Meer resultaten voor zalen in utrecht

zalen in utrecht
Zalen Centraal Museum Utrecht.
MBO, HBO en Wetenschappelijk onderwijs. Voor elke ontvangst, bijeenkomst of vergadering heeft het Centraal Museum een passende ruimte. Hieronder volgt een overzicht van alle zalen die het Centraal Museum ter beschikking stelt. In de 19de eeuw was Utrecht een belangrijke garnizoensplaats.
zaalverhuur ede
home In de Driehoek Zaalverhuur Utrecht.
Zaalverhuur in Utrecht. Overzicht van onze zalen met de historische Gertrudiskapel als pièce de résistance. Alle faciliteiten voor uw congres. Grote schermen, wifi en whiteboards: alle zalen zijn voorzien van de laatste techniek. Catering of vast arrangement, u vraagt en wij serveren!
zaalverhuur utrecht
Vergaderlocatie Utrecht Zaalverhuur7 Utrecht.
Jouw gasten worden op onze vergaderlocatie Utrecht ontvangen in een prachtig pand die zeker een positieve indruk zal maken op de aanwezigen. De vergaderlocatie Utrecht is eenvoudig te bereiken omdat wij gelegen in het Centrum van Utrecht. Bedankt dat wij bij jullie te gast mochten zijn.
woning huren
Zaalverhuur Utrecht voor 20 tot 2000 personen.
3512 JC Utrecht. https//www.uck.nl: / 030 2339933. Historische zalen verhuur in omgeving Utrecht: StayOkay Bunnik. Sluit je ogen en waan je in een groot landhuis, stel je voor dat je jouw bijeenkomst, feest of borrel in dat landhuis kunt organiseren!
vergelijk wasmachines
Zaal huren Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Wij hebben 22 zalen van diverse grootte te huur in Utrecht. Onze grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen in cabaretopstelling, maar u kunt bij ons ook met kleine groepen terecht. Geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, cursussen en bijscholing.
restaurant sittard markt
Zaalverhuur Utrecht Woolloomooloo.
In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen. U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdjs die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien. Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn. 3512 BL Utrecht.
geld lenen
Zaalhuur stadion Zalen Maison van den Boer Utrecht Stadion Galgenwaard.
Door middel van mobiele wanden is de ruimte te scheiden in twee aparte zalen, wat deze bruine kroeg prima bruikbaar maakt als presentatieruimte. De kleedkamers van FC Utrecht en de tegenstanders zijn uniek. De deelnemers kunnen zitten op de aanwezige spelersbanken langs de muur terwijl de trainer hen toespreekt.
feinguss
Zaal huren in Utrecht Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Utrecht. Zaal huren in Utrecht. Zaal huren in Utrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Utrecht of kies voor een type zaal om te filteren.
accessoires lustrerie
Ideale locatie/ zalen voor uw volgende vergadering, congres, evenement! Hotel Houten Utrecht.
20 inspirerende zalen en een enthousiast Sales team. Hotel Houten Utrecht is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen of het organiseren van beurzen. Zalen 45 pers. De zalen van Van der Valk Hotel Houten zijn ideaal voor uw bijeenkomst, conferentie, vergadering of training. Maak kennis met onze professionele service en onze zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk. Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest. Bij ons kunt u in verschillende speciale zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt.
feestlocatie utrecht
Zaalverhuur Utrecht Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
3991 DM Houten Utrecht. Tel: 030 6371554. Restaurant Zalen De Engel is gevestigd in het gezellige Oude Dorp van Houten, in een sfeervol monumentaal pand uit 1802. Wij zijn goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Wij beschikken over een ruim eigen parkeerterrein waar u en uw g.
zaalverhuur haarlem

Contacteer ons