Op zoek naar unieke vergaderlocaties amsterdam?

unieke vergaderlocaties amsterdam
vergaderlocatie friesland
Home Informatiepaginas Vergaderlocatie Friesland. Vergadering en teamuitje Friesland Campina. Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan frisse lucht? Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Vergaderlocatie Amsterdam bijzonder en uniek Koetshuissloten.nl.
Ook met openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken met een bushalte om de hoek en tram 2 op 10 wandelminuten. Mocht de voorkeur uitgaan naar een unieke vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam dan is onze tweede bijzondere vergaderlocatie Singel80 passender. Deze fijne ruime vergaderlocatie bevindt zich midden in het centrum met prachtig uitzicht over de gracht. Een heerlijke ruime plek om te vergaderen of te brainstormen en tijdens de lunch of na afloop van de meeting te genieten van de binnenstad met de 9-straatjes om de hoek. V ergaderlocatie Amsterdam reserveren. Wil je reserveren of eerst meer informatie over één van onze bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam?
Exclusieve vergaderlocatie Amsterdam Uniek Luxe.
Achter eeuwenoude bomen ligt het 17-eeuws Buiksloterkerkje verscholen. Prachtig gerestaureerd in volle glorie en daarmee een unieke plek voor welk evenement. Stop een vleugje science in uw evenement bij NEMO.In NEMO Science Museum ontdekt jong en oud hoe de wereld werkt in interactieve tentoonstellingen over. Geen eigen catering mogelijk.
Originele vergaderlocatie in Amsterdam nodig?
Bij meetings vind je altijd een unieke vergaderlocatie in Amsterdam. Wat dacht je van groen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie? Of landelijk vergaderen op een prachtig landgoed? Op zoek naar een locatie met voldoende parkeergelegenheid of met goede aansluiting op het openbaar vervoer. Bij meetings vind je het allemaal! Heb je verder nog wensen? Moeten er een beamer draadloos internet een groot projectiescherm of een whiteboard aanwezig zijn? Neem je zelf een laptop mee of gebruik je er liever een daar? Wil je vergaderen met eten of met overnachting? Vraag het aan meetings!
Vergaderlocatie Amsterdam The Playing Circle.
Uiteraard kunt u de vergaderlocatie ook gebruiken voor uw training in Amsterdam of voor teambuilding activiteiten? The Playing Circle is de specialist op het gebied van bijzondere en unieke vergaderlocaties voor alle type meetups in Amsterdam. In ons aanbod van vergaderlocaties vindt u onder andere een oud atelier theater en concertzaal. In deze vergaderruimtes kunt u terecht met een groep van 4 tot 110 personen. Stuk voor stuk geweldige vergaderlocaties in Amsterdam die naast hun historie ook rust en ruimtelijkheid uitstralen. Deze inspirerende plekken zullen van uw vergadering een sfeervolle bijeenkomst maken die deelnemers zal bijblijven. Heeft u specifieke ideeën of wensen? Onze service houdt niet op bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie in Amsterdam.
Vergaderlocatie Amsterdam De Kleine Werf.
Bel ons 06-43 03 32 35. Eén van de meest unieke vergaderlocaties in Amsterdam. Vergaderlocatie De Kleine Werf is een kleine gerestaureerde 200 jaar oude scheepswerf op het Prinseneiland een unieke plek op de Westelijke Eilanden die verscholen liggen in hartje Amsterdam. Door de authentieke omgeving en de industriële uitstraling is De Kleine Werf één van de meest bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam. De vergaderruimte is ook geschikt als trainingsruimte voor workshops brainstormsessies of kleine productpresentaties. Vergaderen aan het water in Amsterdam.
Anders Vergaderen Unieke en inspirerende vergaderlocaties.
De Vergadertafel van Muiden NH. Auberge de Smockelaer Heijenrath Limburg. Anders Vergaderen begint hier! Dé website voor kleinschalige unieke en inspirerende vergaderlocaties in Nederland net over de grens die aanzetten tot anders denken andere oplossingen en anders communiceren! Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Wat dacht u van een karakteristiek pakhuis een kunstatelier een zeiljacht of een toenmalig stationsgebouw? Of bent u meer op zoek naar een 17e eeuwse hoeve een voormalig klooster een molen of toch een verbouwde koeienstal?
Vergaderlocatie Amsterdam? U vindt ze op Regardz.nl.
You are here Home / Vergaderen / Vergaderlocatie Amsterdam. Meest bijzondere vergaderlocaties in regio Amsterdam. Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in Amsterdam en omgeving die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl. Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren. Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie. Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking. Heeft u onze inspirerende vergaderlocaties in Utrecht en Rotterdam al gezien? Ook hier hebben wij een ruim aanbod van diverse bijzondere locaties.Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl?
Bijzondere vergaderruimtes Amsterdam Anna Haen vlakbij Amsterdam.
Voor een productieve en ontspannen vergaderdag hei-sessie presentatie of training kunt u niet alleen op de bovenverdieping bij Anna Haen terecht maar we werken ook samen met verschillende unieke vergaderlocaties in Abcoude Amsterdam en Ouderkerk. Elke vergaderlocatie heeft een landelijke uitstraling is van alle gemakken voorzien biedt gastvrij personeel en heeft uitgebreide catering vers uit eigen keuken. Alles voor een inspirerende bijeenkomst. Neem contact op om te kijken welke locatie bij uw wensen past en wij zorgen voor de rest.
Vergaderlocaties Amsterdam 150 vergaderlocaties Locaties.nl.
Grand Café 1e Klas. Vergaderlocaties Congreslocaties Buitenlocaties Musea e. Midden in Amsterdam omgeven door een unieke eeuwenoude. Pers 0 150 vergelijk nu. Cobra Museum voor Moderne Kunst. Vergaderlocaties Congreslocaties Musea en Galeries. Met uw gasten tussen de kunst in een modern gebouw? Pers 2 750 vergelijk nu. Cobra Museum voor Moderne.
Vergaderlocaties Amsterdam Inspirerende Locaties.
Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Laat je verrassen en inspireren door de bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam. Bekijk vergelijk de verschillende vergaderlocaties en vraag direct informatie aan bij een vergaderlocatie in Amsterdam. Vergaderlocaties vergaderruimtes trainingslocaties workshopruimtes. vergelijk nu 1 TOBACCO Theater Amsterdam. Amsterdam Personen 1 600. Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. vergelijk nu 2 MMOUSSE a downtown church. Amsterdam Personen 1 80. Inspirerende en multifunctionele locatie met uitzicht over Amsterdam. vergelijk nu 3 Sir Adam Hotel. Amsterdam Personen 2 200.

Contacteer ons