Op zoek naar bijzonder vergaderen?

bijzonder vergaderen
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Bijzonder vergaderen Frame Offices.
Bijzonder vergaderen doet u op de inspirerende vergaderlocaties van Frame Offices. Wij hebben locaties in Leiden en het centrum van Rotterdam. Op elke locatie vindt u 5 ruimtes voor 4 tot en met 16 personen Rotterdam en 8 tot en met 28 personen Leiden. Standaard vindt u in deze ruimtes een LCD-scherm whiteboard internet en telefoon. Ook andere kantoorbenodigdheden vindt u in de ruimtes. Wij bieden ook vele extra diensten aan. Hierbij kunt u denken aan officesupport maar ook aan post en telefoondienste en ICT-voorzieningen.
Bijzonder Vergaderen l Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide l Brabant.
Bijzonder vergaderen bij De Spreeuwelse Heide. midden in het groene hart van Brabant. Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide hecht veel waarde aan het creëren van een bijzonder en bovenal succesvol samenkomen. Het is wetenschappelijk bewezen dat men tot de beste ideeën en inzichten komt als men in een omgeving verblijft die de zintuigen prikkelt en inspireert. Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide ligt verscholen tussen de bossen en natuur van de Brabantse Kempen. Deze omgeving staat garant voor een bijzonder samenkomen de natuur verrast altijd en zorgt voor pure inspiratie!
kloosterhotel ZIN bijzonder vergaderen bijzondere vergaderlocaties bijzondere vergaderruimte bijzondere locatie in omgeving Den Bosch Tilburg Eindhoven Brabant kloosterhotel ZIN.
Kloosterhotel ZIN in Vught Brabant is een bijzondere vergaderlocatie op korte afstand van centrum Den Bosch. In dit voormalige klooster vindt u naast bijzondere vergaderruimte ook een verhaal. Hier proeft en beleeft u het kloosterleven nog steeds. Men komt tot de beste ideeën en inzichten bij een verblijf in een omgeving die de zintuigen niet alleen prikkelt en inspireert maar ook tot rust laat komen en inspiratie oproept van binnen uit de kern. De eenvoudige maar kwalitatieve inrichting wordt aangevuld met kunst uit de NOG-collectie.
Bijzondere vergaderlocaties. Bijzonder vergaderen op unieke locaties BuitenBusiness.nl.
Unieke activiteiten op iedere locatie. Makkelijk online zoeken boeken. Direct contact met locaties. Waar wil je vergaderen? Hoe wil je vergaderen? Aantal personen Alles weergeven. Aantal kamers Alles weergeven. Kleinschalig tot 20 pers.
Bijzondere vergaderlocaties om te vergaderen overnachten Inspiratie op Locatie.
Kunnen we je helpen? Zoek Boek de leukste locaties waar je kunt vergaderen overnachten. Een meerdaagse vergadering bedrijfstraining conferentie of teambuilding organiseren? Deze unieke en inspirerende vergaderlocaties bieden niet alleen vergaderruimtes maar ook prachtige slaapkamers om comfortabel te overnachten! Van Utrecht tot Gelderland en van Rotterdam tot Amsterdam! Kleinschalig bb's tot sfeervolle maar ruimtelijke hotels wij hebben het allemaal. Bekijk alle locaties in ons aanbod waar je kunt vergaderen en overnachten! Op zoek naar een vergaderlocatie voor een kleine groep mensen met een intieme huiselijke sfeer? Bij deze bedbreakfasts kleinschalige hotels en luxe herbergen zit je goed! Monumentaal Pand met Historische Uitstraling.
Vergaderlocatie Amsterdam bijzonder en uniek Koetshuissloten.nl.
Deze fijne ruime vergaderlocatie bevindt zich midden in het centrum met prachtig uitzicht over de gracht. Een heerlijke ruime plek om te vergaderen of te brainstormen en tijdens de lunch of na afloop van de meeting te genieten van de binnenstad met de 9-straatjes om de hoek. V ergaderlocatie Amsterdam reserveren. Wil je reserveren of eerst meer informatie over één van onze bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via 06-52518621 stuur een e-mail naar info@koetshuissloten.nl óf vul het contactformulier in. Sloterweg 1301a 1066 CL Amsterdam. KvK 34347848 BTW NL818416592B01.
Anders Vergaderen Unieke en inspirerende vergaderlocaties.
Parkeren op eigen terrein. HOME Janneke Nijenhuis 2017-02-28T1437080000. Boerderij de Koude Hoek Elspeet. Anders vergaderen bij de Bataviawerf in Lelystad Flevoland. The Grand Canal house Short Stay Group. Kasteelhoeve de Kerckhem Hassel België. Inspirerend vergaderen in het Experience Center Hoofddorp. Ruimte en Rust Vergaderlocatie in Eesergoen tussen Borger Emmen en Westerbork.
Bijzonder vergaderen Breda Aeroparc.
Bijzonder vergaderen Breda Aeroparc Gilze Juiste ruimte voor al uw activiteiten Ondernemen innoveren ontmoeten en ontspannen Gunstige ligging Volop kansen.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Utrecht Inspiratie op Locatie.
Kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Utrecht om te vergaderen voor een brainstorm training presentatie private dinner of andere bijeenkomst? Hier vind je de meest inspirerende en bijzondere vergaderlocaties! Je kunt voor iedere locatie zelf je offerte samenstellen en de vergaderruimte direct reserveren op basis van actuele prijzen en beschikbaarheid. Bekijk alle locaties in Utrecht stad of de Provincie Utrecht! Vergaderen trainen borrelen of feesten midden in Utrecht stad. Unieke Mobiele Vergaderlocatie voor in Binnen én Buitenland.
Bijzonder vergaderen en overnachten in de natuur De Oude Meester.
Vakantiehuis De Oude Meester. Bekijk de reviews van onze gasten. home Bijzonder vergaderen en overnachten in de natuur Bijzonder vergaderen en overnachten in de natuur. Op zoek naar een unieke vergaderlocatie met of zonder overnachting in een passend arrangement in de Drentse natuur? En u wilt meer dan een vergaderzaal huren? U wilt uniek vergaderen? De voormalige lagere school van Wateren is volledig gerestaureerd en verbouwd tot een unieke vergaderlocatie en is prachtig gelegen in nationaal park het Drents Friese Wold. Bovendien is De Oude Meester centraal in Noord Nederland gesitueerd. In De Oude Meester vindt u multifunctionele vergaderruimtes en overnachtingscapaciteit tot maximaal 20 gasten.

Contacteer ons