Op zoek naar congres utrecht?

congres utrecht
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
locatieverhuur
Congreslocatie Utrecht Alle congreslocaties op DNLS!
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? Een geslaagd congres begint met een goede congreslocatie in Utrecht. Belangrijk bij het zoeken naar een congreslocatie in Utrecht zijn de volgende punten grootte van de congreslocatie de ligging en de aanwezige faciliteiten. Organiseert u een groots landelijk congres dan is de ligging uitermate belangrijk. Heeft u een congreslocatie in Utrecht gevonden bekijk dan de ligging op de kaart. Is het dichtbij een snelweg is er openbaar vervoer in de buurt zijn er vaak files enzovoorts. Bekijk nauwkeurig de punten die voor u van belang zijn bij het kiezen van een congreslocatie in Utrecht.
Totaal OK congres en beurs 2017 Agenda Jaarbeurs.
Totaal OK congres en beurs 2017. do 22 juni 2017. Tijdens het To t aal OK congres en beurs 2017 geven toonaangevende inter-nationale sprekers antwoord op vraagstukken op het gebied van logistiek bouwkundige voorwaarden nieuwste technische ontwikkelingen richtlijnen en krijgt u inzicht in spraakmakende opgeleverde projecten! Een uitgebreide netwerkdag die u niet wilt missen! Het programma en de mogelijkheden voor inschrijving vindt u op de website van het congres www.totaalok.org.
MKB Ondernemers Congres Positief Ondernemen 26 Oktober 2017.
26 oktober 2017 Beatrix Theater Utrecht. Donderdag 26 oktober 2017. Het MKB Ondernemers Congres is het grootste MKB-evenement van Nederland en inspireert tot positief ondernemen. Dé jaarlijkse wasstraat voor ondernemers met alles dat je als MKB-ondernemer nodig hebt om jezelf en je bedrijf door te ontwikkelen. Met topsprekers kennispleinen en meer dan 1500 deelnemers ondersteunen we jou als MKB-ondernemer om hét verschil te kunnen maken in jouw vakgebied. Een snelkookpan van kennis inspiratie en nieuwe contacten om de volgende dag al sterker van start te gaan!
Congres Jaarbeurs.
Het congrescentrum van Jaarbeurs verleidt inspireert en verplettert. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door de meest innovatieve congres en ontmoetingsplekken van Nederland. Centraal in het land beschikt Jaarbeurs over congreslocaties met een geheel eigen signatuur. U kiest de locatie die het beste past bij de doelstelling van uw congres. Met het beproefde concept meetingmoods brengen we uw gasten of deelnemers in de juiste sfeer zodat uw boodschap hoe dan ook overkomt. Voor iedere gelegenheid de perfecte zaal. Bij elk evenement hoort een functionele locatie een kloppend inrichtingsplan het juiste eten en drinken en passende geuren kleuren en geluiden.
Cursus en vergadercentrum Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
5 MIN LOOPAFSTAND VANAF. VOOR MEER INFORMATIE BEL 030 29 27 700. Ruimte voor uw bijeenkomst. Compacte congreszaal voor 80 personen een auditorium voor 150 en een flexibele congresruimte tot 400 personen. Of u nu ongestoord wilt vergaderen met uw team een intensieve training wilt geven voor een groep cursisten of uw jaarcongres wilt organiseren. Ongestoord vergaderen in de ruimte die bij u past Cursus en vergadercentrum Domstad biedt ruimte en gastvrijheid. Prettige en gastvriendelijke to-the-point dienstverlening met persoonlijke aandacht voor u en uw gasten.
Congres Utrecht bij Fort Voordorp Fort Voordorp.
Congreslocatie Congres organiseren Seminar Productpresentatie Symposium. 030 273 53 54. Congres op Fort Voordorp. Fort Voordorp biedt een unieke congreslocatie in Midden-Nederland. De congreslocatie is geschikt voor ieder type congres. Van congres of symposium tot productlancering seminar of bedrijfsevenement. De bijzondere historische congreslocatie is dicht bij Utrecht en ook nog in het groen gelegen. Naast de bijzondere ligging is het ook nog een uniek stuk Werelderfgoed. Fort Voordorp behoort tot een van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
MKB Ondernemers Congres Home.
Mis het laatste nieuws niet! Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief. Powered By Online Marketing Fabriek.
Congreslocaties in Utrecht 75 congreslocaties Locaties.nl.
Pers 0 1000 vergelijk nu. Vergaderlocaties Congreslocaties Kerken en kloosters. Bijzondere locatie voor een congres of symposium. Pers 2 600 vergelijk nu. Vergaderlocaties Sportaccommodaties Congreslocaties Res. Unieke horecalocatie in Midden-Nederland aan het water met w. Pers 0 500 vergelijk nu. Boerderijen hoeves en molens Vergaderlocaties Congresl. Een gerenoveerde oude boerderij in het Utrechtse Leidsche.
Congres en vergaderlocaties Utrecht Convention Bureau.
Van vergadering tot congres klein of groot budget modern of klassiek voor alle soorten bijeenkomsten is wel iets te vinden! Utrecht beschikt over een scala aan markante locaties. In de stad vindt u een veelheid aan kerken musea theaters en historische gebouwen die kunnen worden ingezet om uw bijeenkomst een bijzondere ambiance te geven. In de bosrijke omgeving vindt u bovendien schitterende buitenplaatsen mooi gelegen congreshotels en comfortabele vergaderoorden. Bekijk hieronder een groot aantal mogelijke congres en vergaderlocaties in en om Utrecht.
Congressen Muntgebouw Utrecht.
Dit stukje Utrecht is bijna Amsterdams te noemen met voor de deur brede grachten ophaalbruggen woonboten en statige herenhuizen. Kom het zelf ontdekken. Muntgebouw Utrecht 90 Leidseweg Utrecht UT 3531 BG Netherlands. 030 291 04 33. IBAN NL63 RABO 0304 1845 19.

Contacteer ons