Resultaten voor vergaderruimte deventer

vergaderruimte deventer
Originele vergaderlocatie in Deventer nodig?
De 37 kamers zijn uniek vanwege het historische karakter van dit monumentale gebouw. In de sfeervolle b. Bekijk details van Fletcher Hotel Gilde. Postillion Hotel Deventer maakt op uw gasten de juiste indruk. De viersterren locatie gelegen tussen de snelweg A1 en de IJssel beschikt over 15 multifunctionele vergaderruimten met een maximum capaciteit van 300 personen. Zo is de locatie geschikt voor diverse doeleinden. De luxe boardrooms geschikt voor meetings tot 12 personen bieden alle fa. Bekijk details van Postillion Hotel Deventer. Designhotel in een monumentaal pand. Aan de westelijke oever van de IJssel tegenover de Hanzestad Deventer ligt het viersterren Sandton IJsselhotel.Gehuisvest in een prachtig neoklassiek 19de-eeuwse pand.
vergaderruimte Deventer t Pannehuis heeft voor u een vergaderruimte beschikbaar.
De zaak maar dan leuker. Karstraat 91 6851 DG Huissen 026 326 99 05 info@pannehuis.nl. Vergaderen in een sfeervolle vergaderruimte nabij Deventer. In de prachtig verbouwde woonboerderij in Huissen heeft t Pannehuis meerdere vergaderruimtes die voorzien zijn van alle gemakken en faciliteiten waar u rustig kunt vergaderen presenteren brainstormen of overleggen. Wij bieden complete vergaderarrangementen maar kunnen voor u natuurlijk ook een arrangement op maat maken. Een vergaderruimte bij t Pannehuis. t Pannehuis heeft de volgende vergaderruimtes voor u beschikbaar. Grote vergaderruimte zaal voor plenaire vergaderingen bedrijfspresentaties of informele bijeenkomsten. Kleinere vergaderruimtes voor een projectoverleg brainstormsessie interview geen extra kosten voor meerdere ruimtes.
Flexibele werkplekken vergaderruimte kantoorruimte spreekkamers en andere zakelijke ruimtes.
Wij bieden u prima bereikbare locaties door het gehele land waar u terecht kan voor het flexibel huren van gesprekruimten coachruimte trainingsruimten en vergaderruimten. 6 euro per per persoon all-in! Het enige wat u hoeft te doen is reserveren wij regelen de rest voor u! De Crown Slim Werken locaties bieden alle faciliteiten zodat u succesvol uw gesprekken kunt voeren vergaderen en uw trainingen kunt geven!
Zoek je een vergaderruimte in Deventer? Reserveer bij De Fabriek.
Voor een gesprek coaching of vergadering hebben wij de volgende ruimtes beschikbaar. IkStartSmart D66 Deventer Faunabeheereenheid Broodfonds en Deventer Koek gingen je al voor. Voor maximaal zes personen Deze ruimte beschikt over de volgende faciliteiten. Vergadertafel met zes stoelen. Flat-screen met VGA en HDMI interface voor presentaties. De vergaderruimte is volledig af te schermen met lamellen en natuurlijk is er WiFi koffie en thee. Voor grotere groepen is de Fabriek buiten kantooruren in zijn geheel af te huren. Kijk hier voor onze tarieven.
Vergaderen Deventer Nieuw Rollecate Deventer.
Nieuw Rollecate beschikt over ruime vergaderzalen met alle voorzieningen welke verwacht mogen worden van een professionele vergaderruimte. De grootste vergaderruimte is bijna 94 m welke zowel afzonderlijk als aaneengesloten gebruikt kan worden voor grotere gezelschappen. Vergaderen Deventer is dus ook mogelijk in de vergaderzalen van Nieuw Rollecate. De vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken zoals een beamer projectiewand flipover geluidsinstallatie en draadloos internet WiFi. De vergaderruimtes beschikken over een eigen entree pantry en een toiletgroep. Nieuw Rollecate beschikt over een eigen keuken.
Vergaderruimte of vergaderlocatie huren in Deventer.
OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR. Wilt u een vergaderruimte huren in Deventer voor meetings in een intieme sfeer zonder horeca-verplichtingen dan bent u bij Salland Storage aan het juiste adres. Onze representatieve vergaderruimte is van alle gemakken voorzien zoals een High Definition Beamer wifi all-in-one printer koffie en thee LAN-aansluitingen etc. Ons pand behoort tot het industrieel erfgoed van Deventer en is in 2012 smaakvol gerenoveerd. De ruimte combineert veel natuurlijk licht met privacy.
Vergaderruimte in Deventer huren?
Ben je op zoek naar een inspirerende of trendy vergaderruimte in het centrum van Deventer? Of denk je meer aan een landelijk gelegen hotel in het bos met een intieme vergaderruimte en toch voorzien van alle moderne faciliteiten? Bij meetings is alles mogelijk! Door ons brede aanbod van congrescentra restaurants en hotels hebben we voor elke gelegenheid de perfecte vergaderzaal. Heb je bijvoorbeeld al eens aan vergaderen op een boot gedacht? Of wil je liever een centrale locatie met parkeergelegenheid en het NS station in de buurt?
Vergaderruimte Deventer.
Kerken abdijen en kloosters. Op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Deventer? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte. Voeg het betreffende vergaderruimte dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle plaatsen in de omgeving van Deventer. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 1011 reviews.

Maak uw vergadering tot een bijzondere en effectieve bijeenkomst door te kiezen voor een varende vergaderlocatie! De combinatie van een volledig verzorgd evenement en de unieke ervaring van een afwisselende riviertocht maken uw zakelijke bijeenkomst bij voorbaat tot een onderscheidende gebeurtenis. Uw zakelijke relaties en/of uw eigen medewerkers zullen er met genoegen en met veel plezier op terugkijken.
unieke vergaderruimte Deventer t Pannehuis heeft voor u een unieke vergaderruimte beschikbaar.
De zaak maar dan leuker. Karstraat 91 6851 DG Huissen 026 326 99 05 info@pannehuis.nl. Vergaderen in een sfeervolle unieke vergaderruimte nabij Deventer. In de prachtig verbouwde woonboerderij in Huissen heeft t Pannehuis meerdere unieke vergaderruimtes die voorzien zijn van alle gemakken en faciliteiten waar u rustig kunt vergaderen presenteren brainstormen of overleggen. Wij bieden complete vergaderarrangementen maar kunnen voor u natuurlijk ook een arrangement op maat maken. Een unieke vergaderruimte bij t Pannehuis. t Pannehuis heeft de volgende unieke vergaderruimtes voor u beschikbaar. Grote unieke vergaderruimte zaal voor plenaire vergaderingen bedrijfspresentaties of informele bijeenkomsten. Kleinere vergaderruimtes voor een projectoverleg brainstormsessie interview geen extra kosten voor meerdere ruimtes.

Contacteer ons