Op zoek naar vergaderen in het groen?

vergaderen in het groen
vergaderlocatie friesland
Home Informatiepaginas Vergaderlocatie Friesland. Vergadering en teamuitje Friesland Campina. Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan frisse lucht? Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Vergaderen in het Groen De Ruygeborg Hoeve.
De Ruygeborg Hoeve is een ideale locatie om te vergaderen in het groen. Onze locatie is geschikt voor trainingen workshops lezingen congressen en seminars. Het bijzondere complex beschikt over vier verschillende gebouwen en een terras met uitzicht over het weidse groene landschap Natuurgebied de Ruygeborg. Dit maakt de Ruygeborg Hoeve een ideale locatie voor vergaderingen trainingen seminars congressen of andere zakelijke evenementen. Het is mogelijk onze Kapberg Hooiberg Loopstal of restaurant te huren voor uw zakelijke evenement.
adidas sneakers
Vergaderen in het groen Amsterdamse Bos.
Zoeken in Amsterdamse Bos. Pad tot huidige pagina. Vergaderen in het groen. Vergaderen in het groen. Vergaderen in het groen. We hebben een aantal bijzondere plekken in het Amsterdamse Bos waar je kunt vergaderen. Bijvoorbeeld in de Schuilhut bij de Bosbaan of midden tussen het groen op het Vogeleiland. Combineer je overleg met een verfrissende wandeling. Je kunt je eigen eten en drinken meenemen catering kan ook geregeld worden. Aegon Koninklijke Holland Beker. tot 25 juni 2017. Yoga op de Geitenboerderij.
leemanskredieten
Groen vergaderen wilt u ook een bewuste vergadering?
Dan is groen vergaderen inderdaad een goede keus. Op onze website vindt u dus de juiste groene vergaderlocaties die gericht zijn op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vergaderlocaties hebben zorg voor milieu op de locatie en voor de natuur in de omgeving van de vergaderlocatie. U kunt hier duurzaam vergaderen waardoor deze vergaderlocaties veelal landelijk zijn gelegen in het groen.
SEO Page Optimizer Nederland
vergaderen in het groen? Foto van Anna Haen Abcoude TripAdvisor.
Dingen om te doen. vergaderen in het groen? Foto van Anna Haen Abcoude. Dingen om te doen in Abcoude. Foto vergaderen in het groen? Van beoordeling Anna Haen van Anna Haen. Alle 14 beoordelingen zien. Nr.1 van 1 dingen om te doen in Abcoude. 31 294 288 108. Gein Zuid 23 1391 JE Abcoude Nederland. ETEN KOKEN VERGADEREN EN VIEREN. Anna Haen is een prachtige meer lezen. ETEN KOKEN VERGADEREN EN VIEREN.
Keyboost France
Groen Centraal Conferentiecentra vergaderruimtes nabij Utrecht. Groen Centraal Conferentiecentra in de regio Utrecht.
Alle vergaderlocaties centraal en bosrijk gelegen. Vergaderlocaties met uitstekende faciliteiten. 9 prachtige conferentiecentra op de Utrechtse Heuvelrug. De vergaderaccommodaties van Groen Centraal zijn bij uitstek geschikt voor het onderbrengen van uw meerdaagse congressen conferenties trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten met als uitgangspunt rust en ruimte. Groen Centraal is het samenwerkingsverband van acht conferentiecentra op de Utrechtse Heuvelrug. Deze groene en bosrijke omgeving centraal gelegen in Nederland is uitstekend bereikbaar vanuit alle windstreken. Bent u op zoek naar een stijlvolle vergaderlocatie in een prachtige omgeving? Kijkt u dan eens verder op de site of vraag direct een offerte aan en laat u verrassen door de mogelijkheden!
SEO Page Optimizer France
Groen vergaderen Veluwe Experts.
Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken en bieden wij de schaapskooi op de Veluwe aan. Groen vergaderen en duurzaam vergaderen kan dus ook bij Veluwe Experts! Uiteraard is het vergaderen in de schaapskooi uit te breiden met een biologische lunch of avondeten. Nog even alle voordelen van groen vergaderen op een rijtje. de locatie is landelijk gelegen de locatie biedt rust ruimte en privacy de locatie is kleinschalig en intiem de locatie biedt de mogelijkheid deze voor één groep af te huren de locatie biedt de mogelijkheid om buiten te vergaderen makkelijk uit te breiden met een buiten teambuildingsactiviteit. Bel of mail ons voor de vele mogelijkheden over deze unieke locatie op de Veluwe Gelderland!
Vergaderen en overnachten in Arnhem Koninklijk Vergaderen in het Groen Inspiratie op Locatie.
Organiseer in Arnhem jouw vergadering of meerdaagse met overnachting 0 / 5 0. Vergadering Brainstorm Training Borrel Ontvangst Private Dining Meerdaagse met Overnachting Feest. vanaf 1250 per uur. Eigen parkeergelegenheid Vlakbij snelweg Vlakbij OV. WIFI Internet Geluidsversterking Microfoon. Gratis Boekingsservice geen reserveringskosten. Acties Voordeel locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt! 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen. Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden.
Vergaderlocatie Amsterdam bijzonder en uniek Koetshuissloten.nl.
In het oude dorp Sloten in Amsterdam ligt achter de voormalige dokterswoning het Koetshuis een bijzondere vergaderlocatie op een unieke plek. Het oude dorp met de molen het vele groen en de schapen in de tuin bieden veel rust en inspiratie om gemoedelijk te vergaderen in Amsterdam. Bijzon d ere vergaderlocatie Amsterdam in het groen. Het Koetshuis bestaat uit twee ruimtes en een heerlijke ruime tuin. Beneden bevindt zich de keuken met houten eettafel. Tussen de middag wordt hier de biologische lunch klaargezet op een gedekte tafel. De vergaderlocatie in huiskamerstijl is boven op de voormalige hooizolder waarvan de houten balken nog steeds zichtbaar zijn. De vergaderlocatie is goed te bereiken nabij uitvalswegen als A10 A9 en A4 en vrij parkeren voor de deur!
Bijzondere vergaderlocaties vergader breaks. Vergaderen in de natuur BuitenBusiness.nl.
Van harte welkom bij onze Inspiratie-Locaties! op al onze bijzondere locaties kunnen wij een inspirerende activiteit voor je verzorgen. Verrassend en anders dan anders. Want standaard kan altijd nog. Lees meer over ons. Voer in waar je wilt vergaderen bijv. Utrecht of een locatiecode. Voer de gewenste activiteit in bijv. schapendrijven of vul een steekwoord in. Prikbord plaats hier gratis je aanvraag. Gezocht huiskamerlocatie voor Teamdag van 5 personen Voor 10 juli 2017 ben ik op zoek naar een knusse huiskamerlocatie waar 5 personen elkaar kunnen gaan ontdekken en de eerste stappen in het vormen v. Locatie gezocht Gezocht een inspirerende vergaderlocatie voor een bijeenkomst op 28 29 juni a.s.
Groen vergaderen groene vergaderlocaties.
Monumentaal / Historisch 126. Landelijk / Agrarisch 177. Kerken abdijen en kloosters. Wilt u vergaderen in het groen U vindt op deze pagina diverse groene vergaderlocaties waar u kunt vergaderen in het groen en die gericht zijn op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vergaderlocaties hebben zorg voor milieu op de locatie en voor de natuur in de omgeving van de vergaderlocatie. U kunt hier duurzaam vergaderen waardoor deze vergaderlocaties veelal landelijk zijn gelegen in het groen. U vindt hier veel ruimte rust en privacy voor een inspirerende vergadering training brainstorm heisessie etc.

Contacteer ons