Resultaten voor cursusruimte huren

cursusruimte huren
Cursusruimte Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Vredenburg 19 heeft meerdere cursusruimtes ter beschikking. De cursuszalen in het centrum van Utrecht zijn een ideale plek om uw cursus tot een succes te maken. U kunt een beroep doen op onze faciliteiten als een beamer gratis WiFi en whiteboards. Bent u op zoek naar een zalencentrum in Utrecht dat aan uw eisen kan voldoen? Kies dan voor ons! Wij bieden u ook een catering service waar u gebruik van kunt maken. Alle wensen zijn bespreekbaar.
ikkoopuwhuis.be
Groepsruimte te huur in Utrecht centrum Trainingsruimte Cursusruimte Workshopruimte.
20 personen bij vooral zittende activiteiten. Een voorzichtige schatting voor meer actieve werkvormen is 6 tot 12 personen. Als de groep uit meer dan 12 personen bestaat is het advies om de kleine zaal erbij te huren en bijvoorbeeld als entree te gebruiken. De Ruimte voor Aandacht zit in een woonomgeving. Je loopt vanaf het centrum Ledig Erf via de Westerkade zo de stilte van deze steeg in. Vooral overdag is het er heerlijk stil. Er is vloerverwarming en de isolatie is zeer goed. De inrichting is eenvoudig er zijn meditatiekussens yogamatten stoelen en dekens aanwezig. Kom eens langs om de sfeer en praktische zaken te bekijken en bespreken. Deze Ruimte voor Aandacht huren. Klik hier voor mogelijkheden en prijzen. Optie of reservering aanvragen klik hier.
budget energie zonnepanelen
Cursusruimte in Amsterdam huren.
Cursusruimte in Amsterdam huren. Het coachen en motiveren van mensen is een vak apart ook al ben je nog zo ervaren in het geven van een cursus. Omdat je al genoeg moet regelen als je een cursus geeft heeft Meetingsupport.nl hieronder een overzicht van al onze locaties waar je een cursusruimte in Amsterdam kan huren. Zo hoef je je niet meer druk te maken of je die ene perfecte locatie wel vindt. Wil je een ruimte huren voor 8 personen of voor 40 personen? En hoe zit het met de rest van de faciliteiten?
cursusruimte huren
Cursusruimte Cultuurschuur.
In de Cultuurschuur is er ruimte voor het geven van cursussen. De cursusruimte is te huur per dagdeel. Men kan denken aan het geven van cursussen workshops en het geven van lezingen. Groepen die met elkaar willen werken b.v. op het gebied van schilderen kunnen eveneens de ruimte huren. De CULTUURschuur staat open voor nieuwe ideeën en nieuwe stromingen en trends. Iedereen die een cursus of iets anders wil doen is welkom voor een gesprek. Ondersteuning bij publiciteit is gegarandeerd. Meedenken met de opzet van de cursus kan ook maar hoeft niet. Info info@cultuurschuur.nl of 0174-244980. een van de cursus/theaterruimtes.
beste boekhoudprogramma
Cursusruimte of vergaderzaal huren in Amsterdam.
020 3080 466 info@westhaghe.com Whatsapp U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer 06 452 17 935 Chat. Typ hier de cursus die u zoekt. Cursusruimte / vergaderruimte huren in Amsterdam. Bent u op zoek naar een goed bereikbare en centraal gelegen cursus-ruimte in Amsterdam mét een schitterend uitzicht? Wij zijn op 5 minuten loopafstand van het treinstation Amsterdam Sloterdijk gevestigd en voor onze deur stopt tramlijn 12 op de Kingsfordweg. Tevens kan er tegen betaling inpandig worden geparkeerd in de parkeergarage tegen 12.50 per dag. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen en is gelegen op de bovenste 15e etage. Deze ruimte kan worden ingedeeld in diverse opstellingen die keus is aan u.
Airbnb
Flexibel Kantoor En Cursusruimte De Kreek Hoorn.
Flexibel kantoor en Cursusruimte. Flexibel kantoor en Cursusruimte. Op de eerste verdieping zijn er twee flexibele kantoorplaatsen. U kunt deze flexibele plaatsen voor één of meerdere uren of dagen huren. De kantoren zijn voorzien van een bureau met stoel ladekasten en opbergkasten. Ook heeft De Kreek twee prachtige cursusruimtes waarbij ruimte één een PC-TV voor presentaties heeft en ruimte biedt aan ongeveer 20 personen. Ruimte twee is iets kleiner en biedt plaats aan 10 personen.
Cursusruimtetehuur.nl.
Welkom op de site van cursusruimte te huur. Een site waarop workshopruimtes cursusruimtes trainingsruimtes maar ook ruimtes voor het voeren van coachgesprekken zijn opgenomen. Wij hopen trainers en coaches hiermee van dienst te zijn in hun zoektocht naar de juiste ruimte. De ruimtes zijn opgenomen per provincie en per woonplaats. Voorlopig op één pagina met een link naar de eigen website. Verder bestaat de mogelijkheid extra informatie over uw locatie te vermelden. Zowel van Seats2Meet als van het Coachhuis zijn door het hele land locaties. Deze vind je op de betreffende websites Seats2Meet Coachhuis. Deze site wordt nog steeds aangevuld.
Cursusruimte Cursusruimtes huren in Nederland.
Op zoek naar een cursusruimte? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikte cursusruimte. Een cursusruimte gevonden die u misschien zou willen huren? Voeg de betreffende cursusruimtes dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle provincies in Nederland. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 1016 reviews. Nicolaasga is gelegen in Friesland in Legemeer pal tegenover de 18-holes golfbaan BurgGolf St.
Cursusruimte in Den Bosch huren.
Cursusruimte in Den Bosch huren. Het coachen en motiveren van mensen is een vak apart ook al ben je nog zo ervaren in het geven van een cursus. Omdat je al genoeg moet regelen als je een cursus geeft heeft Meetingsupport.nl hieronder een overzicht van al onze locaties waar je een cursusruimte in Den Bosch kan huren. Zo hoef je je niet meer druk te maken of je die ene perfecte locatie wel vindt. Wil je een ruimte huren voor 8 personen of voor 40 personen? En hoe zit het met de rest van de faciliteiten?
Cursusruimte huren in Gorinchem? ULO Gorinchem.
Cursusruimte huren in Gorinchem? Bij ULO Gorinchem kunt u cursus of trainingsruimte huren. De ULO Gorinchem heeft voor cursussen van 6 tot 60 personen diverse lokalen beschikbaar. Wifi is overal in het gebouw vrij te gebruiken met voldoende snelheid en bandbreedte. Presentatiemateriaal zoals beamer en flip-over zijn op verzoek beschikbaar. Voor groepen tot 12 personen hebben wij 3 atelierruimten. De kosten hiervoor bedragen 36 per dagdeel excl btw. Voor groepen tot 35 personen hebben wij een lokaal genaamd het hemeltje met een oppervlak van 70 m. De kosten hiervoor bedragen 75 per dagdeel excl btw.

Contacteer ons