Resultaten voor vergaderruimten

vergaderruimten
De Vergaderruimte De mooiste vergaderlocaties op een site!
Een zorgeloze vergadering of zakelijke meeting in de locaties van Claus Park Collection Voor een zorgeloze vergadering of zakelijke meeting beschikt Claus Park Collection over vijf multifunctionele vergaderzalen in het Courtyard hotel, twee vergaderruimtes in Papas Beach House en twee eventzalen in Claus voor bedrijfspresentaties, meerdaagse congressen en seminars.
scrum vergaderen
Vergaderruimte Haarlem.
Schepen en rederijen. Op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Haarlem? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte. Een vergaderruimte gevonden? Voeg het betreffende vergaderruimte dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan.
beveiligingscamera
Vergaderruimte Breda.
Op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Breda? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte. Een vergaderruimte gevonden? Voeg het betreffende vergaderruimte dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle plaatsen in de omgeving van Breda.
indesit
Vergaderruimte Amsterdam Zuidas The Office Operators.
Home Vergaderruimte Vergaderruimte Amsterdam Vergaderruimte Amsterdam Zuidas. Vergaderen op een plek waar het allemaal gebeurt. In hét internationale zakencentrum van Nederland. Tussen de grote namen, zoals Google en Deloitte. Met potentiële partners op loopafstand en bovendien op een locatie die een verpletterende indruk maakt op uw gasten.
fillers
Vergaderruimte in Delft TDVG.
In verband met veiligheidsregels kan deze ruimte alleen gehuurd worden door huurders van YESDelft Labs. Vergaderruimten klein 2. Geschikt voor 6 personen, zittend. Vergaderingen, brainstormsessies en presentaties. Koffie is bij de huurprijs inbegrepen; een lunch of borrel kunnen wij organiseren.
re-integratietraject
Vergaderruimte Den Haag, Vergaderruimte Den Haag centrum, Vergaderruimte omgeving Den Haag.
Ook vindt u bijzondere vergaderruimtes in de omgeving van Den Haag, zoals Scheveningen, Voorburg, Leiden, Wassenaar, etc. Heeft u een vergaderruimte gevonden? Voeg het betreffende vergaderruimte dan eenvoudig toe aan uw interesselijst en vraag er direct meer informatie over aan.
Vergaderruimte inrichten? Van techniek tot sfeer BIS BIS.
Als dé specialist voor het inrichten van uw vergaderruimte realiseert BIS effectieve audiovisuele oplossingen én de juiste ambiance voor efficiënte vergaderingen. Naast een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt bij de inrichting van uw vergaderruimte leveren wij topkwaliteit producten, die wij aantrekkelijk in uw vergaderruimte integreren en met elkaar laten samenwerken.
Vergaderlocatie Amsterdam: vergaderruimtes en vergaderzalen Puur Amsterdam.
In deze fantastische oude stadspoort van Amsterdam, treft u meerdere vergaderruimtes aan. De locatie bevindt zich middenin het drukke centrum van de stad maar met muren van een meter dik, kunt hier in alle rust zaken bespreken. 0400: uur minimaal 8 personen Prijs op aanvraag.
Originele vergaderlocatie in Amsterdam nodig?
De prachtige zaal, het café en de vergaderruimte van het Bimhuis zijn te huur voor vergaderingen, presentaties, symposia, lezingen, workshops, opnamen beeld geluid, bedrijfsevenementen en borrels. Het Bimhuis heeft een unieke locatie aan de IJ-oever en biedt een inspirerende, creatieve en moderne omgeving.
kloosterhotel ZIN vergaderruimte, vergaderruimtes in omgeving Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Brabant kloosterhotel ZIN.
Voor kleinere groepen worden de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilighartkamer en Ontvangstkamer als prettige vergaderruimtes ervaren, de capaciteit varieert van 3 tot 20 personen. Het Atelier wordt twee keer per jaar voorzien van een nieuw thema en is ieder half jaar drie maanden beschikbaar als vergaderruimte voor 12 personen.

Contacteer ons