Meer resultaten voor conferentie

conferentie
Synoniemen van conferentie ander woord voor conferentie synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen. beraad bijeenkomst colloquium congres overleg symposium vergadering werkbespreking. als synoniem van een ander trefwoord. afspraak assemblage bijeenroeping bijeenzijn colloquium conferentie congres convent meeting ontmoeting oproeping rendez-vous reünie samenkomst samenzijn vergadering workshop zitting vergadering zn. assemblee beraadslaging bespreking bijeenkomst conferentie congres convent conventie junta meeting ontmoeting samenkomst zitting beraadslaging zn. beraad bespreking conferentie deliberatie discussie overleg raadgeving raadpleging vergadering bespreking zn. beraadslaging conferentie geding onderhandeling onderhoud overleg palaber vergadering ontmoeting zn. bespreking bijeenkomst conferentie meeting samenkomst vergadering.
SEO Page Optimizer Nederland
Nationale Asbest Conferentie 2015 NIB.
Bekijk het Programma Bekijk het Programma Direct Inschrijven Direct Inschrijven. Op 12 november j.l. heeft voor de 14e keer de Nationale Asbest Conferentie plaatsgevonden. Met ruim 160 aanwezigen kijken wij terug op een zeer geslaagde editie. Jan Tempelman geridderd voor inzet asbest-veiligheid. Jan Tempelman is tijdens het congres geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Jan kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld door wethouder van Dordrecht.
iPower
Conferentie 11 definities Encyclo.
bijeenkomst waar mensen over een bepaald onderwerp praten Voorbeeld een internationale conferentie beleggen over het milieu copy Kernerman Dictio. het met elkaar praten vb we houden een conferentie over dat onderwerp Synoniemen gesprek bespreking onderhoud conversatie. Let op Spelling van 1858 beraadslaging zamenkomst en onderhoud wegens zaken. Confereren vergelijken beraadslagen verhandelen. Let op Spelling deels uit 1864 v. ën bijeenkomst vergadering zamenkomst en beraadslaging.
Keyboost Nederland
Puzzelwoordenboek CONFERENTIE.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 13 puzzelwoorden gevonden voor CONFERENTIE. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Puzzelhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt!
3 maanden
CategorieConferentie Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Besprekingen tussen wetenschappers partijen of staten conventies conferenties en congressen. Zie de categorie Conferences van Wikimedia Commons voor mediabestanden. Deze categorie bevat de volgende 5 ondercategorieën van een totaal van 5. Conferentie voor of tijdens de Tweede Wereldoorlog 21 P. G8 1 C 10 P. Softwareconferentie 1 C 10 P. Artikelen in de categorie Conferentie. Deze categorie bevat de volgende 58 paginas van in totaal 58. Lijst van sceptische conferenties.
SeoBureau
NEJA NEJA-conferentie 2017.
Netwerk Effectief Jeugdstelsel Amsterdam. Over NEJA NEJA-conferentie 2017. Innovaties in de Amsterdamse zorg voor jeugd. Met plezier kondigen wij de derde conferentie van het Netwerk Effectief Jeugdstelsel Amsterdam NEJA aan op donderdag 9 februari 2017 onder leiding van dagvoorzitter hoogleraar Geertjan Overbeek UvA. NEJA staat voor het verbinden van praktijk onderzoek en beleid in het jeugddomein. Vanuit deze drie invalshoeken werpen de sprekers van de dag een blik op de vernieuwingen in de Amsterdamse zorg voor jeugd. NEJA-partners zorgen voor twee inspirerende rondes met lezingen en workshops. Wanneer donderdag 9 februari 2017. Hoe laat 9.00 16.30 uur met na afloop een drankje. Waar Casa 400 Eerste Ringdijkstraat 4 Amsterdam. KeTJA en Gemeente Amsterdam.
Onderzoeksconferentie 2016 LKCA.
Dien een sessievoorstel in. Dien een vraag of suggestie in voor een onderzoekslab. Alle personen genoemd in dit formulier betalen 50 voor toegang tot de conferentie. Iedere sessie duurt 75 minuten. Je kunt gebruik maken van een sessieruimte met laptop en beamer internet en geluid. De deadline voor het indienen van voorstellen is maandag 27 juni 2016. Het LKCA maakt een selectie uit de inzendingen. Beleid Arno Neele ArnoNeele@lkca.nl. Cultuureducatie Vera Meewis VeraMeewis@lkca.nl. Cultuurparticipatie Amalia Deekman AmaliaDeekman@lkca.nl. Lenie van den Bulk LenievandenBulk@lkca.nl. Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst. 030 711 51 00.
LIST / DENK! Conferentie 2017 Werk Studie.
Studeren aan de HU. Op vrijdag 24 maart 2017 organiseert het Lectoraat Geletterdheid van Hogeschool Utrecht i.s.m. Windesheim de 9e LIST / DENK! U komt daar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lezen in het algemeen en de leesinterventieprojecten LIST voorbereidend aanvankelijk en voortgezet lezen en DENK! begrijpend lezen in het bijzonder. Conferentie LIST en DENK! De letters LIST staan voor Lees Interventieproject voor Scholen met een Totaalaanpak door scholen kort vertaald als Lezen IS Top!
DAS-Conferentie Domein Applied Science.
Applied Science op de kaart. Terugblik DAS Conferentie 2017. Je bent hier Home / DAS-Conferentie. Tijdens deze editie van de conferentie keken we vooruit naar de toekomst. Welke grote en kleine ontwikkelingen in het werkveld staan ons te wachten en hoe vertaalt zich dat in ons onderwijs? Stichting DAS kijkt terug op weer een inspirerende conferentie voor medewerkers van de hogescholen binnen ons domein. In een dag vol interessante lezingen en nuttige workshops is er weer veel kennis en ervaring uitgewisseld tussen collega's en zijn nieuwe contacten gelegd en ideeën voor samenwerking ontstaan. Op deze pagina's vind je een terugblik op de conferentie.
Lesson Study Conferentie Lesson Study Faculteit der Gedrags en Bewegingswetenschappen Vrije Universiteit Amsterdam.
Home Professionals Onderwijs Lesson Study Landelijke Lesson Study Conferentie. Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen. Landelijke Lesson Study Conferentie. Wat is Lesson Study? Hoe werkt Lesson Study? 2e Landelijke Lesson Study Conferentie. Het leren van leerlingen.

Contacteer ons