Op zoek naar zalen te huur?

zalen te huur
locatieverhuur
feestzaal almere
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaalverhuur Rotterdam voor 20 tot 2000 personen.
Wie aan Rotterdam denkt denkt al snel aan Feyenoord en Stadion De Kuip. Wie aan zaalverhuur denkt denkt misschien niet meteen aan stadion Feijenoord. Dit is echter wel een populaire locatie waar veel zalen te huur zijn. Niet alleen op het veld gebeuren bijzondere dingen in de zalen in het stadion kunnen verschillende feesten en partijen worden gegeven. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is er van alles mogelijk. Wil je eens zien wat voor zalen er allemaal te huur zijn in De Kuip in Rotterdam? Het resultaat zal je wellicht verbazen. Kijk daarom snel voor meer informatie. Van 18 tot 2500 personen. www.dekuip.nl / 010 4929444. Stijlvolle zaal in Rotterdam Arminius.
Tuinhuis
Zaalverhuur Vastgoed Wonen verkeer en veiligheid Gemeente Capelle aan den IJssel.
Ook kunnen we niet garanderen dat de informatie geen onjuistheden bevat. Onjuistheden kunt u aan ons melden via vastgoedbeheer@capelleaandenijssel.nl. In multifunctioneel centrum Fascinatio zijn 2 zalen te huur. Het speellokaal met een oppervlakte van 82 m2. De Aula met een oppervlakte van 71 m2. In wijkcentrum Schollevaar zijn 6 ruimtes te huur. Grote zaal met een oppervlakte van 96 m2. Ruimte 1 met een oppervlakte van 35 m2. Ruimte 2 met een oppervlakte van 63 m2. Ruimte 3 met een oppervlakte van 60 m2. Ruimtel 4 met een oppervlakte van 62 m2. Ruimte 5 met een oppervlakte van 68 m2. Oppervlakte 535 m2 bruto vloeroppervlakte bestaande uit.
terrasmeubilair horeca
Monumentale zalen te huur.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Monumentale zalen te huur. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland biedt in hartje Haarlem sfeervolle en professionele ruimtes aan voor vergaderingen workshops trainingen lezingen of lunches. De Bibliotheek Haarlem Centrum Gasthuisstraat 32 is ook dé ideale locatie voor een dag brainstormen teambuilden of vergaderen in een inspirerende omgeving. Onze ruimtes hebben elk een uniek interieur en een eigen sfeer. Multimediafaciliteiten staan tot je beschikking. Zo beschikt het monumentale Doelengebouw over twee unieke ruimtes die uitgerust zijn met faciliteiten zoals wifi beamer microfoon en geluidsinstallatie.
buitenmuur isoleren
Zalen De Machinist.
Kinderopvang De Kleine Machinist. Op zoek naar een unieke locatie in Rotterdam Delfshaven? In het historische pand van De Machinist bevinden zich zes zalen met ieder een eigen karakter welke bestemd zijn voor verhuur voor diverse activiteiten. Zo kunnen zakelijke gezelschappen terecht voor o.a. een vergadering presentatie bedrijfsdiner en/of feest. Particulieren kunnen d eze ruimtes huren voor borrels tot 150 personen maar ook voor diners optredens en als trouwlocatie. Download hier de brochure. Download hier de brochure Offerte aanvragen.
Sea
Verhuur.
Huur bij de Lindenberg een professionele zaal voor je voorstelling concert symposium of congres. De Valkhofzaal Lindenbergzaal en Theatercafé No23 zijn ook te huur voor je borrel receptie trouwfeest lunch of diner. Wij verhuren al jarenlang en met veel verstand van zaken aan amateurgezelschappen culturele organisaties bedrijven organisaties en particulieren. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding om je te laten zien wat wij in huis hebben! HUUR DE LINDENBERG VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN. De Lindenberg is te huur voor voorstellingen concerten en festivals. De Lindenberg is te huur voor een borrel feest bruiloft en veel meer.
assurance auto malus
zaalverhuur Bartholomeus in de wijk.
Wilt u een evenement of bijeenkomst organiseren op een historische locatie en tegelijkertijd de oudste zorginstelling van Nederland steunen? Dan bent u bij Bartholomeus in de Wijk aan het juiste adres. Door één van onze zalen te huren draagt u direct bij aan het welzijn van ouder wordende mensen. Dit noemen wij UvoorU Utrechters voor Utrechters! Met de opbrengst van de zaalverhuur kunnen wij namelijk allerlei activiteiten betalen die daardoor kosteloos of tegen een geringe vergoeding worden aangeboden aan gasten van Bartholomeus in de Wijk. Ook kunnen we u de zalen tegen gereduceerd tarief aanbieden wanneer u tot onze doelgroep behoort. Zo kan iedereen een bijzondere bijeenkomst op een historische locatie bijwonen of organiseren.
Feestlocatie Zwolle Kletsen Proeven Sfeervolle zalen te huur.
Onze benedenverdieping is bij uitstek geschikt voor recepties en wat grotere feesten en geeft plaats aan zon 150 personen. De bovenzaal is een goede feestgelegenheid voor groepen tot 35 personen. Onze zalen voor een perfect feestje. Restaurant van Kletsen Proeven. Restaurant van Kletsen Proeven. Trouwfeest Locatie Zwolle Goedkoop en professioneel. Ons pand is goed bereikbaar en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor een onvergetelijk samenzijn en wij maken duidelijke prijsafspraken. U komt bij ons dus niet voor onaangename verrassingen te staan.
Horeca te koop en te huur via Eigen Horeca Makelaar.
Recent verbouwde cafetaria / Imbiss in Gronau aan zeer drukke doorgaande weg op 120m en volledig onderkelderd 100m met binnen en buiten terras 100m HUUR 700. Vraagprijs inventaris goodwill 65.00000. Huurprijs pand 70000 per maand. Koopprijs pand Niet van toepassing. Terneuzen Casco horecaruimte in Terneuzen nabij diverse winkelcentra. woonwarenhuis Naeye-Verstraten fantastisch gelegen t.o.v. diverse winkelcentra en grootschalige detailhandel in Terneuzen. Vraagprijs inventaris goodwill Niet van toepassing. Huurprijs pand Op aanvraag. Koopprijs pand Niet van toepassing. Ter Aar Cafetaria en Cafe te koop. Café en snackbar te koop op een mooie locatie in Ter Aar. Vraagprijs inventaris goodwill 95.00000.
Het Paleis Groningen hotel zaalverhuur bedrijven kunstenaars.
Het Paleis is een cultureel woon en werkcomplex en is gevestigd in het voormalig Scheikundig Laboratorium hoek Boterdiep 111 / Bloemsingel Groningen.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
info Katja Maria Schuitema. Broek In Waterland NH. Te huur feestzaal max 60personen den haag zuid alles aanwezi. Te huur feestzaal max60personen denhaag zuid alles aanwezig DIRECT BESCHIKBAAR Te huur feestzaal vor max 60 personen.ideaal voor verjaardagen/ feestjes/cd presentaties enzprofessionele installatie aanwezigbeamer met groot schermkaraoke zang installatiediverse disco verlichtingdubbele koelkasten en ijsmachinegratis volop parkeer gelegenheidomgeving den haag zuid kerkentuinengeen buren. Licht en geluid dg sound is gespecialiseerd in het verhuren van geluidsystemen en lichtinstallaties voor onder meer live-bands evenementen concerten karaoke presentaties feesten en dansdemonstraties.

Contacteer ons