende trainingsruimtes dan eenvoudig toe aan Mijn selectie en u kunt bij meerder locaties informatie opvragen. Toon alle plaatsen in de provincie Utrecht.
orthica orthiflor
Cursusruimte Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Kies dan voor ons! Wij bieden u ook een catering service waar u gebruik van kunt maken. Alle wensen zijn bespreekbaar. Op zoek naar een professionele trainingsruimte in Utrecht? Kies dan voor een ruimte van Vergaderlocatie Vredenburg. Hier heeft u verschillende mogelijkheden om trainingen te verzorgen. Er zijn diverse ruimten beschikbaar voor verschillende groepsgroottes. Een training organiseren in de stad Utrecht waar de Romeinen de basis van legden moet toch wel voor de nodige inspiratie zorgen? Service staat bij ons in een hoog vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat alles naar wens zal verlopen! Bij onze trainingsruimte in Utrecht zijn verschillende parkeergarages waar u uw auto neer kunt zetten.
haaruitval vrouwen
Trainingsruimte Amsterdam v.a. 5 p/u Deskbookers.
Gratis annuleren tot 24 uur. Aanbevolen ruimtes in Amsterdam waar we dol op zijn. Alle trainingsruimtes in Amsterdam. 270 /dag per ruimte. 3 Reviews Kaap Noord. 300 /dag per ruimte. 4 Reviews Kaap Noord.
annage
Trainingsruimte vergader ruimte huren Novalis Office Den Bosch. Trainingsruimte vergader ruimte huren Novalis Office Den Bosch. Trainingsruimte vergader ruimte huren Novalis Office Den Bosch.
073 684 02 02. Stuur mij een Snellofferte. Home Trainingsruimte huren Den Bosch. Trainingsruimte huren Den Bosch. Novalis biedt u de ideale trainingsruimte voor elke training. Een trainingsruimte van Novalis is goed geoutilleerd en geschikt voor gezelschappen van 3 tot 250 personen. De combinatie met pijlsnel gratis internet via glasvezel flip-over en een ruime hoeveelheid daglicht maakt een trainingsruimte van Novalis uitermate geschikt voor uw bijeenkomst. Ook het nuttigen van een hapje en een drankje na uw training is geen enkel probleem. Hiervoor kunt u terecht in onze sfeervolle serre. Novalis is gesitueerd te Vught centraal gelegen tussen de steden s-Hertogenbosch Eindhoven en Tilburg.
detwirre
trainingsruimte huren.
Crown Slim Werken biedt diverse modern ingerichte trainingsruimten op centraal gelegen locaties in Nederland. U en uw bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid. Bij ons kunt u eenvoudig en voordeling trainingsruimte huren. Voordelen trainingsruimte huren via Crown Slim Werken. all inclusive dus inclusief koffie/thee internet receptie en parkeren. vaste prijs van 59 euro per ruimte per uur max 15 personen. direct toegang tot meer dan 50 locaties in Nederland. De trainingslocaties waarover Crown Slim Werken beschikt bieden plaats aan groepen van maximaal 20 personen. Vanzelfsprekend zijn faciliteiten zoals een beamer flip-over en whiteboards aanwezig. Wenst u een bepaalde tafelopstelling voor uw training?
shapes
Bijzondere locaties voor meetings brainstormsessies en vergaderingen Inspirerende Locaties.
Inspirerende vergaderlocaties en vergaderruimtes vindt u op Inspirerendelocaties.nl. Bekijk hier het overzicht van sfeervolle unieke intieme.
sellingnet
Huren trainingsruimte.
De ruimte is aangenaam ingericht en er heerst een vriendelijke rustige sfeer. Deze ruimte wordt gebruikt voor de trainingen mindfulness maar is ook geschikt voor yoga of gelijksoortige trainingen/ activiteiten. De ruimte is te huur voor een of meerdere dagdelen. Het betreft een zelfstandige unit van ongeveer 46m 2 aangrenzend aan de praktijkruimte in Het Bastion. Er is voldoende ruimte voor 10-12 personen afhankelijk van de aangeboden activiteit. Kussentjes matjes en dekentjes zijn aanwezig en het gebruik hiervan is inbegrepen in de huurprijs.
kleefenzo
Trainingsruimte huren in heel Nederland.
Monumentaal / Historisch 288. Landelijk / Agrarisch 268. Kerken abdijen en kloosters. Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikte trainingsruimte om te huren. Voeg de betreffende trainingsruimtes dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle provincies in Nederland. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 1010 reviews.
isatraining
Trainingsruimte huren in provincie Noord-Brabant.
Monumentaal / Historisch 31. Landelijk / Agrarisch 29. Kerken abdijen en kloosters. Wilt u een trainingsruimte huren in de provincie Noord-Brabant. De trainingsruimtes zijn te huur voor verschillende soorten trainingen. U kunt online direct in contact komen met de locatie die aansluit aan uw wensen. Meerdere passende trainingsruimtes gevonden? Voeg de betreffende trainingsruimtes dan eenvoudig toe aan Mijn selectie en u kunt bij meerder locaties informatie opvragen.

Contacteer ons