Meer resultaten voor vergaderzaal eindhoven

vergaderzaal eindhoven
Vergaderen in Eindhoven Boek uw vergaderlocatie direct bij het hotel!
Kleinste vergaderzaal: 23m 2. Grootste vergaderzaal: 97m 2. Maximaal aantal gasten: 120. Kamerprijs: 5310, 72500., Nieuw Crown Inn Eindhoven, Eindhoven. In samenwerking met ons restaurant Carrousel bieden wij u de mogelijkheid om via ons hotel ook uw zaal te reserveren.
Stadsschouwburg Eindhoven
Vergaderruimte Eindhoven.
Als je met de trein aankomt op het station, zie je direct onze 76 meter hoge toren. Best Western Eindhoven. tot 200 pers. U vindt Mercure Eindhoven aan de rand van het centrum van Eindhoven, dichtbij de ring rondom Eindhoven.
openingstijden stad eindhoven
Vergaderlocaties Eindhoven Inspirerende Locaties.
Zoekresultaten: 1-22 van 22. Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Eindhoven? Laat je verrassen en inspireren door de vele bijzondere vergaderlocaties in Eindhoven. Bekijk vergelijk de verschillende vergaderlocaties en vraag direct informatie aan bij een vergaderlocatie in Eindhoven. Vergaderlocaties, vergaderruimtes, trainingslocaties, workshopruimtes.
eindhoven theater programma
Originele vergaderlocatie in Eindhoven nodig?
Ook als je op zoek bent naar een kleine, goedkope vergaderzaal in de omgeving van Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je tijd besparen? Dan kan meetings.nl je kosteloos helpen bij het vinden van een geschikte locatie voor je vergadering.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Ideale vergaderruimtes in Eindhoven, arrangement mogelijk.
Inspirerende vergaderruimte in Eindhoven op toplocatie. Bent u op zoek naar een kleine of grote vergaderruimte in Eindhoven? Ons hotel biedt 27 moderne, inspirerende vergaderzalen en flexwerkplekken op een toplocatie, voorzien van diverse faciliteiten. Het 040 Congress Events centrum in Eindhoven biedt 22 vergaderzalen met een flexibele ruimte variërend van 43 m 2 tot 900 m 2.
http://rijopleidingstip.nl/
vergaderzaal, vergaderzalen Landgoed Huize Bergen in Brabant omgeving Den Bosch, Eindhoven.
Bel mij terug. huizebergen.nl Zakelijk Zalenoverzicht Vergaderzaal. Aankomst / Arrival. Vertrek / Departure. RESERVEER VOOR: Zakelijk. Vergaderzalen omringd door eeuwenoude bomen. Stijlvol samenkomen bij Landgoed Huize Bergen. Landgoed Huize Bergen is een perfecte locatie voor zakelijk bijeenkomsten in Brabant, omgeving Den Bosch, Eindhoven.
theater eindhoven
De Zwarte Doos: Vergaderzaal 2.03 in Eindhoven Vergaderruimte huren.
Terug naar overzicht. De Zwarte Doos: Vergaderzaal 2.03 in Eindhoven. De Zwarte Doos: Vergaderzaal 2.03. Vergaderzaal voor 20 personen. Gelegen aan de entree van het TU/e terrein en met uitzicht op rivier de Dommel is Grand café de Zwarte Doos plek om uiteenlopende activiteiten te houden en te vieren.
vergaderzaal amsterdam
Vergaderen in bijzondere ruimtes in het creatieve hart van Eindhoven.
Seats2meet Eindhoven Strijp-S. Meest geliefde vergader en trainingslocatie van Strijp-S Eindhoven. Reserveer eenvoudig een passende ruimte met ons online boekingssysteemJe kunt inderdaad een eindeloze zoektocht op internet houden, diverse offertes opvragen en dan is het soms nog moeilijk om de juiste locatie te kiezen.
Vergaderzalen Dé Plek.
Dé Plekken in Leiden, Haarlem en Eindhoven bieden een ruime selectie aan vergaderzalen aan voor uw wensen. U kan in alles voorzien worden, van een receptie die uw gasten verwelkomt tot beamers, koffie en zelfs catering. Vergaderzaal Van Leeuwenhoek. Leiden, t/m 18 personen.
kloosterhotel ZIN vergaderzaal, vergaderzalen in omgeving Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Brabant kloosterhotel ZIN.
Voor kleinere groepen worden de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilighartkamer en Ontvangstkamer als prettige ruimtes ervaren, de capaciteit van deze vergaderzalen varieert van 3 tot 20 personen. De Bovenkamer en Kapelkamer zijn door de rustige uitstraling naast vergaderzaal ook geschikt als meditatieruimte.

Contacteer ons