Resultaten voor zaal

zaal
zaal huren utrecht goedkoop - Header zaalverhuur 1.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
Locatie Glazen Zaal.
De Glazen Zaal is een officiële trouwlocatie, en tevens een schitterende locatie voor een aansluitende receptie. Door de goede akoestiek is de Glazen Zaal ook uitermate geschikt voor het houden van concerten. De Glazen Zaal is een karaktervolle locatie met een sobere schoonheid waar de bijzondere bouwstijlen van oud en nieuw elkaar ontmoeten.
zaal huren den haag
zaal Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zaal EN zaal ES zaal FR. Vertalingen zaal NLDE. z a l. 1 grote overdekte ruimte Saal der.
almere
Home galerie de zaal.
gym den haag
Kleine Zaal Ideale locatie voor uw seminar, presentatie of bedrijfsfeest Theater Film Verhuur.
Vanwege het flexibele auditorium is de Kleine Zaal een ruimte met een variabele indeling. In tribuneopstelling heeft de zaal maximaal 237 zitplaatsen. Wanner de tribune is verwijderd ontstaat een ruimte voor 400 personen. De zaal is goed uitgerust op het gebied van licht, geluid en techniek.
zalen in antwerpen
zaal WikiWoordenboek.
Spaans: gran sala es v, local es m, sala es v, salón es m. Het woord zaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd zaal herkend door.
winkels almere
Rabobank Venlo zaal.
Rabobank Venlo zaal Onze grootste en kleurrijkste zaal. Rabobank Venlo zaal. De Rabobank Venlo zaal is multifunctioneel inzetbaar. Met 760 gasten zittend genieten, met 314 gasten dineren op het podium of een groot feest voor 1500 gasten. Deze zaal wordt geroemd om haar fenomenale akoestiek en goede zichtlijnen.
theater den haag
Zalen.
Van iedere zaal is een foto aanwezig en staat vermeld voor hoeveel personen de ruimte geschikt is, bij wie de ruimte gereserveerd kan worden en welke audiovisuele middelen standaard in de ruimte aanwezig zijn. Gids BK' City rooms PDF, 29, mb.
surinaamse dj huren
Zalen Hotel Nuland.
Tevens zijn er in de zalen mogelijkheden genoeg op het gebied van catering en staan diverse audiovisuele hulpmiddelen tot uw beschikking. Van der Valk Hotel Nuland s-Hertogenbosch biedt iedere gast gratis draadloos internet aan in de zaal. Vraag offerte aan.
zaalverhuur amsterdam osdorp
Zaal 10 definities Encyclo.
Een zaal is een grote overdekte ruimte, die veelal als locatie wordt gebruikt voor bijeenkomsten, evenementen of andere doeleinden waar meerdere mensen bij betrokken zijn. Afhankelijk van hetgeen waar de zaal voor gebruikt wordt, kent men een aantal specifieke benamingen: Een zaal als locatie voor een concert of voorstelling komt ook voor in de ui.
sushi almere
Zaal Wikipedia.
Een zaal is een meestal grote, overdekte ruimte, die als locatie wordt gebruikt voor bijeenkomsten, evenementen of andere doeleinden waar meerdere mensen bij betrokken zijn. Afhankelijk van hetgeen waar de zaal voor gebruikt wordt, kent men een aantal specifieke benamingen.:

Contacteer ons