Resultaten voor vergaderlocatie lelystad

vergaderlocatie lelystad
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Vergaderlocatie Lelystad v.a. 5 p/u Deskbookers.
Bel ons op 088 1650 400. Gratis annuleren tot 24 uur. Aanbevolen locaties in Lelystad waar we dol op zijn. Alle vergaderlocaties in Lelystad. Niet beschikbaar op deze datum. Prijs per persoon Prijs per ruimte.
Vergaderlocaties VVV Lelystad.
Lelystad biedt diverse inspirerende en unieke locaties om te vergaderen workshops te volgen of bedrijfspresentaties te organiseren. See more at.
Vergaderlocatie Lelystad Restaurant t Hof van Lelystad Toplocatie.
Hof van Lelystad is een van de weinige restaurants in Lelystad die de ideale ontmoetingsplaats is voor uw zakelijke bijeenkomsten. Hof van Lelystad beschikt naast het restaurant over een bovenverdieping met flexibel in te delen ruimtes die zich uitstekend lenen voor vergaderingen diners of andere zakelijke bijeenkomsten.Voor een vergaderlocatie Lelystad kunnen wij voor u een voorstel op maat maken. Als een van de weinige restaurants in Lelystad bent u bij ons verzekerd van de volgende punten. Voldoende gratis parkeergelegenheid bij het restaurant. De mogelijkheid om gebruik te maken van Wi-Fi internet verbinding.
Inspirerende Vergaderlocaties Lelystad Inspirerende Locaties.
Bekijk hier de selectie van de meest Inspirerende Vergaderlocaties in Lelystad om te vergaderen. Inspirerendelocaties.nl helpt u bij het vinden van de meest bijzondere en inspirerende Vergaderlocaties in Lelystad. Bekijk nu onderstaande vergaderlocaties in Lelystad en neem contact op met de vergaderlocatie van uw keuze. vergelijk nu 1 Nieuw Land Erfgoedcentrum. Lelystad Personen 1 250. Nieuw Land een locatie met 7000 jaar geschiedenis aan een prachtige kust. vergelijk nu 2 Donkervoort Automobielen. Lelystad Personen 10 500. Unieke locatie De fabriek van s werelds snelste sportauto. vergelijk nu 3 Dorhout Mees. Biddinghuizen Personen 5 900. Gelegen in het hart van Nederland. Almere Personen 1 60.
DCA-Meetingpoint.nl.
DCA-Groep beschikt over een vergaderlocatie die is gesitueerd op de bovenverdieping van DCA-Groep in Lelystad. De vergaderruimte is ruim en professioneel van opzet en is voorzien van een beamer flip over en gratis koffie en thee. De ruimte is via de ruime hoofdingang bereikbaar en geschikt voor vergaderingen van maximaal 24 personen en bijeenkomsten van 60 personen. Lelystad heeft een centrale ligging in Nederland hierdoor is de ruimte ideaal om vanuit heel Nederland centraal u vergadering te beleggen. Vanaf de rijksweg A6 is het nog geen 2 minuten rijden naar de vestiging met maar liefst parkeerruimte voor 30 auto's!
Vergaderzaal Lelystad Vergaderruimte.
Vergaderen In de natuur. km Set radius for geolocation. Home / Vergaderzaal Lelystad. U moet voor uw bedrijf een vergaderzaal uitzoeken in Lelystad. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Op onze website vind u al gauw de beste vergaderlocaties in Lelystad. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de meest geschikte vergaderzaal in Lelystad. Lelystad heeft een centrale ligging in Nederland hierdoor is de ruimte ideaal om vanuit heel Nederland centraal u vergadering te beleggen. Een vergadering buiten de deur kent vele voordelen. Wanneer u zo nu en dan bij een andere vergaderzaal uw vergadering plant is het elke keer weer een verrassing.
Conferentie en vergaderlocatie Lelystad Agora Theater en Congrescentrum.
Agorabaan 12 8224JS Lelystad. Reviews Nog geen reviews. In de Agora stelt u uw eigen bijeenkomst samen. U bepaalt zelf het aantal dagdelen en de bijbehorende verzorging. Uitbreiding of afwijking is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de uiteindelijke inhoud van uw meeting geheel overeen komt met uw wensen. Bereikbaarheid Agora Theater en Congrescentrum.
Vergaderlocatie in Flevoland Inspirerende Locaties.
Lelystad Personen 1 250. Nieuw Land een locatie met 7000 jaar geschiedenis aan een prachtige kust. Lelystad Personen 20 300. Lelystad Personen 45 160. Lelystad Personen 10 30. Alle inspirerende locaties voor meetings en events bij de hand. Almere Personen 1 60. Lelystad Personen 5 30. 10 A la Mer. Lemmer Personen 1 100. 11 Zeiltjak Res Nova 1895. Lelystad Personen 5 25. Lelystad Personen 10 150. Almere Personen 2 25.
Vergaderen op het water Inspiratie op Locatie Bounty Boot.
Op Mijn Lijstje bewaren. Vergadering Brainstorm Training Borrel Ontvangst Private Dining Teambuilding Feest. vanaf 19500 per uur. Vlakbij OV Per boot of watertaxi. Beamer Scherm of projectiewand. Gratis Boekingsservice geen reserveringskosten. Acties Voordeel locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt! 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen. Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden. Dit zeilschip is een uniek pareltje en behoort tot de mooiste traditionele zeilschepen van Nederland!
Bijzondere vergaderlocaties in Lelystad Inspiratie op Locatie.
Hoe werkt de website? Gratis locatie zoek boek service De leukste locaties van Nederland Boek voor de beste prijs Eenvoudig online boeken. Inspirerende vergaderlocaties in Lelystad. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Lelystad voor een vergadering brainstorm presentatie of ander event? Hier vind je de meest inspirerende vergaderlocaties van Lelystad! Je kunt jouw favoriete vergaderlocaties zelf online reserveren tegen de beste prijs of een offerte op maat opvragen direct bij de locatie. Twijfel niet en neem contact met ons op. We denken graag met je mee en onze service is kosteloos. 0 / 5 0. Vergaderen in een kas in Victoriaanse stijl in het buitengebied van Lelystad.

Contacteer ons