Meer resultaten voor teambuilding

teambuilding
teambuilding
Ochtend / Middag Avond All Inclusive. 870 reviews 91 / 10. Met een teambuilding bedrijfsuitje heb je niet alleen plezier met je collegas het uitje zorgt ook voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer. Bij VVC-Adventure kun je kiezen uit diverse indoor en outdoor bedrijfsuitjes die in het teken staan van teambuilding. Onze bedrijfsuitjes zorgen voor een leuke en afwisselende dag waarmee je eenheid creëert binnen het team. Maak plezier én boek resultaat. Al vanaf 1995 per persoon. Ruime keuze in activiteiten. Indoor en outdoor uitjes.
origineel teamuitje
Bekijk alle teamuitjes van De Twirre als je op zoek bent naar een zorgeloos of sensationeel teamuitje in Friesland. Origineel Teamuitje op de Lopifit. Een origineel idee voor een teamuitje Lopen met de snelheid van een fiets het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar jij en je collegas worden getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs. Bekijk de lopende acties. Origineel teamuitje in Friesland Swing-triken.
vrijgezellenfeest friesland
Al méér dan 30 jaar de grootste van zeilend Friesland! Home Informatiepaginas Vrijgezellenfeest Friesland. leuke en sportieve dag gehad. Wil je een origineel actief en gezellig vrijgezellenfeest in Friesland organiseren? Annage is dé specialist in het organiseren van een vrijgezellenfeest op en rond het water in Friesland. Wij beschikken over een unieke locatie direct aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door het Nationale Park de Alde Feanen in hartje Friesland. Onze prachtige locatie kan ook dienen als uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten zoals Expeditie Robinson gps e-sloepvaren of slingerend over een tokkelbaan.
Teambuilding PBN Marktleider in evenementen.
En wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden? Team Discovery leert je effectief samenwerken en je ontdekt wat jouw bijdrage is in de samenwerking. Klaar voor Team Discovery? Dagje brainstormen met het team? Bezoek één van de PBN locaties. Op onze brainstormbaan worden mentale hindernissen genomen en ideeën de vrije loop gelaten. Je komt tot de beste inzichten genietend van de mooiste uitzichten. Out-of-the-box denken gaat beter buiten de muren van kantoor.
Den Haag
Teambuilding uitje Voor grote en kleine groepen Fundusty.
Op 7 verschillende centrale locaties. Altijd inclusief begeleiding en groepsfoto. Veel horeca opties voor elke gelegenheid. Positieve invloed op de teamgeest. 200.000 bezoekers per jaar. Meer dan 50 verschillende uitjes. Altijd een gratis groepsfoto.
pmfurniture
Teambuilding Archieven De Boerinn.
Keyboost Belgique
Outdoor Teambuilding Teambuilding in de Ardennen GOAL trainingen.
Teambuilding intensieve teambuilding in de Ardennen outdoor training voor teamontwikkeling samenwerking en communicatie.
Inspirerende training vitaliteit teambuilding mindfulness.
Insight Adventure is specialist op het gebied van bedrijfstrainingen teambuilding vitaliteit mindfulness en persoonlijke effectiviteit voor individueel en zakelijk succes. De Piramide van Inzicht. Er wordt gewerkt met het effectief werkende vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht waarin de kracht van verschillende technieken zoals NLP Mindfulness RET ademhaling meditatie en bedrijfsyoga kunnen worden gecombineerd. Onderwerpen van trainingen zijn Teambuilding Mindfulness Vitaliteit Persoonlijke effectiviteit en Flow afhankelijk van de wensen en het doel van uw organisatie. 5 Gezonde redenen om als bedrijf preventief met vitaliteit bezig te zijn. In-company training en outdoor training door middel van ervaringsleren.
Teambuilding in Drenthe Het Drents Kwartiertje.
Teambuilding activiteiten leuk en leerzaam. Wilt u meer uit uw team halen? Tijdens een team building werkt u aan het verbeteren van de samenwerking en communicatie binnen uw team. Samen met u bepalen we het thema waaraan tijdens de teambuilding gewerkt wordt en de manier waarop dit gebeurt. Een team building kan worden uitgebreid met een activiteit. Er is van alles mogelijk en wij denken graag met u mee om van uw teambuildingsdag een succes te maken! Team building in Drenthe.
Teambuilding Slot Loevestein.
Voor iedereen een belevenis.
Teambuilding De Zeeuwse Gasten Actief in Zeeland.
Deze activiteit komt voor in de volgende arrangementen. Escape from the Jungle. Teambuilding op diverse locaties in Zeeland. Te veel presteren en/of doen in te weinig tijd. Bij elk bedrijf of instelling tegenwoordig een bekend fenomeen. Geen wonder dat er steeds vaker een moment gekozen wordt om weer eens stil te staan met collegas bij de essentie van het bedrijf / instelling. Teambuilding lijkt hierbij het toverwoord. Het is wellicht ook mogelijk om teambuilding bij uw verblijfsaccommodatie te organiseren. Bijvoorbeeld vanaf het Grand hotel ter Duin te Burgh Haamstede. De Zeeuwse Gasten biedt geen standaard teambuilding programmas aan.
Teambuilding Het Drents Kwartiertje.
Teambuilding bij Het Drents kwartiertje. Van tevoren gaan we met elkaar in gesprek om het doel van de teambuilding vast te stellen. Vervolgens ontvangen jullie een plan van aanpak. De teambuildingen kunnen bestaan uit een deel kennisoverdracht inzicht in communicatie en samenwerkingsstijlen een interactief deel met groepsopdrachten en een afsluitende activiteit. Teambuilding in de kookstudio waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen.
Teambuilding wij willen iets doen! Mensen in Bedrijf.
Wij willen naar buiten! Frisse lucht handen uit de mouwen aan de slag. Samenwerken en daar lessen uit trekken die je als team effectiever maken. Dat is waar outdoor teambuilding over gaat. Teambuilding voor mensen die het beste leren vanuit doen. Aan de slag in de vrije natuur met communicatie en samenwerken. Bij Outdoor Teambuilding worden patronen in het team zichtbaar. Korte opdrachten maken duidelijk waar en hoe je de samenwerking kan verbeteren. Onze buitenprogrammas zijn afgestemd op mensen die leren vanuit doen. Doordat de werkvormen kort en krachtig zijn gaan jullie direct experimenteren met zojuist opgedane leerervaringen. Alle zeilen bij Zeilschip op het Markermeer. Teambuilding op het water. Een dag zeilen en daarbij intensief samenwerken.

Contacteer ons