Zoeken naar vergaderzaal utrecht

vergaderzaal utrecht
vergaderzaal utrecht
Vergaderruimte Utrecht aan de Oudegracht De Grote Werf.
Vergaderen aan het water van de Oudegracht in Utrecht. Maak het verschil in onze vergaderlocatie! De Grote Werf zorgt voor uw beste meeting workshop training vergadering of borrel in Utrecht ooit. Een perfecte vergaderruimte in Utrecht pal aan het water van de Oudegracht. Kies voor de beste balans tussen middeleeuwse sfeer en modern comfort. Alle techniek is aanwezig in onze werfkelder. Wat voor effect wilt u? De Grote Werf is multifunctioneel en ruim. De sfeer van uw vergadering passen wij makkelijk aan. Strak zakelijk of warm gezellig? Laat de creativiteit stromen. Aanrader combineer de Grote Werf met een boottocht smartphonegame of creatieve workshop. De stad is prachtig!
utrecht zaalverhuur
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Utrecht Inspiratie op Locatie.
Voeg nog een paar locaties toe en vraag voor al je favoriete locaties in één keer een oerte aan! Kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Utrecht om te vergaderen voor een brainstorm training presentatie private dinner of andere bijeenkomst? Hier vind je de meest inspirerende en bijzondere vergaderlocaties! Je kunt voor iedere locatie zelf je offerte samenstellen en de vergaderruimte direct reserveren op basis van actuele prijzen en beschikbaarheid. Bekijk alle locaties in Utrecht stad of de Provincie Utrecht! Vergaderen trainen borrelen of feesten midden in Utrecht stad. Unieke Mobiele Vergaderlocatie voor in Binnen én Buitenland.
vergaderruimte huren amersfoort
Vergaderzaal in Utrecht TCK Oudegracht.
030 232 26 23. Unieke vergaderlocatie in Utrecht. Sfeervolle vergad e rruimte. Midden in het centrum van Utrecht bij de karakteristieke Oudegracht kun je bij ons een vergaderruimte huren. Ook biedt ons café en restaurant plaats om rustig te vergaderen of een zakelijke lunch of bespreking te houden. Verga d erruimte en vergaderarrange m enten. Naast een vergaderzaal die ruimte biedt voor een gezelschap van max. 30 personen is het ook mogelijk om een vergaderarrangement te bespreken. Voor de catering van je vergadering serveren wij maaltijden bereid met lokale en duurzame ingrediënten.
conferentie utrecht
Duurzame vergaderruimte Utrecht Zaalverhuur7.
Wij bieden 7 bijzondere zalen in een duurzame vergaderruimte Utrecht. Utrecht is bij uitstek een stad die vaak gekozen wordt voor het houden van een congres of bijeenkomst. De reden hiervan is natuurlijk de centrale ligging maar ook de sfeervolle historische binnenstad. Het is dan ook geen wonder dat er in Utrecht veel vergaderruimte te vinden is. Wat jij belangrijk vindt. Duidelijke en snelle communicatie. Transparantie in prijzen en mogelijkheden. Flexibel en vriendelijk personeel.
zaal huren utrecht
Vergaderlocatie Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Vraag daarvoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar een vergaderlocatie of wilt u een zaal huren? U zit bij ons meer dan goed voor een vergaderlocatie! Ons vergadercentrum in Utrecht is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal station ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand. Uiteraard kunt u ook met de auto komen er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving. Suggesties voor parkeergarages zijn Q-park La Vie of Parkeergarage Paardenveld. Via de A1 de A2 de A12 de A27 en de A28 is onze vergaderlocatie goed bereikbaar. U heeft ook de mogelijkheid om per fiets naar onze vergaderlocatie in Utrecht komen.
vergaderzaal huren amsterdam
Vergaderruimte Utrecht v.a. 5 p/u Deskbookers.
Ik heb een ruimte nodig voor. Of je nou een belangrijk besluit moet nemen je klanten moet overtuigen of met je team een probleem moet oplossen wij hebben de juiste ruimte voor jouw doel. Maak indruk op je collega's en je klanten in een nieuwe omgeving! Voor persoonlijke ontwikkeling is de perfecte ruimte nodig.
Vergaderlocatie Utrecht? Bekijk onze sfeervolle vergaderruimtes Puur Utrecht.
Een inspirerende ruimte maakt van uw meeting een gegarandeerd succes. Maak een keuze uit onze toplijst! Wat vindt u belangrijk bij de keuze van een vergaderruimte in Utrecht? Liever aan de Oudegracht en midden in het centrum? Strak zakelijk of juist trendy en los? Bel ons op 030-2145099 voor advies over de beste vergaderlocatie voor uw gezelschap en te bereiken doel. Bel ons op 030-2145099 Ma t/m vrij 8.30-17.30 uur. Stuur ons een bericht Ga naar contact.
Vergaderlocaties Utrecht Inspirerende Locaties.
Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht? Laat je verrassen door de vele bijzondere vergaderlocaties in Utrecht en de regio Utrecht. Bekijk vergelijk de verschillende vergaderlocaties en vraag direct informatie aan bij een vergaderlocatie in Utrecht. Vergaderlocaties vergaderruimtes trainingslocaties workshopruimtes. vergelijk nu 1 Centraal Museum. Utrecht Personen 6 600. Authentieke congres en vergaderlocatie in het oudste stedelijk museum. vergelijk nu 2 Restaurant Griftpark 1. Midden in het Griftpark net buiten het centrum van Utrecht. vergelijk nu 3 Youmeet. Utrecht Personen 2 65.
Cursus en vergaderruimtes in Utrecht Landgoed ISVW.
Trainingslocatie van het jaar. Ruime mogelijkheden voor een vergaderzaal in Utrecht. In onderstaand overzicht vindt u onze zalen de diverse opstellingen en de maximum capaciteit met betrekking tot het aantal personen vermeld. Wanneer u bij ons een vergaderzaal nabij Utrecht huurt is dat inclusief flip-over gebruik van een beamer en een conferencebox. Een overheadprojector is altijd beschikbaar.
Oudaen Vergaderlocaties Utrecht Vergaderruimte Utrecht Vergaderen Utrecht centrum.
Meer informatie over onze vergaderruimtes van onze vergaderlocatie in Utrecht? Neem direct contact op voor vergaderen in Utrecht. Vergaderlocaties Utrecht Vergaderruimte Utrecht Vergaderen Utrecht centrum.

Contacteer ons