Op zoek naar vergaderruimte amsterdam?

vergaderruimte amsterdam
feestlocatie haarlem
Vergaderen In Amsterdam Koetshuissloten.nl.
Met de trap naar boven kom je op de lichte vergaderruimte. Het Koetshuis in Amsterdam biedt plaats aan maximaal 13 personen. De vergaderruimtes zijn voorzien van wifi, beamer en projectiescherm, twee flipcharts en twee espresso/cappuccino-machines. De grote tafels in de vergaderruimte boven kunnen uit elkaar worden geschoven bij kleinere groepen en uiteraard kan de keuken beneden ook als vergaderruimte of overlegruimte dienst doen.
locatie verhuur amsterdam
Amsterdam: trendy vergaderruimtes en congreslocaties.
Even een andere omgeving voor je vergadering, brainstorm of training, goede koffie en nieuwe energie. In Den Vergulden Harinckton biedt een unieke vergaderruimte in hartje Amsterdam. Je kunt hier voor elk soort evenement terecht, van inspirerende brainstorm of vergadering tot energieke training.
60days.nl
Vergaderen in Amsterdam Boek uw vergaderlocatie direct bij het hotel!
Kamerprijs: 4500, 99900., Ambassade Hotel, Amsterdam Het Ambassade Hotel beschikt over een prachtige vergaderzaal in antieke stijl. De vergaderruimte heeft een boardroom opstelling en is geschikt voor maximaal 15 personen. Toon op kaart. Aantal vergaderzalen: 2. Kleinste vergaderzaal: 36m 2.
zoekwoorden google
Vergaderruimte aan de gracht in Amsterdam Singel80.nl.
Sprak net mijn collega en ze waren echt superenthousiast over de locatie, plus het gebruik van de parkeergarage Dank! Neem contact op. 2017 Singel 80 Vergaderruimte Amsterdam Vergaderlocatie Amsterdam Vergaderen Amsterdam Vergaderruimte Amsterdam Centrum Kleine vergaderruimte Amsterdam Meeting Amsterdam Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam.
boomstamtafel
Vergaderruimte Amsterdam Hotel Casa Amsterdam.
Een kamer boeken. Het vinden van een geschikte vergaderruimte in Amsterdam kan lastig zijn met het grote aanbod van deze stad. Casa is een conferentiehotel in Amsterdam en biedt vergaderruimte tot 350 personen. Alle vergaderzalen beschikken over gratis en razendsnel wifi.
italiaanse kroonluchter
Vergaderlocaties Amsterdam Inspirerende Locaties.
Vergaderruimte in Amersfoort. Vergaderruimte in Maastricht. Vergaderruimte in Arnhem. Vergaderruimte in Apeldoorn. Vergadering per provincie. Vergadering in Noord Holland. Vergadering in Zuid Holland. Vergadering in Utrecht. Vergadering in Gelderland. Vergadering in Noord Brabant. Vergadering in Friesland. Vergadering in Groningen. Vergadering in Drenthe. Vergadering in Overijssel. Vergadering in Zeeland. Vergadering in Limburg. Vergadering in Flevoland. Hutjes op de hei. Heisessie op de Veluwe. Heisessie Utrechtse Heuvelrug. Heisessie in t Gooi. Heisessie omgeving Amsterdam.
Vergaderruimte Amsterdam, vergaderruimte huren Amsterdam.
Schepen en rederijen. Wilt u een vergaderruimte huren in of in de omgeving van Amsterdam? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte in regio Amsterdam. U vindt tevens diverse ruimtes nabij het centrum, snelweg, centraal station, etc. Een vergaderruimte gevonden?
Vergaderruimte Amsterdam Het Warenhuis Het Warenhuis.
Het Warenhuis in Amsterdam Zuidoost heeft vergaderkamers in diverse maten, geschikt van 1 tot 25 personen. De vergaderruimtes zijn per uur te reserveren. Je kunt er extra services bij boeken.: Koffie, thee en water. Notitieboekjes met pennen. Bekijk en reserveer Vergaderruimte Harrods.
Vergaderen Café de Jaren Amsterdam.
Uitzicht over de Amstel. In het Achterhuis van Café de Jaren op de eerste etage kunt u vergaderen in alle rust tot 34 personen. U zit in een besloten ruimte en heeft uitzicht over de Amstel. Flip over met stiften.
Chique vergaderruimte in Amsterdam Café-Restaurant Dauphine.
Chique vergaderruimte in Amsterdam. Chique vergaderruimte in Amsterdam. U kunt vergaderen in een van de twee privéruimtes en genieten van de ambiance in ons kosmopolitische restaurant. Bent u opzoek naar een unieke vergaderruimte in Amsterdam, waarmee u echt indruk mee kunt maken?

Contacteer ons