Op zoek naar vergadercentrum utrecht?

vergadercentrum utrecht
Descartes-centrum UMC Utrecht.
Catering middelen en tarieven. 088 75 555 55. Zie alle overzichten Verberg alle overzichten. In het Descartes vergadercentrum organiseren wij graag een vergadering of evenement voor relaties van het UMC Utrecht. Het Descartes-Centrum genoemd naar de beroemde Franse filosoof die rond 1635 in Utrecht heeft gewoond en gestudeerd is in meer dan één opzicht een toplocatie. U vindt deze exclusieve accommodatie op de elfde verdieping van het Matthias van Geunsgebouw op loopafstand van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. U heeft hier een magnifiek uitzicht over Utrecht de Uithof en de Utrechtse Heuvelrug. Bij het Descartes-Centrum heeft u de keuze uit vier verschillende vergaderzalen variërend in grootte.
https://www.keyboost.co.uk/en/default/2008590/Backlinks/Checker.aspx
Cursus en vergadercentrum Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
Of het nu gaat om koffie tijdens de vergadering of een uitgebreid lunchbuffet onze cateringmedewerkers zijn u graag van dienst. We zijn er op gespitst om zo efficiënt mogelijk onze diensten aan te bieden. Cursus en vergadercentrum Domstad. Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling deling en overdracht. Moderne functionele zalen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum. Lees meer over Domstad. Alleen wat u nodig heeft. De zalen kunnen worden voorzien van audiovisuele en ICT apparatuur. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Van koffie tot borrel en van lunchbuffet tot 8-uurs arrangement. Aan niets hoeft het u tijdens uw bijeenkomst te ontbreken.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008583/Search%20engines/PPC.aspx
La Vie Meeting Center Utrecht.
Directeur La Vie Utrecht. Neem contact op met Gitta. Neem contact op met Natalie. Neem contact op met Isabel. 030 234 00 88. KvK 300.84.859 BTW NL8134.95.106.B01. Bekijk hier de looproute. Bekijk hier onze routekaart. Inrichting van de zaal. Gebaseerd op 1787 reviews.
zaal huren utrecht
home In de Driehoek Zaalverhuur Utrecht.
Op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht bevindt zich congres en vergadercentrum In de Driehoek. Huur een moderne vergaderzaal een exclusieve boardroom of onze historische Gertrudiskapel. In de Driehoek is volledig toegankelijk voor mindervaliden met uitzondering van de boardroom. of vul onderstaand formulier in. Overzicht van onze zalen met de historische Gertrudiskapel als pièce de résistance. Alle faciliteiten voor uw congres.
allround makelaardij
Vergadercentrum Utrecht.
Kerken abdijen en kloosters. Op zoek naar een vergadercentrum in de provincie Utrecht? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergadercentrum. Voeg het betreffende vergadercentrum dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle plaatsen in de provincie Utrecht. Loenen aan de Vecht. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 1013 reviews.
ikea vaatwasser
De Witte Vosch Home.
1 2 3 4. Welkom op de website van vergaderlocatie De Witte Vosch Utrecht. De Witte Vosch is gelegen in het hartje van Utrecht en is uniek door haar kleinschaligheid persoonlijke aandacht intieme sfeer maar toch ruimte voor groepen van 120 personen. Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100-120 personen zijn niet aangewezen op grootschalige onpersoonlijke complexen maar kunnen in de gezellige binnenstad van Utrecht in een sfeervolle locatie hun event organiseren. Het monumentale pand van De Witte Vosch op de Oudegracht in Utrecht is onderverdeeld in verschillende ruimtes met elk haar eigen mogelijkheden. Ook bieden wij audiovisuele ondersteuning aan ten tijde van uw bijeenkomst.
Trainingslocatie BCN Utrecht CS BCN.
BCN ICT Centre Utrecht. BCN ICT Centre Rotterdam. U bent hier Home Locaties BCN Utrecht CS. Algemeen Arrangementen Zalen en faciliteiten Domzaal Foto's en video Routebeschrijving Review schrijven. 030 256 73 91 Offerte aanvragen. Unieke trainingslocatie direct naast het station. Trainingslocatie BCN Utrecht CS is centraal gelegen in het bruisende hart van stad Utrecht. Door de ideale ligging direct aan het centraal station van Utrecht is trainingslocatie BCN Utrecht CS uitstekend bereikbaar.
Oudlaen Utrecht Routebeschrijving naar ICM Opleidingen Trainingen.
Het pand Oudlaen huisvest een eigen vergadercentrum Oudlaen Vergaderen. Dit centrum beschikt over een 15-tal multifunctionele zalen en een met het pand gedeeld bedrijfsrestaurant. Oudlaen Vergaderen heeft een centrale ligging en gratis parkeergelegenheid onbeperkt in de avonduren. Het kantoorpand Oudlaen beschikt over een eigen parkeergarage met 75 parkeerplaatsen. In de avonduren en in het weekend is een tweede parkeergarage beschikbaar met 170 parkeerplaatsen. Parkeren in de parkeergarage is gratis en is enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien de parkeergarage vol is kunt u betaald parkeren voor en naast het pand. Tijden van betaald parkeren 09.00 12.00 uur maandag t/m zaterdag.
Routebeschrijving Pieterskerkhof Vergaderruimte-utrecht.nl.
Adres Pieterskerkhof 23 3512 JS Utrecht. Vergaderruimte-utrecht is makkelijk te bereiken vanaf het CS 9 minuten lopen en de Utrechtse Domtoren kan dienen als referentiepunt 1 minuut lopen. Het is mogelijk om vlakbij op de openbare weg te parkeren mogelijk lang zoeken naar een vrije plek en daarnaast zijn er twee openbare parkeergarages in de buurt die 24-uur per dag open zijn. P1 Parking Kruisstraat Kruisstraat 2 3581 GK Utrecht. 200 per 56 minuten. Routebeschrijving lopen 550 meter 7 minuten lopen vanaf deze parkeergarage naar Vergaderruimte-Utrecht.nl. Interparking Springweg Strosteeg 83 3510 VK Utrecht. per 10 minuten 060. Routebeschrijving lopen 600 meter 7 minuten lopen vanaf deze parkeergarage naar Vergaderruimte-utrecht.nl.
Vergaderlocatie Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Vraag daarvoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar een vergaderlocatie of wilt u een zaal huren? U zit bij ons meer dan goed voor een vergaderlocatie! Ons vergadercentrum in Utrecht is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal station ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand. Uiteraard kunt u ook met de auto komen er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving. Suggesties voor parkeergarages zijn Q-park La Vie of Parkeergarage Paardenveld. Via de A1 de A2 de A12 de A27 en de A28 is onze vergaderlocatie goed bereikbaar. U heeft ook de mogelijkheid om per fiets naar onze vergaderlocatie in Utrecht komen.

Contacteer ons