Op zoek naar vergaderzaal eindhoven?

vergaderzaal eindhoven
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Vergaderen Regardz Gele Kegels Eindhoven.
Boek uw vergaderlocatie online.
vergaderzaal vergaderzalen Landgoed Huize Bergen in Brabant omgeving Den Bosch Eindhoven.
Wilt u gebruikmaken van audiovisuele middelen dan regelen wij voor u dat dit aanwezig en werkzaam is in de vergaderzaal. In het zalenoverzicht vindt u alle details over afmetingen capaciteit en andere bijzonderheden van de vergaderzaal zodat u kunt kijken welke vergaderzaal of combinatie van zalen passend is voor uw bijeenkomst. Overnachten is mogelijk in 80 verschillende eenpersoons en tweepersoons hotelkamers. De verschillende inrichtingen van de hotelkamers zijn modern maar alle met een knipoog naar de klassieke details van de Villa of de historie van het landgoed. In de ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet in de centraal gelegen Villa. Ontwaak door het harmonieuze gefluit van vogels en start u dag met een ochtendwandeling over het landgoed. WIJ HELPEN U GRAAG.
Vergaderruimte-eindhoven.nl.
Beschouw de gehuurde etage of ruimte op dat moment als uw eigen ruimte in het centrum van Eindhoven. U zal menig cursist of gast verbazen met de ruimte en locatie. De koffie en thee zijn bij ons altijd inbegrepen in de huurprijs tot 25 personen en omdat wij geen onderdeel uitmaken van een grote vergader-keten zoals IGLUU vd Valk of Aristo lopen we net iets harder dan de rest. Immers uw succes is ons succes! U treft ons in Eindhoven aan op 3 locaties. Kerkstraat 36-A Jan van Hooffstraat/Markt 8 Paradijslaan 30-38. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 040-2367711. Klik hier om onze printbare flyer te downloaden PDF.
Vergaderruimte Eindhoven v.a. 5 p/u Deskbookers.
Ik heb een ruimte nodig voor. Of je nou een belangrijk besluit moet nemen je klanten moet overtuigen of met je team een probleem moet oplossen wij hebben de juiste ruimte voor jouw doel. Maak indruk op je collega's en je klanten in een nieuwe omgeving! Voor persoonlijke ontwikkeling is de perfecte ruimte nodig.
Vergaderzaal Eindhoven Op DNLS vindt u een vergaderzaal.
Geen eigen catering mogelijk. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? Exclusieve Vergaderlocaties in Leusden. Een vergaderzaal in Eindhoven vindt u hier snel. DNLS helpt u bij het zoeken naar de meest geschikte vergaderzaal in Eindhoven. Een vergadering buiten de deur kent vele voordelen. Wanneer u zo nu en dan bij een andere vergaderzaal uw vergadering plant is het elke keer weer een verrassing. Daardoor zal men uitkijken naar de volgende vergadering en dus een positievere gedachte krijgen over vergaderen. Wij hebben voor u een inspirerende vergaderzaal in Eindhoven gevonden en overzichtelijk weergegeven.
Ideale vergaderruimtes in Eindhoven arrangement mogelijk.
27 moderne zalen en diverse vergaderarrangementen ook op maat. Minimarkt en 3 restaurants voor ontbijt lunch en diner onder één dak. Toplocatie gelegen aan de A2 en A67 nabij Eindhoven Airport en Eindhoven centrum. Gratis parkeermogelijkheden met oplaadpunten voor elektrische auto's. Wilt u uw vergadering combineren met bijvoorbeeld een uitgebreid ontvangst lunch diner of alle drie gecombineerd? Wij hebben 5 vergaderarrangementen samengesteld zo bepaalt u zelf welk arrangement het beste past bij uw wensen. Wilt u blijven overnachten of een arrangement aanpassen naar uw eigen wensen? Ons sales team bespreekt graag de mogelijkheden met u. 040 Arrangement 1 1050 p.p. Ontvangst met koffie thee diverse zoetigheden en drankjes in onze coffeecorners. Onbeperkt koffie en thee tafelwater sappen en frisdranken.
Vergaderruimte Eindhoven Aristo Accommodaties.
Aristo is ervaren op het gebied van vergaderlocaties in Eindhoven die passen bij jouw wensen. Met 35 verschillende ruimtes die te gebruiken zijn van 2 tot 200 personen is er altijd wel een ruimte die aan jouw wensen voldoet. Volledig uitgerust met alle moderne faciliteiten. Sluit je vergadering af met een gezonde lunch of heerlijk diner. Goed bereikbare vergaderruimte in Eindhoven. De vergaderruimtes zijn gevestigd aan de Vestdijk in het hart van Eindhoven. Aristo Eindhoven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.
Eindhoven Hotels Praktijk De Rooi Pannen.
Tijdens schoolvakanties op zaterdagavond zondagavond en feestdagen is het hotel gesloten. Check in is mogelijk vanaf 16.00 uur check out uiterlijk om 11.00 uur en op zaterdag uiterlijk om 10.30 uur. Onderwijshotel De Rooi Pannen Eindhoven. Tel 31 0 13 850 65 55. Fax 31 0 13 850 65 56. In verband met het leermoment vragen wij u om voor het maken van reserveringen te bellen naar 013 850 65 55. De leerlingen staan u graag ter woord. Rates opening hours and reservations. Rates opening hours and reservations. In verband met wegwerkzaamheden kunt u tijdelijk deze routebeschrijving aanhouden.
De Zwarte Doos Vergaderzaal 2.03 in Eindhoven Vergaderruimte huren.
De Zwarte Doos Vergaderzaal 2.03. De Zwarte Doos Vergaderzaal 2.03 in Eindhoven. De Zwarte Doos Vergaderzaal 2.03. Vergaderzaal voor 20 personen. Gelegen aan de entree van het TU/e terrein en met uitzicht op rivier de Dommel is Grand café de Zwarte Doos plek om uiteenlopende activiteiten te houden en te vieren. Diverse koffie en lunchvoorzieningen kunnen zowel beneden in ons grand café als boven in de lounge worden gepresenteerd. Ook is er de mogelijkheid om uw gekozen cateringvoorzieningen in een van onze zalen te nuttigen.
Interieur vergaderzaal stadhuis Eindhoven met vast tapijt van Weverij De Ploeg.
Interieur vergaderzaal stadhuis Eindhoven met vast tapijt van Weverij De Ploeg. Op de achterzijde staat Ploeg Astrakan tapijt 05/07 stadhuis Eindhoven geschreven. fotopapier karton zuurvrij Techniek. beeldmateriaal De Ploeg Afmeting. hoogte 17.4 cm breedte 18.2 cm Herkomst. Deel of like dit object. Laat een reactie achter.

Contacteer ons