Resultaten voor zalencentrum

zalencentrum
locatie verhuur
zaalverhuur almere
Zaal huren in Almere. Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl een saloon of een trendy loungetent. Zaal huren in Almere. Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagfeestje bruiloftsfeest of personeelsuitje. Zaal huren in thema. We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren. De grootste feest-zaal is de Party Games zaal. Deze feestzaal is ingericht met meubelen uit de jaren sixties.
Bentlage Home.
Zalencentrum Bentlage een regionaal begrip sedert 4 generaties. Gelegen aan de vaarverbinding Ter-Apel Erica. Ongeachte welke gelegenheid een huwelijksfeest bedrijfsfeest of b.v. een vergadering zalencentrum Bentlage. biedt u diverse mogelijkheden. Naast onze standaard arrangementen en themas kunnen wij ook maatwerk bieden. Is uw interesse gewekt? Wat kunt u verwachten bij zalencentrum Bentlage? Sfeervolle zalen gastvrije medewerkers en voortreffelijke gerechten in eigen keuken bereid.Voor meer informatie staan wij u graag te woord en nodigen wij u vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek.Met gastvrije groet. Rikie Anna en Theo Bentlage. 73 7881 CN Emmer-Compascuum. Telefoon 0591-351367 Email This email address is being protected from spambots.
Zaal Mulder.
Bekijk onze catering mogelijkheden. Een sportieve en gezellige manier van feest vieren! Bekijk onze catering mogelijkheden. Een sportieve en gezellige manier van feest vieren! Voor een gaaf bruiloft feest moet je bij ons zijn! Zin in een themafeest? Bekijk hier de mogelijkheden! Een leuke spetterende openingsdans leer je bij ons! Photos from Café Mulder's post. Is er iemand die deze mooie fiets mist?
Welkom De Buorskip.
De Buorskip biedt 6 zalen onder één dak voor groepen van 5 tot 300 personen geschikt voor elke gelegenheid. We hebben zalen met een meer zakelijke uitstraling voor bijvoorbeeld vergaderingen trainingen of cursussen. En ook sfeervolle zalen voor bruiloften recepties verjaardagen of personeelsavonden. Ons zalencentrum ligt prachtig tegen de bossen van Beetsterzwaag slechts 5 autominuten van de snelweg A7 en op loopafstand van het openbaar vervoer. Rondom is er ruim en gratis parkeergelegenheid. Naast de verschillende zalen kunnen wij ook catering aanbieden.
Zalencentrum De Leuke Hanzestad in Kampen. Email. Facebook. Linkedin. Twitter.
Een verjaardag jubileum of ander feest te vieren? Onze accommodatie gebruiken voor een evenement? Een zalencentrum met vele mogelijkheden en een gezellige huiselijke sfeer dé ideale feestlocatie voor uw partij. We hebben één grote en twee kleinere zalen geschikt voor maximaal 300 gasten. De kleine zalen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en kleinschalige bijeenkomsten. Bekijk nú onze zalen. Hieronder onze meest recente fotos. Open Trouwlocatie Route 30-04-17 13-04-2017. Zondag 30 april 2017 doen wij weer mee aan de Open Trouwlocatie Route.
De Engelenburcht.
eten drinken zalencentrum gebruikers referenties. De Engelenburcht beschikt over diverse zalen. Door een vernuftig schuifwandsysteem zijn de zalen makkelijk te splitsen of samen te voegen. Door de afzonderlijke toegangen tot de zalen behoudt u in iedere ruimte uw privacy. Er kunnen in Engelenburcht dan ook meerdere feesten en/of vergaderingen e.d. tegelijk plaatsvinden zonder dat u daarvan hinder ondervindt. Het multifunctionele zalencentrum is daardoor voor veel doeleinden geschikt te maken. neem gerust contact met ons op. Klik hier voor een foto impressie van de zaal. Klik hier voor een foto impressie van het café. De Engelenburcht Zalencentrum Cultuurhuis heuvel 18 5221AP s-Hertogenbosch.
Home.
Portland Zalencentrum is gelegen in de Rotterdamse wijk Charlois en biedt passende zalen voor vergaderingen trainingen workshops en overige bijeenkomsten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst voor 200 personen een vergadering met 20 personen of een familiebijeenkomst de multifunctionele ruimten die tot uw beschikking staan bieden vele mogelijkheden voor vrijwel iedere gelegenheid. De zalen beschikken over moderne faciliteiten zoals een beamer geluidsinstallatie en toegang tot internet door middel van gebruik van gratis WiFi. Alle Diensten van Portlandzalencentrum zijn vrijgesteld van BTW.
Balk Zalencentrum te Zuidhorn.
Zalencentrum t Klooster.
Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. klooster 1 4132BM Vianen. Bedankt voor uw bezoek! Zalencentrum t Klooster is een kleinschalig zalencentrum in het centrum van Vianen. Wij verzorgen hier graag uw feesten evenementen en vergaderingen. Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel dus heeft u binnenkort iets te vieren wilt u vergaderen of een evenement organiseren dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Home.
BUSINESS MEETINGPOINT CONGRES CURSUS. WELKOM BIJ DE RAAYBERG. Van harte welkom op de website van De Raayberg in Bergen op Zoom. In deze aanhef spreken we niet alleen over een zalencentrum ontmoetingsplaats taverne of feerieke locatie. Maar gewoon als De Raayberg die diverse disciplines onder een dak vertegenwoordigt. De Raayberg is al acht generaties in handen van een gedreven familie waar passie voor het vak op de eerste plaats komt. Door de jaren heen is er aan de Raayberg heel wat veranderd. De verschillende stijlen komen tot uitdrukking in het interieur speels verrassend maar in ieder geval eigenzinnig. Een bezoek aan Zalencentrum de Raayberg moet onze gast bijblijven. Dat ligt ten grondslag aan de bouw van dit unieke complex.
Zalencentrum ENKA Monumentaal vergaderen in Ede.
Aantal personen afhankelijk van opstelling. 14 tot 16 personen. 12 tot 14 personen. 10 tot 12 personen. Zalencentrum Enka is gevestigd in een uniek historisch pand. Er zijn 5 vergaderruimten van verschillende grootte en toepassingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit flexibele zaalindelingen zoals carré cabaret en theater. Wilt u een andere indeling? Dan denken wij samen met u na over de exacte invulling. Vanzelfsprekend hebben wij alle audio-visuele middelen beschikbaar of kunnen wij deze voor u inhuren. Voor meer informatie nodigen we u uit voor een rondje door onze site waar u vele mogelijkheden met de prijzen kunt vinden.

Contacteer ons