Zoeken naar conferentiezaal

conferentiezaal
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
locatie verhuur
kloosterhotel ZIN conferentiezaal conferentiezalen in omgeving Den Bosch Tilburg Eindhoven Brabant kloosterhotel ZIN.
Kloosterhotel ZIN heeft conferentiezalen geschikt voor groepen van 30 tot 120 personen. Het Auditorium is uitermate geschikt als conferentiezaal en biedt ruimte aan 120 personen. Door de glazen façade heeft het Auditorium een panoramisch uitzicht op de voortuin van het landgoed. Naast het Auditorium biedt ook de Tuinkamer uitkomst als conferentiezaal. Deze zaal is geschikt voor groepen van 80 personen omringd door de drie glazen wanden waant u zich tussen de natuur. Voor bijeenkomsten met groepen van 3 tot 50 personen heeft kloosterhotel ZIN ruimte in de Bovenkamer de Kapelkamer de Heilig Hartkamer en het Atelier.
zaalverhuur amsterdam zuidoost
conferentiezaal Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen conferentiezaal DE conferentiezaal EN conferentiezaal ES. salle de conférence v. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. NLFR vergeling door olievlekke. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Huur een conferentiezaal in De Harmonie.
Huur een conferentiezaal in De Harmonie. De bijzondere stadsvilla De Harmonie is de perfecte plek voor een imposant congres of conferentie. Het gebouw ademt historie met hoge ramen en statige ornamenten. Hoewel het statige pand hartje centrum ligt merk je dat de locatie rust en kalmte uitstraalt. De centrale locatie maakt het De Harmonie gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De stadsvilla ligt namelijk op slechts vijf minuten lopen van het centraal station. Bovendien is er parkeermogelijkheid voor 25 autos. Mocht er behoefte zijn om even de zinnen te verzetten dan ligt het centrum van Tilburg aan jouw voeten.
Conferentiezalen De Ruwenberg.
De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan conferentiezalen en beschikt over 38 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen.
Conferentiezaal Meevaart.
Conferentiezaal Utrecht Hotel Bergse Bossen.
Route vanaf NS station. Plan uw reis met NS. NL / ENG / DEU. Bel ons 0343 528150. reserveer uw hotelkamer online. Bel ons 0343 528150. Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen. reserveer uw hotelkamer online. Hotel Bergse Bossen op 15 minuten van Utrecht een informele conferentielocatie. 12 Flexibele zalen van 23 m2 tot 180 m2 die aan elkaar te koppelen zijn. Gratis gebruik van WiFi beamer flipover en whiteboard. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Vergaderchalet van 60 m2 met eigen outdoorterrein. 65 comfortabele hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse conferenties.
De Brinkhof Conferentiezaal 2.
Comfortabel vergaderen aan een grote ovale tafel. Geschikt voor 6 tot 14 personen. Conferentiezaal 2 Dorpshuiszaal Raadskamer Raadszaal Tribune Toneel Conferentiezaal 1 Vergaderen in Norg. Navigatie binnen Conferentiezaal 2. Geeft u de ruimte! Tel 0592 675 555. Fax 0592 675 556. Inloggen Gebruikersnaam Wachtwoord Login. U bent hier Home Vergaderen Conferentiezaal 2.
Conferentiezaal DRU Cultuurfabriek.
Zalen Faciliteiten Referenties Offerte aanvragen. Nieuws Agenda Eten drinken Algemeen. Zalen Faciliteiten Referenties Offerte aanvragen. Vriend worden Cadeaukaart Aanmelden nieuwsbrief Bezoekersvoorwaarden Sfeerimpressie video Openingstijden Contact. Sfeervolle lichte ruimte met authentieke gietijzeren ramen tot op de vloer en prachtig uitzicht over de Oude IJssel. Uitermate geschikt voor een vergadering presentatie private party diners en is voorzien van zeer moderne technische faciliteiten. Capaciteit 200 stoelen theater / 100 stoelen schoolopstelling / 100 stoelen diner rond / 150 stoelen diner recht / 250 staanplaatsen Oppervlakte 234m 2 Vloergegevens Houten vloer. Flexibel in te richten.
Zalenoverzicht Hotel Guldenberg.
Er zijn diverse zalen in ons hotel beschikbaar welke u kunt huren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de diverse zalen.
Sala de conferencias The Blue Collar Hotel Budget Hotel Eindhoven.

Contacteer ons