MEETINGSPOT
 
STIJLVOL ONTMOETEN

Welkom bij Meetingspot!

Zoek je een stijlvolle vergaderruimte voor maximaal 8 personen in Limburg?

Kom dan naar ons in Sittard!

Wij geloven dat de beste ideeën niet achter een bureau worden geboren, maar in een inspirerende en creatieve omgeving. Onze vergaderlocatie is geen standaard conferentiezaal, maar heeft een heerlijke zithoek, een grote tafel en een pantry. In optimale privacy natuurlijk, zodat je je in alle rust kunt focussen op het doel van je meeting. 

Je kunt bij ons vergaderen, coachen, brainstormen, workshops of trainingen geven, team meetings houden, of gewoon ontmoeten. Neem afstand tot je dagelijkse werkomgeving en kom tot elkaar en tot iets nieuws. En als je wilt dan zorgen we voor catering. Wij denken graag met je mee. 


Nieuws


Terug naar overzicht

28-06-2020

Samen (thuis)werken

In de afgelopen maanden heeft werkend Nederland ontdekt dat thuiswerken werkt. Het wordt nu zelfs als middel gezien om te besparen op huisvestingskosten. Meer en meer werkgevers zeggen daarom de huur van hun bedrijfsruimte op en kiezen voor een werkomgeving die naar behoefte beschikbaar is. Want voor een goeie samenwerking is het nodig om elkaar af en toe toch fysiek te ontmoeten. En dat kan bij ons. Wanneer en zo vaak als je dat wilt.Terug naar overzicht