Op zoek naar zalenverhuur?

zalenverhuur
zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem - Header zaalverhuur 1.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
De Molenberg Zalenverhuur.
Groningen Seaports zaal. Molenberg 11, 9934 CG Delfzijl. Zakelijk ondernemen in een culturele omgeving. Midden in het centrum van Delfzijl vindt u Theater Congrescentrum de Molenberg. Het is gelegen aan het Molenbergplein, op loopafstand van het station en de haven.
hellevoetsluis
Zalenverhuur Sorghvliet De locatie voor feest, vergadering of vereniging in Veendam.
U wilt een verjaardag vieren en heeft geen zin in de rotsooi en alle feestgangers in huis? Regel het bij ons! Er zijn ruim 40 verenigingen uit Veendam en omgeving die bij elkaar komen, repeteren of spelen bij Zalenverhuur Sorghvliet.
wasmachine
Home Zalenverhuur t Oude Parochiehuis.
Achter de karakteristieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School 1928 bevindt zich een zaal met een moderne, eigentijdse uitstraling. Zalenverhuur t Oude Parochiehuis is, zoals de naam doet vermoeden, het voormalig parochiehuis van de kerk Mijdrecht en Wilnis.
zalenverhuur amsterdam
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Welkom op de website van Zaal Beatrix in Schiedam. Dit familiebedrijf voor zalenverhuur in Schiedam en omgeving is opgericht in 1946 en groeide sindsdien uit tot een begrip in de regio. Door de jaren heen evalueerde onze locatie tot de gezelligste en drukste feestzaal van Schiedam en omgeving.
gratis boekhoudprogramma
De Hoogte Winsum Zalenverhuur en Partycentrum.
Zalenverhuur en Partycentrum. Skip to content. Feesten en partijen. In Zalenverhuur en Partycentrum de Hoogte in Winsum is vrijwel alles mogelijk. Door jarenlange ervaring zijn wij thuis en gespecialiseerd in.: Al uw feesten en partijen! warme en koude buffetten. steengrillen en barbecues.
boulimia
Zalenverhuur Kulturhus Borne.
Op of aanmerkingen. Home / Zalenverhuur. Kulturhus de Bijenkorf' Borne is een toplocatie voor vergadering of presentatie. Wat dacht u van 16 ruimtes waar een vereniging, instelling of bedrijf gebruik van kan maken en gratis WIFI door het hele gebouw!
Theater en zalenverhuur.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Theater en zalenverhuur. Theater en zalenverhuur. De Centrale OBA op het Oosterdokseiland heeft een theaterzaal OBA Theater en een zalencentrum met vier zalen die beschikbaar zijn voor verhuur. Het OBA Theater heeft een maximale capaciteit van 260 personen.
Zalen De Machinist.
Op zoek naar een unieke locatie in Rotterdam Delfshaven? In het historische pand van De Machinist bevinden zich zes zalen met ieder een eigen karakter, welke bestemd zijn voor verhuur voor diverse activiteiten. Zo kunnen zakelijke gezelschappen terecht voor o.a.
Zalenverhuur.
Dan komt u uit in de Bodega de La Habana, een Zuid-Amerikaanse zaal. Vanuit Cuba kunt u ook noordelijk gaan, dan komt u uit bij de Mexicaanse Inca's, de Zonnetempel. Zo zijn er nog veel meer zalen die wij aanbieden voor zaalverhuur.
Zalenverhuur de Voorhof.
De vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor cursussen en trainingen, presentaties, workshops, conferenties en lezingen, maar ook voor concerten, muziek en/of toneelvoorstellingen. Kortom, zalenverhuur De Voorhof biedt luxueuze zalen die van alle gemakken zijn voorzien, tegen een zeer scherpe prijs; je huurt al een zaal in de Voorhof vanaf 1750, per dagdeel.

Contacteer ons