Op zoek naar vergadercentrum utrecht?

vergadercentrum utrecht
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Vergadercentrum Utrecht. Inspirerende en bijzondere vergadercentra in en nabij Utrecht. BuitenBusiness.nl.
Wanneer wil je vergaderen? Op zoek naar een vergadercentrum in Utrecht. Op zoek naar een vergadercentrum in Utrecht? Wij hebben alvast de mooiste vergadercentra voor jou op een rijtje gezet. Op deze site vind je makkelijk en snel de allermooiste vergaderlocatie in Utrecht. Je kunt desgewenst ook zoeken op thema regio of plaats via onze uitgebreide zoekpagina. Kun je er echt niet uit komen? Plaats je oproep op ons prikbord dan krijg je verschillende offertes van beschikbare vergadercentra toegestuurd. Heb je liever een voorstel op maat?
zaalverhuur amsterdam zuidoost
Congres Vergadercentrum Domus Medica Domus Medica. Congres Vergadercentrum Domus Medica.
Dé 5-hamer locatie van Utrecht! Uw bijeenkomst onze zorg! Dé 5-hamer congres vergaderlocatie in het. hart van Nederland aan de rand van Utrecht. Graag willen wij u op de hoogte stellen dat wij vanaf 1 juli 2017 niet meer voor externe klanten te boeken zijn. Direct reserveren Offerte aanvragen DM Magazine. De enige 5-hamer locatie van de stad Utrecht. Betrokken van A tot Z. Duurzame en eerlijke cateringproducten.
Cursus en vergadercentrum Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
We zijn er op gespitst om zo efficiënt mogelijk onze diensten aan te bieden. Cursus en vergadercentrum Domstad. Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling deling en overdracht. Moderne functionele zalen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum. Lees meer over Domstad. Alleen wat u nodig heeft. De zalen kunnen worden voorzien van audiovisuele en ICT apparatuur. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Van koffie tot borrel en van lunchbuffet tot 8-uurs arrangement. Aan niets hoeft het u tijdens uw bijeenkomst te ontbreken.
Trainingslocatie BCN Utrecht CS BCN.
BCN ICT Centre Utrecht. BCN ICT Centre Rotterdam. U bent hier Home Locaties BCN Utrecht CS. Algemeen Arrangementen Zalen en faciliteiten Domzaal Foto's en video Routebeschrijving Review schrijven. 030 256 73 91 Offerte aanvragen. Unieke trainingslocatie direct naast het station. Trainingslocatie BCN Utrecht CS is centraal gelegen in het bruisende hart van stad Utrecht. Door de ideale ligging direct aan het centraal station van Utrecht is trainingslocatie BCN Utrecht CS uitstekend bereikbaar.
home In de Driehoek Zaalverhuur Utrecht.
Op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht bevindt zich congres en vergadercentrum In de Driehoek. Huur een moderne vergaderzaal een exclusieve boardroom of onze historische Gertrudiskapel. In de Driehoek is volledig toegankelijk voor mindervaliden met uitzondering van de boardroom. of vul onderstaand formulier in. Overzicht van onze zalen met de historische Gertrudiskapel als pièce de résistance. Alle faciliteiten voor uw congres.
La Vie Meeting Center Utrecht.
Directeur La Vie Utrecht. Neem contact op met Gitta. Neem contact op met Natalie. Neem contact op met Isabel. 030 234 00 88. KvK 300.84.859 BTW NL8134.95.106.B01. Bekijk hier de looproute. Bekijk hier onze routekaart. Inrichting van de zaal. Gebaseerd op 1787 reviews.
XTNT Routebeschrijving.
XTNT is goed met de fiets per openbaar vervoer en auto bereikbaar. Als u met de fiets komt kunt u die stallen in onze afgesloten fietsenstalling. U moet zich hiervoor wel even melden bij de receptie. Eén van onze medewerkers zet uw fiets dan voor u in de fietsenstalling. Tevens willen wij u erop wijzen dat indien u met de auto komt u gebruik kunt maken van het Transferium Westraven. Van hieruit bent u met de tram binnen 10 minuten op het centraal station. XTNT ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het Centraal Station.
Vergadercentrum Utrecht.
Kerken abdijen en kloosters. Op zoek naar een vergadercentrum in de provincie Utrecht? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergadercentrum. Voeg het betreffende vergadercentrum dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Toon alle plaatsen in de provincie Utrecht. Loenen aan de Vecht. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.6 op basis van 990 reviews.
Cursus en vergadercentrum Domstad.
Partylocatie of zaalverhuur 1. Cursus en vergadercentrum Domstad. Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling-deling en kennisoverdracht. De moderne functionele zalen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum. De diversiteit aan zalen en het vele daglicht creëren een natuurlijke en daardoor plezierige vergader en leeromgeving. Kom eens langs en ervaar onze ruimtelijke indeling en heldere offertes.
Routebeschrijving Pieterskerkhof Vergaderruimte-utrecht.nl.
Adres Pieterskerkhof 23 3512 JS Utrecht. Vergaderruimte-utrecht is makkelijk te bereiken vanaf het CS 9 minuten lopen en de Utrechtse Domtoren kan dienen als referentiepunt 1 minuut lopen. Het is mogelijk om vlakbij op de openbare weg te parkeren mogelijk lang zoeken naar een vrije plek en daarnaast zijn er twee openbare parkeergarages in de buurt die 24-uur per dag open zijn. P1 Parking Kruisstraat Kruisstraat 2 3581 GK Utrecht. 200 per 56 minuten. Routebeschrijving lopen 550 meter 7 minuten lopen vanaf deze parkeergarage naar Vergaderruimte-Utrecht.nl. Interparking Springweg Strosteeg 83 3510 VK Utrecht. per 10 minuten 060. Routebeschrijving lopen 600 meter 7 minuten lopen vanaf deze parkeergarage naar Vergaderruimte-utrecht.nl.

Contacteer ons