Zoeken naar zalencentrum

zalencentrum
zaalverhuur almere
Zaal huren in Almere. Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl een saloon of een trendy loungetent. Zaal huren in Almere. Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagfeestje bruiloftsfeest of personeelsuitje. Zaal huren in thema. We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren. De grootste feest-zaal is de Party Games zaal. Deze feestzaal is ingericht met meubelen uit de jaren sixties.
zaal huren utrecht goedkoop - Header zaalverhuur 1.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
Zalencentrum Utrecht Zuid.
eten, diner, buffet, koffietafel, koud buffet, warm buffet, koud en warm buffet, barbecue, voorgerecht, soepen, hoofdgerecht, nagerecht, salades, bittergarnituur, bruidstaart., Zalencentrum Utrecht Zuid, Amaliadwarsstraat 2 d, 0302882900, 0621422399 info@utrechtzuid.nl, www.utrechtzuid.nl., Utrecht, Nieuwegein, De Meern, Bunnikde, bilt, Vleuten, houten, IJsselstein, Zeist., Zalencentrum Utrecht zuid is een zalenverhuur voor bruiloften en partijen en vergaderingen feesten. Welkom bij Zalencentrum Utrecht Zuid.
amsterdam restaurant centrum
Home Bowling en Zalencentrum Dokkum.
Bowling en Zalencentrum Dokkum is gelegen aan het Dokkumer Grootdiep, iets buiten de stad Dokkum. Dokkum is de noordelijkste stad van Friesland. Op deze pagina vindt u onze arrangemente, varierend van een strike arrangement tot het volledig verzorgde All-in concept.
zalencentrum amsterdam
Zalencentrum De Pineta Nunspeet.
Prijstechnisch zijn wij voor iedereen bereikbaar. Wij bieden u bijvoorbeeld al een koffietafel aan vanaf 975, pp of wat dacht u om uw verjaardag eens te vieren met een gezellige High Tea Bij Zalencentrum De Pineta vind u ook het luxe bungalowpark Stolpenheim.
high tea nijmegen centrum
Home.
Van harte welkom op de website van De Raayberg in Bergen op Zoom. In deze aanhef spreken we niet alleen over een zalencentrum, ontmoetingsplaats, taverne of feerieke locatie. Maar gewoon als De Raayberg, die diverse disciplines onder een dak vertegenwoordigt.
high tea nijmegen centrum
Zalencentrum Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Ons zalencentrum in Utrecht wordt gekenmerkt door een uitstekende service, die aansluit bij uw wensen! Zaal huren Utrecht voor allerlei bijeenkomsten. Het zalencentrum in Utrecht is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of cursusruimte in Utrecht?
high tea nijmegen centrum
Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Zalencentrum Velserduin Velserduin Velserduin Velserduin
De zaal geeft ruimte aan maximaal 150 personen, inclusief een ruime dansvloer. Ook is er mogelijkheid een podium te plaatsen voor een band of muzikant. Ons zalencentrum heeft een perfecte locatie, midden in het centrum, met aan de overkant een groot plein waar u vrij kunt parkeren.
Home.
Van harte welkom op de website van De Raayberg in Bergen op Zoom. In deze aanhef spreken we niet alleen over een zalencentrum, ontmoetingsplaats, taverne of feerieke locatie. Maar gewoon als De Raayberg, die diverse disciplines onder een dak vertegenwoordigt.
Boelaars Zalencentrum Raamsdonksveer.
De privacy van een huiskamer en het gemak van een restaurant? U bent van harte welkom om met uw besloten gezelschap bij ons te lunchen of dineren. Het aantal personen is medebepalend voor de ruimte die we u kunnen bieden.
De Engelenburcht.
neem gerust contact met ons op. Klik hier voor een foto impressie van de zaal. Klik hier voor een foto impressie van het café. feesten en partijen. De Engelenburcht Zalencentrum Cultuurhuis heuvel 18 5221AP s-Hertogenbosch. kvk-nummer 17125945 073-6311905 website esther.
Zalencentrum De Kolk.
Het familiebedrijf is van een klein café in 1929 uitgegroeid tot een volwaardige horecagelegenheid met zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Samen met de passie waarmee wij onze gasten bedienen, maakt dat van Zalencentrum De Kolk de ideale locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Contacteer ons