Zoeken naar vergaderruimte antwerpen

vergaderruimte antwerpen
Vergaderruimte Antwerpen U vindt het op DNLS.
Alle vergaderruimtes in Antwerpen. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Vergaderzalen Braine l'Alleud.' Over deze pagina. Vergaderruimte in Antwerpen nodig voor uw vergadering? Vind hier vergaderruimtes in Antwerpen voor uw vergadering, conferentie en overleg.
vergaderruimte amsterdam
Gate15 Assisting students in Antwerp.
kookworkshop den haag
Vergaderzaal huren in Antwerpen: maak kennis met Ter Elst.
U bent op zoek naar een vergaderzaal in Antwerpen? Zoek niet langer, bij Ter Elst vindt u zeker en vast een zaal die aan al uw wensen voldoet. Meer informatie over onze vergaderruimtes en andere zalen kan u vinden op de pagina Congres of onder de rubriek Een zaal huren.
makelaarsbord geboorte
Vergaderzaal huren Ondernemen in Antwerpen.
Home Advies en ondersteuning Vind een geschikte locatie Vergaderzaal huren. De stad beschikt over eigen locaties waar u een vergaderzaal kan huren. Een overzicht van de beschikbare locaties en tarieven. Vergader en congrescentrum Den Bell. Een vergadering met zicht op de skyline van Antwerpen?
Vergaderruimte
Een vergaderzaal huren.
De bestemming van de ruimte is in sommige stations veranderd in de loop van de tijd, zeker in diegene die decennia geleden werden gebouwd. Om de ruimte optimaal te gebruiken en maximaal te rentabiliseren, behoort ook de verhuur van vergaderzalen en congresruimtes tot de mogelijkheden.
Vergaderruimte in Antwerpen.
Zelfs Quinten Matsys zou hier ooit gewoond hebben! Sinds kort werd dit pand volledig gerenoveerd en terug in ere gebracht, zowel langs buiten als langs binnen, met veel respect voor het verleden. Venues Online Vergaderruimte in Antwerpen. Vergaderruimte in Antwerpen.
Vergaderlocaties in Antwerpen.
Naar S2M voor Hosts. Naar S2M voor Hosts. Vergaderlocaties in Antwerpen Ontdek onze inspirerende vergaderlocaties in Antwerpen. Je boekt per stoel en kunt tot 24 uur van tevoren je vergaderruimte gratis annuleren. Vergaderlocaties in Antwerpen. Meer dan 0 geboekte stoelen.
Vergaderzaal Antwerpen Alle Vergaderzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Stationsstraat 50, Geel Antwerpen tot 60 personen. Plan je binnenkort een vergadering, productvoorstelling of receptie en ben je nog op zoek naar een sfeervolle locatie? Dan ben je bij Hotel Roosendaelhof aan het juiste adres. Wij beschikken over een prachtige, authentieke vergaderruimte van 48 m met ruim voldoende daglicht, houten lambrisering en visgraatvloer.
verhuur van vergaderzalen, zalen, congreszalen, seminariezalen antwerpen.
Temidden van groot Antwerpen vindt u de kastelen Rivierenhof en Sterckshof: een geliefd oord voor recepties, feesten, seminaries en andere bijeenkomsten. In Kasteel Rivierenhof kan u kiezen uit tussen o.a. een verrassingsmenu, het seizoensmenu of u kan zelf een menu samenstellen. In aanvulling op de kaart wo. max: 26 max: 18. De SouthPort vergaderzaal is een comfortabele en praktische vergaderruimte voor 18 personen, makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer.

Contacteer ons