Resultaten voor vergaderruimte huren rotterdam

vergaderruimte huren rotterdam
Vergaderruimte huren? Podium O950 in Rotterdam.
Bij alle zaalverhuur of vergaderactiviteiten is het mogelijk om catering erbij te huren. U moet denken aan broodjes lunch diner en borrelhapjes. Uw vraag is onze uitdaging! Vergaderruimte huren in Rotterdam. U kunt ons ook benaderen als u op zoek bent naar een vergaderlocatie bijzondere vergaderlocaties inspirerende vergaderlocaties om te vergaderen op een unieke locatie aan de Maas.
Vergaderruimte Rotterdam.
Hotel Pincoffs biedt u een inspirerende vergaderruimte in Rotterdam. Onze sfeervolle vergaderkamers zijn zeer comfortabel en duurzaam. Ons kleinschalige hotel is gevestigd in een rijksmonument centraal gelegen op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam. Sfeer comfort en service. Hotel Pincoffs biedt met haar schitterende gebouw een geweldige vergaderruimte in Rotterdam. We vertellen u graag wat u van ons mag verwachten. Een inspirerende en luxe sfeer. Verschillende vergaderruimtes de Stijlkamer de Studio en de Business-suite geschikt voor kleine en grotere gezelschappen.
Vergaderruimte huren.
Urbannerdam is gehuisvest in een prachtig herenhuis gelegen aan de rustige groene Heemraadssingel. Omdat wij niet dagelijks vergaderen in onze sfeervolle vergaderruimte stellen wij deze beschikbaar voor derden. Op de begane grond van dit monumentale pand in hartje Rotterdam wordt u gastvrij ontvangen. Via de ruime hal komt u in onze vergaderruimte 30 m2 waar u met 12 personen aan tafel kunt plaats nemen. Het is op aanvraag mogelijk gebruik te maken van apparatuur koffie thee en lunch faciliteiten. Deze statige locatie biedt zowel onderdak aan zakelijke bijeenkomsten als informele besprekingen.
Vergaderruimte Rotterdam v.a. 5 p/u Deskbookers.
Ik heb een ruimte nodig voor. Of je nou een belangrijk besluit moet nemen je klanten moet overtuigen of met je team een probleem moet oplossen wij hebben de juiste ruimte voor jouw doel. Maak indruk op je collega's en je klanten in een nieuwe omgeving! Voor persoonlijke ontwikkeling is de perfecte ruimte nodig.
Vergaderruimte huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Vergaderruimte huren in Rotterdam. Een overzicht van alle zalen in Rotterdam. Vergaderruimte huren in Rotterdam. Een Vergaderruimte huren in de Rotterdam? Hieronder ziet u het overzicht voor het huren van een Vergaderruimte in Rotterdam. Bekijk informatie foto's en neem direct contact op met de verhuurder van de Vergaderruimte. Top 8 van Rotterdam. Bekijk de beste zalen. 124 vergaderruimtes in Rotterdam. Bekijk alle resultaten van Rotterdam. Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina.
Ruimte huren in de buurt Rotterdam.
Gebied Geen voorkeur Rotterdam Delfshaven Rotterdam Feijenoord Geen voorkeur. Wijk Geen voorkeur Feijenoord Vreewijk Mathenesse Hillesluis Tussendijken Bloemhof Schiemond Afrikaanderwijk Spangen Katendrecht Nieuwe Westen Noordereiland Kop van Zuid Geen voorkeur. Activiteiten Sociaal Cultureel Vergadering Cursus Sport Dansen Koken Muzikale oefenruimte Feestruimte Sociaal Cultureel. Aantal personen Geen voorkeur tot 12 tussen 13 en 25 tussen 26 en 50 tussen 51 en 70 tussen 71 en 100 meer dan 100 Geen voorkeur.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Rotterdam Inspiratie op Locatie.
Voeg nog een paar locaties toe en vraag voor al je favoriete locaties in één keer een oerte aan! Kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Rotterdam voor een vergadering brainstorm presentatie private dinner of andere bijeenkomst? Hier vind je de meest inspirerende en bijzondere vergaderlocaties! Je kunt voor iedere locatie zelf je offerte samenstellen en de vergaderruimte direct reserveren op basis van actuele prijzen en beschikbaarheid. Bekijk alle locaties in Rotterdam! Industrieel Monument aan de Lekhaven. 5 / 5 2. vanaf 7813 per uur. Op Mijn Lijstje bewaren.
VERGADERRUIMTE DUTCH INNOVATION FACTORY. VERGADERRUIMTE DUTCH INNOVATION FACTORY.
Vergaderzalen en eventruimte huren. Wil je een vergaderzaal huren in een inspirerende omgeving? Of zoek je een bijzondere locatie voor een evenement of congres? Ontvang jouw klanten gasten of cursisten op onze unieke locatie. Jouw meeting of evenement krijgt direct extra uitstraling door de industriële sfeer van de Dutch Innovation Factory. page-section-58a7add0a86c1 padding10px 0 background-attachment background-attachment scroll9 important background-positionleft top background-repeatrepeat page-section-58a7add0a86c1 alt-title span mk-section-color-mask opacity0.2 important page-section-58a7add0a86c1 expandable-section-trigger i opacity1 top0 important. Vergaderen tot 4 personen.
Originele vergaderlocatie in Rotterdam nodig?
Bekijk details van De Kuip Meetings Events. The Office Operators Rotterdam Engels Conference Center. Vergaderruimte en Conferentiecentrum Engels Rotterdam. Vanuit de trein uw volledig verzorgde vergaderruimte binnenstappen? Dat kan bij onze Rotterdamse TOO-locatie in het Groot Handelsgebouw. Bent u op zoek naar een grote of kleine vergaderruimte een plek voor een meeting seminar training of conferentie? The Office Operators heeft altijd een r. Bekijk details van The Office Operators Rotterdam Engels Conference Center. Hotel Rotterdam ligt op slechts 550 meter afstand van Rotterdam centraal station en van het stadscentrum Hofplein Coolsingel. Ook de ring Rotterdam A20 en A13 zijn makkelijk en snel te bereiken.
Vergaderruimte huren in Nederland en België? The Office Operators.
U vindt TOO vergaderlocatie op onder andere de volgende grote plaatsen in Nederland en België. Amsterdam Centrum Amsterdam Zuidas Amsterdam Zuidoost Amsterdam Arena Brussel Delft Den Haag Rotterdam Schiphol Utrecht. Heeft u interesse om een vergaderruimte te huren en wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Vergaderruimte op de volgende locaties. Klik hieronder op een van onze locaties voor meer informatie en voor het reserveren van uw vergaderruimte. In Amersfoort houdt u professionele vergaderingen tussen topbedrijven. Een perfecte bereikbaarheid ruime parkeergelegenheid én een Service Team dat te allen tijde voor u klaarstaat. Het zal u aan niets ontbreken. Vergaderen op een toplocatie waar u van alle gemakken wordt voorzien?

Contacteer ons