Op zoek naar zalenverhuur?

zalenverhuur
locatie verhuur
zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zalenverhuur Gemeente Hoorn.
Cultureel centrum De Huesmolen. De Huesmolen 60 1625 HZ Hoorn. Verhuur sportzaal gemeente Hoorn afdeling Facilitaire Zaken telefoon 0229 252260. Verhuur overige ruimtes Stichting Netwerk telefoon 0229 234390. Cultureel centrum De Plataan. Pastoor Nuijenstraat 1 1689 GM Zwaag. Verhuur telefoon 0229 238027. Cultureel centrum Grote Waal. Grote Beer 3 1622 ES Hoorn. Verhuur Stichting Netwerk telefoon 0229 280940. Kerkelaan 8 1689 EA Zwaag.
vergaderlocatie
Zalen De Machinist.
Zalenverhuur de Voorhof.
Zalenverhuur De Voorhof is de perfecte locatie voor ondernemers organisaties en verenigingen. Centraal gelegen in het dorp Westerbork in de provincie Drenthe. Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Een parkeerplaats voor ruim 100 auto's. Voorzien van alle gemakken en faciliteiten. Voor 10 tot 550 personen. Zalenverhuur De Voorhof is een modern vergadercentrum en biedt vele mogelijkheden. Zo zijn er diverse vergaderzalen waar u gebruik van kunt maken we bieden ruimte voor groepen van 10 tot maar liefst 550 personen. Alle moderne faciliteiten zijn bovendien aanwezig geluidsversterking beamers met vaste internetaansluiting Plug en Play en gratis WiFi in het hele gebouw.
Zalenverhuur.
Escape room De Voltage. Bodega de La Habana. Zaalverhuur bij De Voltage.
De Molenberg Zalenverhuur.
Molenberg 11 9934 CG Delfzijl. Zakelijk ondernemen in een culturele omgeving. Midden in het centrum van Delfzijl vindt u Theater Congrescentrum de Molenberg. Het is gelegen aan het Molenbergplein op loopafstand van het station en de haven. Het theater is 7 dagen per week geopend en voorzien van alle moderne faciliteiten voor professionele theatervoorstellingen vergaderingen bedrijfspresentaties congressen seminars workshops en recepties.
Aller Erf zalenverhuur.
Zaal 3 4 of 34. Zaal 5 6 of 56. Een vergadering presentatie cursus verjaardag of jubileum? Een personeelsfeest of een complete trouwdag? Bij Aller Erf zalenverhuur kunt u zalen huren van 5 tot 500 personen! Catering van een kop koffie tot een uitgebreid buffet naar wens. Als u op de onderstaande knop klikt krijgt u een 3D rondleiding door onze zalen. Neem een 3D rondleiding. Zalen tot 25 personen. Heeft u een vergadering meeting product presentatie of wilt u b.v. een cursusruimte of leslokaal huren? Er is altijd een passende zaal voor u te vinden!
De Hoogte Winsum Zalenverhuur en Partycentrum.
Door jarenlange ervaring zijn wij thuis en gespecialiseerd in. Al uw feesten en partijen! warme en koude buffetten. De Hoogte is gelegen in Winsum een sfeervol dorp 15 km ten noorden van de stad Groningen. Zoekt u een authentieke locatie voor uw feest bruiloft of andere gelegenheid in deze provincie? Dan bent u bij Partycentrum De Hoogte aan het juiste adres!
Zalenverhuur.
Veiligheidscontrole nodig.
De Brinkhof Zalenverhuur.
Afhankelijk van de activiteit bieden we ruimte van 10 tot ca. Er zijn voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld tijdens seminars uw groep te verdelen over verschillende ruimten. Wij bieden een bijeenkomst op maat. Desgewenst kunt u uw bijeenkomst workshop of training culinair onderbreken met een naar wens samengestelde lunch of een buffet. Kijk hiervoor onder Arrangementen of Buffetten. Ook voor bedrijfs sport dagen bieden we u een op maat gesneden arrangement.

Contacteer ons