Zoeken naar zaal

zaal
zaalverhuur amsterdam
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Paul Weijenberg 2017-07-18T1355160000. MAIL ONS Zaalverhuur op een unieke locatie in Amsterdam voor 80 tot 250 personen. Je zoekt een unieke locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop en leent zich uitstekend als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen promotiefeesten productpresentaties bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam.
Kleine Zaal Ideale locatie voor uw seminar presentatie of bedrijfsfeest Schouwburg Amstelveen.
Vanwege het flexibele stoelenplan is de Kleine Zaal een ruimte met een variabele indeling geschikt voor onder andere presentaties seminars workshops en borrels.
vergaderlocatie
Locatie Glazen Zaal.
Tussen de Portugese Synagoge en een statig 18 e eeuws grachtenpand aan de Prinsessegracht ligt de Glazen Zaal. Een oorspronkelijk binnenplein overkapt met een glazen dak. De gevel van de Portugese Synagoge één van de mooiste synagoges van ons land is als permanent decor in de zaal opgenomen. Onder het glazen dak en de deels glazen wanden wanen uw gasten zich buiten en onder de blote hemel bijvoorbeeld tijdens een symposium lezing receptie debat of diner. De Glazen Zaal is een officiële trouwlocatie en tevens een schitterende locatie voor een aansluitende receptie. Door de goede akoestiek is de Glazen Zaal ook uitermate geschikt voor het houden van concerten.
pmfurniture
Zaal Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een zaal is een meestal grote overdekte ruimte die als locatie wordt gebruikt voor bijeenkomsten evenementen of andere doeleinden waar meerdere mensen bij betrokken zijn. Afhankelijk van hetgeen waar de zaal voor gebruikt wordt kent men een aantal specifieke benamingen. Een ruimte binnen een universiteit of hogeschool waar colleges worden gegeven. Dit wordt ook wel een auditorium genoemd. Een ruimte ingericht voor het geven van concerten. De uitdrukking volle zalen trekken ook van toepassing bij theaterzalen betekent dat een artiest veel publiek trekt. Een ruimte waar meerdere personen kunnen eten. Zie ook refectorium refter en triclinium. Een ruimte ingericht voor het houden van feesten. Een grote ontvangstruimte in een kasteel.
Keyboost Belgique
De zalen Groninger Forum.
Zalen Hereplein Zalen Oude Boteringestraat. Deze originele bioscoopzaal uit 1960 heeft een verfijnde en klassieke uitstraling maar is dankzij de moderne comfortabele stoelen en het volledig up to date bioscoopsysteem helemaal uitgerust voor de moderne tijd. Deze zaal heeft een capaciteit van 186 stoelen en is ideaal voor filmvertoningen colleges workshops en lezingen. Specificaties 186 zitplaatsen Beamer laptop en microfoon zijn aanwezig en er is een groot filmdoek waarop geprojecteerd kan worden. Flexibel projectiemogelijkheden te over en een eigen bar!
Kleine Zaal Kunstmin.
De Kleine Zaal is uitermate geschikt voor uw congres productpresentatie vergadering of receptie. De zaal is voorzien van ramen die desgewenst geblindeerd kunnen worden. De tribune biedt plaats aan 170 personen en is bovendien inschuifbaar. Daarmee zijn alle denkbare opstellingen mogelijk. Door het inschuiven van de tribune ontstaat een zaal met een oppervlakte van 225 vierkante meter. Het plaatsen van een bar maakt de zaal zeer eveneens geschikt voor uw feest met een band of DJ.
Zalen Cineworld.
Geluid Dolby Digital 7.1.
zaal Vertaling Nederlands-Duits.
Online vertaalwoordenboek. DEzaal
Zalen LantarenVenster Rotterdam.
Wilt u een zaal huren en heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. De grootste zaal is een multifunctionele zaal zaal 1. Deze ruimte beschikt over een inschuifbare tribune met een capaciteit van 300 zitplaatsen. Indien de tribune wordt ingeschoven zijn er 450 staanplaatsen en een balkon van 70 zitplaatsen. Door de inschuifbare tribune biedt de ruimte plaats aan een breed scala aan evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bar in de ruimte te plaatsen en is er een filmscherm beschikbaar en kan de zaal met elk gewenst meubilair worden ingericht.
Over Zaal 100 Zaal 100.
Podium voor Ongehoord Geluid. Zaal 100 is er voor van alles maar niet voor alles geen privéfeesten partijpolitieke of religieuze bijeenkomsten hersenloze disco of andere rituelen maar wel voor tenenkrommend amateurtheater merkwaardige concerten bizarre dansvoorstellingen dichtkunst van wisselende kwaliteit exposities van Jan en Alleman minicongressen obscure vergaderingen en andere geheimzinnige bijeenkomsten die moeilijk elders een plek kunnen vinden.
vervoer Zaal Dijk.
De chauffeur bepaalt wanneer de bus vol is. Als de bus vol is zal Zaal Dijk proberen! een extra bus te regelen. Mocht dit niet lukken dan is Zaal Dijk niet aansprakelijk te stellen voor het niet kunnen vervoeren van iedereen want VOL IS VOLBetaling alleen met een busmunt verkrijgbaar in garderobe 5.

Contacteer ons