Meer resultaten voor zalen utrecht

zalen utrecht
zalen utrecht - Header zaalverhuur 1.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
De mooiste feestzalen van Utrecht en omgeving Drive in Dixo Balthazar Utrecht.
Balthazar rekent in deze zaal 50 korting. Prijsindicatie zaalhuur 300 tot 795. Voor meer info klik hier. Mooi oud landhuis in natuurgebied Amelisweerd gelegen aan de rand van Utrecht. In het landhuis zijn twee aaneengesloten zalen waar gedanst kan worden. In een derde kamer kan men rustig borrelen. In het oude landhuis kun je met tot zon 130 man feesten en er kunnen 60 gasten blijven slapen. Indicatie van de huur van StayOkay 3000. Je huurt daarbij dan ook de 60 slaapplaatsen. We mogen hier als disco tot 0.30 doorfeesten. Voor meer info klik hier. HET BEAUFORTHUIS TE AUSTERLITZ. Sfeervol ingericht voormalig kerkje in het bos van Zeist/ Austerlitz. In dit oude kerkje worden concerten gegeven en feesten georganiseerd.
utrecht
Utrecht 300 locaties Locaties.nl.
Cursus en vergadercentrum Domstad. Moderne functionele zalen en op loopafstand van Utrecht CS. Pers 2 400 vergelijk nu. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark. Monumentale villa dichtbij Utrecht A'dam gratis parkeren. Pers 0 600 vergelijk nu. OCEANDIVA ORIGINAL varende evene. Mobiele locaties Congreslocaties Partyschepen en rederi. 200 1500 gasten / 2500m2 / 4 ruimtes / 3 landen.
zaalverhuur utrecht
Zaalverhuur Utrecht voor 20 tot 2000 personen.
Ruimte voor maximaal 200 personen. Geen eigen catering of drank. Parkeergarages in de omgeving. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. https//www.uck.nl / 030 2339933. Historische zalen verhuur in omgeving Utrecht StayOkay Bunnik. Sluit je ogen en waan je in een groot landhuis stel je voor dat je jouw bijeenkomst feest of borrel in dat landhuis kunt organiseren! StayOkay in Bunnik is jouw locatie. Dit prachtige landhuis aan de rand van het water in een bosrijke omgeving is ideaal voor knusse of gezellige gelegenheden. Er zijn voldoende parkeergelegenheden voor zowel autos als bussen en er zijn drie zalen geschikt voor een goed feestje! Overleg snel met StayOkay wat je wensen zijn.
koelkast
Oudaen Vergaderzalen Utrecht Zaal huren Utrecht Vergaderzaal Utrecht.
Oudaen beschikt over diverse vergaderzalen Utrecht. Wilt u een zaal huren in Utrecht? Neem direct contact met ons op voor zalenverhuur Utrecht. Onze zalen zijn geschikt als vergaderzaal of voor uw high tea Utrecht feest lunch borrel of diner. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons restaurant Utrecht om te eten in Utrecht. Vergaderzalen Utrecht Zaal huren Utrecht Vergaderzaal Utrecht.
Content Marketing
Vergaderlocatie Utrecht Zaalverhuur7 Utrecht.
waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen werken. Zaalverhuur7 heeft 2 inspirerende locaties in Utrecht Centrum. Het gaat om authentieke en monumentale kerkpanden uit 1900. Geschikt voor kleine en grote groepen tot 200 personen. De inrichting is eigentijds met een vleugje nostalgie. De huiselijke en warme uitstraling zorgen voor een ontspannen sfeer. Ideaal voor vergaderingen workshops en zakelijke bijeenkomsten die mogen plaatsvinden in een vriendelijke en creatieve omgeving. Wij creëren een omgeving waarin wij gastvrijheid naar een hoger niveau tillen en dat is voelbaar tot in het kleinste detail. Een omgeving waar zichtbaar zorg is voor schoonheid.
Verhuisdozen
Restaurant GRIFTPARK 1 Zaalverhuur en feestlocatie in het Utrechtse Griftpark.
Wat dacht u van fotos op het terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Of het dakterras met een prachtige skyline van Utrecht. Kortom de ideale feestlocatie in Utrecht voor een trouwerij. Kom gerust eens een kijkje nemen! A la carte diner of keuzemenu. Voor gezelschappen vanaf 10 personen is het mogelijk om à la carte te dineren. Op drukke avonden zal er dan wel rekening gehouden moeten worden dat de wachttijd langer zal zijn. Een vooraf samengestelde keuzemenu beperkt deze wachttijd. Een keuzemenu kunt u zelf samenstellen uit de gerechten die op de menukaart staan. Uiteraard zal onze chef-kok u hierbij helpen.
Zaalverhuur Muntgebouw Utrecht Muntgebouw Utrecht.
Dit stukje Utrecht is bijna Amsterdams te noemen met voor de deur brede grachten ophaalbruggen woonboten en statige herenhuizen. Kom het zelf ontdekken. Muntgebouw Utrecht 90 Leidseweg Utrecht UT 3531 BG Netherlands. 030 291 04 33. IBAN NL63 RABO 0304 1845 19.
Ideale locatie/ zalen voor uw volgende vergadering congres evenement! Hotel Houten Utrecht.
Onze standaard is dat wij u vele extras bieden. De perfecte basis om het maximale uit uw bijeenkomst te halen. 20 inspirerende zalen en een enthousiast Sales team. Hotel Houten Utrecht is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen meerdaagse conferenties seminars het geven van trainingen of het organiseren van beurzen.
Zalenverhuur.
Ook de kroonluchters het plafond met ornamenten en de mooie lichtinval maken de Balzaal één van onze mooiste zalen. De Tuinzaal heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. Het plafond kan ook open op zonnige dagen. Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping en sluit aan op de Gaanderij. De Cocktaillounge heeft de uitstraling van een bruin café met een erg gezellige sfeer. Er staan typisch Engelse Chesterfield banken waar u kunt genieten van één van de 23 verschillende soorten whisky's welke er geschonken worden.
Zaal huren in Utrecht Partycentrum Number Four in Utrecht.
Zaal huren in Utrecht. Partycentrum Number Four heeft twee unieke zalen ieder met een eigen identiteit maar ook mooi passend als geheel. Door één of beide zalen te gebruiken zijn diverse evenementen mogelijk vanaf 100 tot 1300 gasten. Elke zaal heeft een oppervlakte van 600 m2. De twee zalen zijn zowel afzonderlijk als samen te huren. Hoe groot of klein uw evenement ook is bij ons zult u altijd een intieme sfeer ervaren. Mede doordat iedere zaal eigen faciliteiten heeft zoals toiletgroepen en entree. De Ballroom is een feestzaal met een elegante uitstraling.

Contacteer ons