Resultaten voor congreshotel

congreshotel
10 Beste Congreshotel Amsterdam op TripAdvisor Lees beoordelingen van Congreshotels in Amsterdam en vergelijk prijzen.
Dingen om te doen. 10 Beste Congreshotel Amsterdam. 10 Beste Congreshotel Amsterdam. De beste prijzen voor. 1 kamer 2 volwassenen 0 kinderen. Hotels met Speciale aanbiedingen 94. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte.
Bouwstart congreshotel en woontoren Overhoeks Amsterdam De Architect.
Binnenkort begint de bouw van congreshotel en woontoren Overhoeks. Het project ontworpen door Team V Architectuur omvat twee hoge torens met respectievelijk een congreshotel en woningen. Diverse bars en restaurants een congrescentrum een spa en wellness en een daktuin moeten van het complex een levendige ontmoetingsplek maken. De verwachte oplevering is in 2020. De 110 meter hoge hoteltoren huisvest een viersterrenhotel van de Duitse hotelketen Maritim Hotelgesellschaft. Het omvat 579 kamers en een conferentie en congrescentrum met een capaciteit van 4000 mensen.
Congreshotel Woontoren Overhoeks een impuls voor Amsterdam-Noord.
Hotels Publieke gebouwen Wonen. Congreshotel en Woontoren Overhoeks. De Amsterdamse skyline krijgt er twee opvallende torens bij elk met een heel eigen uitstraling. Het ontwerp maakt deel uit van De Strip op Overhoeks een ensemble van 6 torens haaks op het IJ. De Hoteltoren is transparant verticaal geleed zeer verfijnd in detail en stoer zonder alle aandacht op te eisen.
Congres Hotel Mons Van der Valk Verrassend vanzelfsprekend.
Welkom bij Congres Van der Valk Hotel Mons Verrassend Vanzelfsprekend Ontdek Van der Valk in Mons Fitness Wellness Boek het Goedkoopst Online!
Mooirivier Congreshotel 4 sterren hotel in Dalfsen Overijssel.
507 km 6838 km 203 km 205 km. Tweepersoonskamer comfort Mooirivier Congreshotel.
Mooirivier inspirerend congreshotel aan de Vecht omgeving Zwolle.
Compleet arrangement voor 2 nachten incl. Voor een onbezorgde meeting in een inspirerend congreshotel! Ontdek het Groenste Dorp van Europa op de fiets. Blijf op de hoogte van. Vrije tijd / Weekendje weg.
Congreshotel / maaltijden IBF European Biodanza Congress 2016 We are One.
Congreshotel congreshotels congres hotel.
Monumentaal / Historisch 41. Landelijk / Agrarisch 49. Kerken abdijen en kloosters. Bent u op zoek naar een congreshotel? Op Vergaderlocaties.nl vindt u diverse congreshotels door heel Nederland geschikt voor een congres. Elk congres hotel heeft een uitgebreide beschrijving en fotocollage. Tevens staat bij elk congreshotel aangegeven wat de maximum capaciteit is zodat u altijd een geschikt congres hotel vindt voor uw zakelijke bijeenkomst. Toon alle provincies in Nederland. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 1010 reviews.
Congreshotel Overhoeks Maritim Amsterdam Residential Tower.
De skyline van Amsterdam wordt verrijkt met twee iconische gebouwen langs het IJ met een prachtig uitzicht over de stad. In het eerste gebouw komt Maritim Amsterdam het vlaggenschip congreshotel van de meermalen bekroonde Duitse hotelketen Maritim Group. In het tweede gebouw komt een woontoren met een breed scala aan appartementen van diverse afmetingen inclusief penthouses ruime familieappartementen startersappartementen en serviced apartments. De gebouwen worden ontworpen door Team V Architectuur en ontwikkeld door de Oostenrijkse projectontwikkelaar IES. Het unieke complex in Overhoeks de levendige wijk in het hart van Amsterdam ademt inspiratie.
Maritim Amsterdam wordt grootste congreshotel van Nederland GreaterVenues.com.
Daniel Verheij 8 juli 2015 0. Amsterdam is over enkele jaren een enorm congreshotel rijker. In Noord op het terrein Overhoeks verrijst in 2018 een congreshotel met 33 verdiepingen en een hoogte van 110 meter. Het hotel verwacht ongeveer 360.000 bezoekers per jaar. Congreshotel Maritim Amsterdam wordt een gebouw van 52.000 vierkante meter en krijgt 600 kamers met vier sterren.

Contacteer ons